Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SEN BUNLARIN TÜM OYUNLARINI YIKTIN

Sana hırsız diyorlar, sana çete diyorlar, sana diktatör diyorlar. Bence evet bu saydıkları kadar varsın. Sana hırsız diyen o kişiler bunu sana derken kendileri ülkeyi soyup ülkeye ihanet edip ülkenin milli servetini gayri işlerde kullanıp gereksiz ihaleler ile devleti soyup dışa yatırım diye halkın servetini elinden alan o kişilere karşı koyunca sen hırsızın elinden bu işleri alınca sokak ağzıyla ne denilir sen hırsız çaldığını elinden alınca sen hırsızdan daha hırsız çıktın.   Ülkeyi soymalarına izin vermeyip soyulan başta resmi kurumlar olmak üzere hepinin elinden geldiğince bu soygunlara bir dur demen soyguncu rüşvetçi hırsızın işine mani olan ile sen hırsızdan daha hırsız oldun. Evet sana hırsız demeleri yetmiyor azınlı hırsız çünkü hırsızın elinden malları kurtarmak devleti kurtarmakla büyük başarı işte bu nedenle sana bunu demektedirler.   Sana çete diyorlar. Evet doğrudur. Yıllardır ülkemizde devlet içinde devlet olan bu çeteciler kendi düzenini kurmuşlar. Emniyet, Adalet, başta olmak üzere her yerde kendi adamlarını koymuşlar. Pençelerine takmak istedikleri adamı kendi istekleri doğrultusunda yok etmek istedikleri kişileri şirketleri hatta büyük firmaları yatırımcıları bitirme politikası ile yok ediyorlardı. Bunlara karşı seninde almış olduğun kararla ve sana devletine işine sadık olan bir kaç kardeşimiz ile işe koyulmanla kurumlar başta olmak üzere bir çok kademede ve aşamada olanları deşifre etmek için kurduğun ekiple onların oyunlarını pozmakla EVET sende onların göründü büyük bir çetesin. Bunların işlerini düzenleri al aşağı yapmakla yıllardır her kademede her makam mevkide bulunan bir çeteyi çökertmekle sen onlardan daha büyük bir çete oldun.   İşte son hamle ve ülkem için hep hayal edilen başkanlık sistemi. İşte burada bir her şey başlıyor. Sana diktatör diyorlar. EVET sen büyük bir diktatörsün çünkü geçmişe bakın hiç bir kişiliği olmayan sadece devletin bir kurumunda bir personel olan kişinin Nerede ise devletin en üst makamı olan cumhurbaşkanı kadar her işe her olaya müdahil ve bilgisi dahilinde işleyiş gösteren bir şal vatan olan kişinin yanında bir kaç beyni yıkanmış geri zekalı olan insanların ülkemde her işte her konuda illegallik yapmış olan bu şal vatanın yavşakları şimdi kalkmış sana diktatörsün diyorlar. EVET sen bunların ülkeme, devletime, vatanıma vermiş oldukları ihanete hasara karşı dur demenle zaten en büyük diktatörlüğü sergilemiş olmakla zaten en büyük diktatörün diktatörlüğünü yıkmakla büyük başarıya karşın sana tabi ki sen benden daha büyük bir diktatörsün demesi kadar daha ne olabilir.   Evet işte sen bunlara karşın ülkeme vatanıma hizmet etmenle bunların kendilerinde olan vasıfları sana söylemleri kadar doğal daha ne olabilir sen bunlara eylem ve fillerine karşı koymakla büyük başarıların başarıldığının kanıtıdır.    
Ekleme Tarihi: 09 Mart 2017 - Perşembe

SEN BUNLARIN TÜM OYUNLARINI YIKTIN

Sana hırsız diyorlar, sana çete diyorlar, sana diktatör diyorlar.

Bence evet bu saydıkları kadar varsın.

Sana hırsız diyen o kişiler bunu sana derken kendileri ülkeyi soyup ülkeye ihanet edip ülkenin milli servetini gayri işlerde kullanıp gereksiz ihaleler ile devleti soyup dışa yatırım diye halkın servetini elinden alan o kişilere karşı koyunca sen hırsızın elinden bu işleri alınca sokak ağzıyla ne denilir sen hırsız çaldığını elinden alınca sen hırsızdan daha hırsız çıktın.

 

Ülkeyi soymalarına izin vermeyip soyulan başta resmi kurumlar olmak üzere hepinin elinden geldiğince bu soygunlara bir dur demen soyguncu rüşvetçi hırsızın işine mani olan ile sen hırsızdan daha hırsız oldun. Evet sana hırsız demeleri yetmiyor azınlı hırsız çünkü hırsızın elinden malları kurtarmak devleti kurtarmakla büyük başarı işte bu nedenle sana bunu demektedirler.

 

Sana çete diyorlar. Evet doğrudur. Yıllardır ülkemizde devlet içinde devlet olan bu çeteciler kendi düzenini kurmuşlar. Emniyet, Adalet, başta olmak üzere her yerde kendi adamlarını koymuşlar. Pençelerine takmak istedikleri adamı kendi istekleri doğrultusunda yok etmek istedikleri kişileri şirketleri hatta büyük firmaları yatırımcıları bitirme politikası ile yok ediyorlardı. Bunlara karşı seninde almış olduğun kararla ve sana devletine işine sadık olan bir kaç kardeşimiz ile işe koyulmanla kurumlar başta olmak üzere bir çok kademede ve aşamada olanları deşifre etmek için kurduğun ekiple onların oyunlarını pozmakla EVET sende onların göründü büyük bir çetesin. Bunların işlerini düzenleri al aşağı yapmakla yıllardır her kademede her makam mevkide bulunan bir çeteyi çökertmekle sen onlardan daha büyük bir çete oldun.

 

İşte son hamle ve ülkem için hep hayal edilen başkanlık sistemi. İşte burada bir her şey başlıyor. Sana diktatör diyorlar. EVET sen büyük bir diktatörsün çünkü geçmişe bakın hiç bir kişiliği olmayan sadece devletin bir kurumunda bir personel olan kişinin Nerede ise devletin en üst makamı olan cumhurbaşkanı kadar her işe her olaya müdahil ve bilgisi dahilinde işleyiş gösteren bir şal vatan olan kişinin yanında bir kaç beyni yıkanmış geri zekalı olan insanların ülkemde her işte her konuda illegallik yapmış olan bu şal vatanın yavşakları şimdi kalkmış sana diktatörsün diyorlar. EVET sen bunların ülkeme, devletime, vatanıma vermiş oldukları ihanete hasara karşı dur demenle zaten en büyük diktatörlüğü sergilemiş olmakla zaten en büyük diktatörün diktatörlüğünü yıkmakla büyük başarıya karşın sana tabi ki sen benden daha büyük bir diktatörsün demesi kadar daha ne olabilir.

 

Evet işte sen bunlara karşın ülkeme vatanıma hizmet etmenle bunların kendilerinde olan vasıfları sana söylemleri kadar doğal daha ne olabilir sen bunlara eylem ve fillerine karşı koymakla büyük başarıların başarıldığının kanıtıdır.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.