Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SEVİYORUM ŞEHRİMİ BENDE ADAYIM LOOO.

Aday adayların çok olduğu bir ilde siyaset nasıl olur. Ben Şanlıurfa ilinde bu kadar Şanlıurfalı sevdalısı iline hizmet için bu kadar vefalı insan var olduğunu görünce gurur duydum. Ne kadar çokmuş ilime düşkün ilimi seven ilimin sevdalısı hemşerilerim sizleri hepinizi ayrıca tebrik ediyorum. Şimdi tam yeri gelmiş iken sahi sizler bu kadar Şanlıurfa sevdalısı insanlarsınız da sizler geçmişte ilinize ne katkılar yaptınız? İlinize olan sevdanızı geçmişte nelerle kanıtladınız? Şimdi bu kadar aday adayı olan arkadaşlarımızın hepside biliyor ki ilimizin milletvekili sayısı 14 bundan fazlası olamaz şimdi bu kadar aday adayı olan arkadaşların siyaset aktif siyaset yapacaklarına aktif Şanlıurfa sevdalıları olarak ilimin sorunlarını ilimizin gelişen durumlarıyla ilgilenseler ilimin kalkınması gelişmesi had saflarda olacaktır. Bakın şimdi ilimde şantiye alanına dönüşmüş durumlar vardır. İlimin içinde cadde sokaklarda araçların seyri tamamen çekilmez bir hal almaktadır. İlimizin çevre yolları halen yapılmamış şehir trafiği resmen bir keşmekeşlik içersinde mevcut olan caddelerde gereksiz yapılan tümsek ve rampalar resmen araçların tahribatlarına ve araçların yakıt tüketiminde artış sağlamaktan öte bir durum değildir. İlimizin eğitim yuvasında ilgisizliğin oradaki yöneticilerin ilimin ülkemin kalkınmasına değil adeta zorunlu bir eğitim kurumunu andırmaktan öte bir şey değildir. İlimin kültür medeniyetin turizmin merkezi olan ildeki turizm çalışmaları ne durumda ilimin turizm acısından çalışmalar faaliyetleri yok durumda iken bu konuda girişimci veya var olan kurumlardan bu konuda bilgi sahibi olan bir aday adayı arkadaşımız var mıdır? Bu kadar adayın olduğu bir ilde hizmetlerin ne kadar geri olduğunu gördükçe içim kan ağlar olmakta siz aday olacağınıza önce ilinizin sorunlarıyla birlik beraberlik içinde bir koordineli çalışma sergileyin bakalım. İlinizin eksiklikleri had safhada iken sizleri aday ettiren sizleri adaylığa ilen unsurları sağlamayacağınıza sizlere şimdi sormazlar mı siz illinizin hangi sorununu yetkili bir mercide savunma ve sorgulama cüretinde bulundunuz? Siz ilinizin hangi sorunun giderilmesi için elinizden gelen girişimlerde bulunup gerekli bir özverili bir çalışma yaptınız? Kusura bakmayın ama sizlere şimdi ben soruyorum. Sizin mahallenizin sorunlarını bilmeyen köyünün yolunun durumunu bilmeyen ilinizin genel durumunu bilmeyen aday kardeşlerimiz sizler sadece adınızın varlığı duyulsun demek için aday olmak gerçekten sizleri yüceltmez tam aksine sizleri basitleştirir. Geçmişten gelinin bir durum var ben aday adayı olayım gelecekte çalışmakta olduğum kurumda makam mevki mi yüceltim. Yerimi koltuğumu garantileyelim düşüncesi var olanlara da hükümette bu konuda suç işlemektedir. İşinde başarı bilgi olmayan kişinin sadece aday adayı oldu diye o makam ve mevkide tutmak veya üst makam mevkilere getirmek bu hükümet adına ülkem vatanım adına büyük ihanet ve hakarettir. Bu suçu işleyen hükümeti de ben kınarım.
Ekleme Tarihi: 28 Mayıs 2018 - Pazartesi

SEVİYORUM ŞEHRİMİ BENDE ADAYIM LOOO.

Aday adayların çok olduğu bir ilde siyaset nasıl olur.

Ben Şanlıurfa ilinde bu kadar Şanlıurfalı sevdalısı iline hizmet için bu kadar vefalı insan var olduğunu görünce gurur duydum.

Ne kadar çokmuş ilime düşkün ilimi seven ilimin sevdalısı hemşerilerim sizleri hepinizi ayrıca tebrik ediyorum.

Şimdi tam yeri gelmiş iken sahi sizler bu kadar Şanlıurfa sevdalısı insanlarsınız da sizler geçmişte ilinize ne katkılar yaptınız? İlinize olan sevdanızı geçmişte nelerle kanıtladınız?

Şimdi bu kadar aday adayı olan arkadaşlarımızın hepside biliyor ki ilimizin milletvekili sayısı 14 bundan fazlası olamaz şimdi bu kadar aday adayı olan arkadaşların siyaset aktif siyaset yapacaklarına aktif Şanlıurfa sevdalıları olarak ilimin sorunlarını ilimizin gelişen durumlarıyla ilgilenseler ilimin kalkınması gelişmesi had saflarda olacaktır.

Bakın şimdi ilimde şantiye alanına dönüşmüş durumlar vardır. İlimin içinde cadde sokaklarda araçların seyri tamamen çekilmez bir hal almaktadır.

İlimizin çevre yolları halen yapılmamış şehir trafiği resmen bir keşmekeşlik içersinde mevcut olan caddelerde gereksiz yapılan tümsek ve rampalar resmen araçların tahribatlarına ve araçların yakıt tüketiminde artış sağlamaktan öte bir durum değildir.

İlimizin eğitim yuvasında ilgisizliğin oradaki yöneticilerin ilimin ülkemin kalkınmasına değil adeta zorunlu bir eğitim kurumunu andırmaktan öte bir şey değildir.

İlimin kültür medeniyetin turizmin merkezi olan ildeki turizm çalışmaları ne durumda ilimin turizm acısından çalışmalar faaliyetleri yok durumda iken bu konuda girişimci veya var olan kurumlardan bu konuda bilgi sahibi olan bir aday adayı arkadaşımız var mıdır?

Bu kadar adayın olduğu bir ilde hizmetlerin ne kadar geri olduğunu gördükçe içim kan ağlar olmakta siz aday olacağınıza önce ilinizin sorunlarıyla birlik beraberlik içinde bir koordineli çalışma sergileyin bakalım.

İlinizin eksiklikleri had safhada iken sizleri aday ettiren sizleri adaylığa ilen unsurları sağlamayacağınıza sizlere şimdi sormazlar mı siz illinizin hangi sorununu yetkili bir mercide savunma ve sorgulama cüretinde bulundunuz?

Siz ilinizin hangi sorunun giderilmesi için elinizden gelen girişimlerde bulunup gerekli bir özverili bir çalışma yaptınız?

Kusura bakmayın ama sizlere şimdi ben soruyorum. Sizin mahallenizin sorunlarını bilmeyen köyünün yolunun durumunu bilmeyen ilinizin genel durumunu bilmeyen aday kardeşlerimiz sizler sadece adınızın varlığı duyulsun demek için aday olmak gerçekten sizleri yüceltmez tam aksine sizleri basitleştirir.

Geçmişten gelinin bir durum var ben aday adayı olayım gelecekte çalışmakta olduğum kurumda makam mevki mi yüceltim. Yerimi koltuğumu garantileyelim düşüncesi var olanlara da hükümette bu konuda suç işlemektedir. İşinde başarı bilgi olmayan kişinin sadece aday adayı oldu diye o makam ve mevkide tutmak veya üst makam mevkilere getirmek bu hükümet adına ülkem vatanım adına büyük ihanet ve hakarettir. Bu suçu işleyen hükümeti de ben kınarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.