Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA'DA BARIŞ EYLEM PLANI OLACAKTIR

Yeniden başlamak nerden başlayalım diyerek bir durum yok. Geçen yıl demiştim. İlk silahın patladığı yerden yeniden barış yeniden kardeşlik perçinleştirelim. Devletimizin hükümeti ilk defa Güney Doğu Anadolu ilinde bir bakanlar kurulu toplantısı gerçekleştirecektir. Bu güzel bir uygulama aslında ülkemin büyüklerinin başbakan bakanlar tümüyle ilimizde olması ilimizin tanıtılmasında şehrimizin kültürü bir nebze bile olsa bunların gelişiyle şehrime büyük katkılar sağlayacağını şimdiden görür olmaktayız. Şanlıurfa ili nerde ise 40 yıla aşkın sürdürülen ülkem içersin de olan iç savaşın artık sonlandırılması bu eylemlerin artık bir sonuç vermesinin gelinen son noktasını yine şehrimde, yine şehrim insanlarından başlayarak bitirileceğinin kesin bir kanısıdır. Bundan dolayı hükümetin artık bir iç savaştan çok Siyonist ve emperyalistlerin gerçek oyunları olduğunu tüm halkım vatandaşlarımın bunu bilmesi ne kadar güzel olmuştur. Bakın yıllarca bu eylemlere liderlik yapmış anavatanından uzak ailesinin tüm fertlerinden kopuk ve ne açıdır ki ailesinin ölümlerinde bile gelemeyişleri ne kadar canını incittiğini kendisi çok iyi bilmektedir. Ve bu şahıs Siyonist ve emperyalistlerin oyunlarına yıllarca kukla olarak başta oynattıklarının işleri bitiğinde de elleriyle devletimize teslim etmelerini en canlı bir örneği olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Böylesi bir durum yaşamış olan hemşerimizin artık bu kadar süreç içersin de daha iyi anlar ve daha güzel düşünceler içersin de artık her şeyin net olarak algıladığını görür olması ve geride kalmış olan yandaşlarına da artık bunların anlatımı içersin de olduğu apaçık görünmektedir. Şimdi ülkemde 40 yıla aşkın bu eylemlerin başındaki tüm yetkililerin ne ilginçtir ki hep hemşerilerimizden yönetimi ellerinde olmasından dolayı bu ülkemin hükümetlerinin bu eylemin başladığı yerin bitiş noktası da buradan olacağının kanısına varılmıştır. Bunun şehrimde barışın ilk aşamasının geçen yıl yapılanması ile çok güzel bir sonuç elde edildiğinin kanısına varılmıştır. Bu yapılacak olan bakanlar kurul toplantısı şehrimizde olmasının en önemli nedenlerden birinin bu olduğunu bu ilimizde yapılacak görüşmeler ülkem içersin de büyük bir mesafe kat edeceğinin şimdiden göstergesidir. Şehrimizin yaşanan sıkıntılarıyla şehrimizin ülke içersin de Suriye savaşından ülkemize göç etmiş insanları şehrimizde olması Suriye vatandaşlarıyla artık bir aile gibi bir şehirde ancak bu kadar olurcasına şehrimin nüfusu kadar Suriye vatandaşını barındıran bir şehirdir. Bu münasebetiyle şehrimde böylesi bir göç ile böylesi bir kültürel farklılıkla yaşam veren halkımızın devlete olan güven ve öz verilikle bağlılığın sadakat örneği ancak bu kadar olur dercesine yaşam süresi güvenli bir şekilde hayatın devam etmesi ancak bu kadar olur dedirten bir durum gözler önündedir. Bu yapılacak olan toplantıyı şehrimin tüm kurum ve kuruluşları başta olmak üzere bu toplantıyı iyi değerlendirelim bu arada şehrimizi iyi bir reklam yapmasını sağlamaya çalışalım.
Ekleme Tarihi: 07 Nisan 2016 - Perşembe

ŞANLIURFA'DA BARIŞ EYLEM PLANI OLACAKTIR

Yeniden başlamak nerden başlayalım diyerek bir durum yok.

Geçen yıl demiştim. İlk silahın patladığı yerden yeniden barış yeniden kardeşlik perçinleştirelim.

Devletimizin hükümeti ilk defa Güney Doğu Anadolu ilinde bir bakanlar kurulu toplantısı gerçekleştirecektir.

Bu güzel bir uygulama aslında ülkemin büyüklerinin başbakan bakanlar tümüyle ilimizde olması ilimizin tanıtılmasında şehrimizin kültürü bir nebze bile olsa bunların gelişiyle şehrime büyük katkılar sağlayacağını şimdiden görür olmaktayız.

Şanlıurfa ili nerde ise 40 yıla aşkın sürdürülen ülkem içersin de olan iç savaşın artık sonlandırılması bu eylemlerin artık bir sonuç vermesinin gelinen son noktasını yine şehrimde, yine şehrim insanlarından başlayarak bitirileceğinin kesin bir kanısıdır.

Bundan dolayı hükümetin artık bir iç savaştan çok Siyonist ve emperyalistlerin gerçek oyunları olduğunu tüm halkım vatandaşlarımın bunu bilmesi ne kadar güzel olmuştur.

Bakın yıllarca bu eylemlere liderlik yapmış anavatanından uzak ailesinin tüm fertlerinden kopuk ve ne açıdır ki ailesinin ölümlerinde bile gelemeyişleri ne kadar canını incittiğini kendisi çok iyi bilmektedir. Ve bu şahıs Siyonist ve emperyalistlerin oyunlarına yıllarca kukla olarak başta oynattıklarının işleri bitiğinde de elleriyle devletimize teslim etmelerini en canlı bir örneği olduğunu hepimiz bilmekteyiz.

Böylesi bir durum yaşamış olan hemşerimizin artık bu kadar süreç içersin de daha iyi anlar ve daha güzel düşünceler içersin de artık her şeyin net olarak algıladığını görür olması ve geride kalmış olan yandaşlarına da artık bunların anlatımı içersin de olduğu apaçık görünmektedir.

Şimdi ülkemde 40 yıla aşkın bu eylemlerin başındaki tüm yetkililerin ne ilginçtir ki hep hemşerilerimizden yönetimi ellerinde olmasından dolayı bu ülkemin hükümetlerinin bu eylemin başladığı yerin bitiş noktası da buradan olacağının kanısına varılmıştır. Bunun şehrimde barışın ilk aşamasının geçen yıl yapılanması ile çok güzel bir sonuç elde edildiğinin kanısına varılmıştır.

Bu yapılacak olan bakanlar kurul toplantısı şehrimizde olmasının en önemli nedenlerden birinin bu olduğunu bu ilimizde yapılacak görüşmeler ülkem içersin de büyük bir mesafe kat edeceğinin şimdiden göstergesidir.

Şehrimizin yaşanan sıkıntılarıyla şehrimizin ülke içersin de Suriye savaşından ülkemize göç etmiş insanları şehrimizde olması Suriye vatandaşlarıyla artık bir aile gibi bir şehirde ancak bu kadar olurcasına şehrimin nüfusu kadar Suriye vatandaşını barındıran bir şehirdir. Bu münasebetiyle şehrimde böylesi bir göç ile böylesi bir kültürel farklılıkla yaşam veren halkımızın devlete olan güven ve öz verilikle bağlılığın sadakat örneği ancak bu kadar olur dercesine yaşam süresi güvenli bir şekilde hayatın devam etmesi ancak bu kadar olur dedirten bir durum gözler önündedir.

Bu yapılacak olan toplantıyı şehrimin tüm kurum ve kuruluşları başta olmak üzere bu toplantıyı iyi değerlendirelim bu arada şehrimizi iyi bir reklam yapmasını sağlamaya çalışalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.