Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SEÇİM SONUÇLARI GERÇEKLERİ

Seçim denildi seçimler bitti. Seçimlerde gerçek olan orantılar her şeye rağmen meydana çıkmıştır. Ülkemizde partiler arası diyalogların yaşandığı bir seçim tablosu gerçekleri ile ortaya çıkmıştır. Partiler ve Cumhurbaşkanı adayları olanların gerçek aldıkları oylar parti liderlerinin almış oldukları oylarla bu kesin belirlenmiştir. Milletvekilleri için verilen oylar ülkeme hüsrana uğratmak isteyen kişilerin yandaşların ve ülkeme hezimet vermek isteyenlerin yapmış oldukları bir takım oyunlar sergilediler. Bu yapılan istişareli oy kullanma taktiği ile yapmak istedikleri oyunun gerçek yüzleri içimizde halen böylesi ihanetlerin böylesi varlıkların halen ülkemizde var olmalarından dolayı böylesi bir tablo oluşmuştur. Bundan sonra ne yapılır gelecekte neler yapılacak işin özünde artık bu vardır. En kısa zamanda ülkemde yeni seçim yapılacağının belirtileri şimdiden görülmüştür. 2019 da belediye ve muhtarlar seçimin hemen akabinde yeniden Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimi gündeme gelecektir. Ülkemizde yapılacak seçimlerde kan kaybeden parti olarak gözükse de aslında tam aksine kazanan parti konumundadır. Yeni yasa ile bu seçimde seçmen yaşı aşağıya çekildiğinden dolayı gençlerin yıllardır aynı partilerin aynı liderlerin varlıklarıyla büyüyen gençlerin ve zaman değişiminden dolayı şimdiki gençliğin sadece macera aradıklarından birde ilk seçme hakkına haiz olmalarından dolayı böyle bir seçim tercih etmişlerdir. Gelecek seçimlerde bu genç seçmenlerin olgunlaşmaları hayatın bazı gerçeklerini öğreneceklerinden dolayı gelecek seçimlerde daha istikrarlı akilane bir şekilde tercihlerini yapacaklardır. Gelecek seçimlerde ne değişir birçok küçük partilerin artık gereksiz yere oy işgalleri yapılmayacaktır. Seçmen artık oyunun heba olmaması için böylesi partilere itibar etmeyecek ülkenin ve oylarının gerçek yerini bulması için kullanacaktır. Parti liderleri olarak kendilerini gören partilerin makam mevkilerini işgal eden kişilerin artık o koltuklardan kalkıp yerlerine yeni nesil yeni liderler bu görevleri üstlenecekler. Bu durumdan en çok etkilenecek olanlar ise dışarda olup içeride üst akıl olmayı yeltenen kendilerini benliklerini satıp ülkemi kaosa sürüklemek isteyen güçlerin emirlerine girmeyen nesillerin artık böylesi yapılara itibar etmeyeceklerinin kendi geleceklerini ülkelerinin geleceklerini düşünen nesil olacaklarından şimdiden müsterihiz. Artık geçmişe eğil geleceğe bakacak bir duruma geleceğiz. Yeni nesillerin bu konuda çok zeki ve akılı davranacakları kesindir.  
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2018 - Perşembe

SEÇİM SONUÇLARI GERÇEKLERİ

Seçim denildi seçimler bitti. Seçimlerde gerçek olan orantılar her şeye rağmen meydana çıkmıştır. Ülkemizde partiler arası diyalogların yaşandığı bir seçim tablosu gerçekleri ile ortaya çıkmıştır.

Partiler ve Cumhurbaşkanı adayları olanların gerçek aldıkları oylar parti liderlerinin almış oldukları oylarla bu kesin belirlenmiştir.

Milletvekilleri için verilen oylar ülkeme hüsrana uğratmak isteyen kişilerin yandaşların ve ülkeme hezimet vermek isteyenlerin yapmış oldukları bir takım oyunlar sergilediler.

Bu yapılan istişareli oy kullanma taktiği ile yapmak istedikleri oyunun gerçek yüzleri içimizde halen böylesi ihanetlerin böylesi varlıkların halen ülkemizde var olmalarından dolayı böylesi bir tablo oluşmuştur.

Bundan sonra ne yapılır gelecekte neler yapılacak işin özünde artık bu vardır.

En kısa zamanda ülkemde yeni seçim yapılacağının belirtileri şimdiden görülmüştür. 2019 da belediye ve muhtarlar seçimin hemen akabinde yeniden Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri seçimi gündeme gelecektir.

Ülkemizde yapılacak seçimlerde kan kaybeden parti olarak gözükse de aslında tam aksine kazanan parti konumundadır. Yeni yasa ile bu seçimde seçmen yaşı aşağıya çekildiğinden dolayı gençlerin yıllardır aynı partilerin aynı liderlerin varlıklarıyla büyüyen gençlerin ve zaman değişiminden dolayı şimdiki gençliğin sadece macera aradıklarından birde ilk seçme hakkına haiz olmalarından dolayı böyle bir seçim tercih etmişlerdir.

Gelecek seçimlerde bu genç seçmenlerin olgunlaşmaları hayatın bazı gerçeklerini öğreneceklerinden dolayı gelecek seçimlerde daha istikrarlı akilane bir şekilde tercihlerini yapacaklardır.

Gelecek seçimlerde ne değişir birçok küçük partilerin artık gereksiz yere oy işgalleri yapılmayacaktır. Seçmen artık oyunun heba olmaması için böylesi partilere itibar etmeyecek ülkenin ve oylarının gerçek yerini bulması için kullanacaktır.

Parti liderleri olarak kendilerini gören partilerin makam mevkilerini işgal eden kişilerin artık o koltuklardan kalkıp yerlerine yeni nesil yeni liderler bu görevleri üstlenecekler.

Bu durumdan en çok etkilenecek olanlar ise dışarda olup içeride üst akıl olmayı yeltenen kendilerini benliklerini satıp ülkemi kaosa sürüklemek isteyen güçlerin emirlerine girmeyen nesillerin artık böylesi yapılara itibar etmeyeceklerinin kendi geleceklerini ülkelerinin geleceklerini düşünen nesil olacaklarından şimdiden müsterihiz. Artık geçmişe eğil geleceğe bakacak bir duruma geleceğiz. Yeni nesillerin bu konuda çok zeki ve akılı davranacakları kesindir.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.