Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA TIP KONUSUNDA SINIFTA KALMIŞTIR

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi projelenirken ülkemizin ilimizin özelikle orta doğunun en büyük onkoloji hastanesi olarak tasarlanıp öylesi bir hizmeti sunacağını tasarlayıp projelendirilerek yalmış bir hastanedir. Söz konusu olan hastanenin inşaatı bitimine az bir süre kala başa gelen atamalı bir siyasetçinin yapıya yakınlığı ile özelikle bu hastanenin depreme dayanıklı değildir. raporu aldırıp depreme dayanıklılık tadilatı ilaveleri ile adeta yeniden inşaata çevirip o arada ilimizde yapının emrinde olan özel hastane hizmete başlayıp kısa sürede ilimizin en gözde hastanesi olup hem halkı sağlından etmeye başlayıp hem de devletimin sağlık birimi olan sigorta kurumunun içini boşaltmaya başladılar. Buna önderlik eden şahsiyetin atamalı bir siyasetçi olduğu tüm araştırmalarımda ve tüm bu yapılan ihanetlerin sonucun da karşıma çıkmıştır. İlimizin sağlık alanında böylesi büyük ilgisizliğin alakasızlın halen devam ettiği apaçık ortadadır. Harran Üniversitesi Tıp Dekanlığı ve Üniversite Rektörü olan şahsiyetlerin Tıp Fakültesi Hastanesinin çalışma kapasitesinin tamamını halen aktif edemedikleri gibi halen orada birçok birimin ve ünitenin teçhizat ve personel eksikliklerini tamamlayamadıkları ayrıca görülmektedir. ilmize gelen şahsiyetlerin çalışmaya ilimizin geleceğini illeriye götürmeyecekseniz sizin ilime gelmeye hakkınızda yoktur. Siyasetçilerimiz özelikle seçilmiş olan siyasetçilerimizin sizlere soruyorum. Sizi Meclise gönderen bu vatandaşlarımızın size neden görev verdiğini bu görevi hakkıyla yerine getirmediğinizde ne kadar ağır meballar aldığınızı bilmeyecek kadar cahil değilsiniz sanırım. İlimin sağlık sorunları asla şehir hastanesine ihtiyaç yoktur. şehir hastanesi yapılması illa ki yapılması gerekiyor ise geçmişte yandaş ve özelikle yapının atamalı siyasetçisinin karar kıldığı yer asla olmayacaktır. Olmamalıdır da. Eğer gerçekten eski proje üzerinden devam edilirse o zaman bu hükümetin halen yapı ile işbirlikçiliği devam ettiğinin ifadesi gelir bana. İlimizin en büyük ilçesi konumuna gelmiş olan Karaköprü maşuk olarak adlandırdığımız bölgenin ve özelikle Bağlarbaşı dediğimiz semtin büyük bir gelişme sağladığı hemen yanı başında küçük ve büyük organize sanayinin olduğu tüm üretim ve imalat alanlarının bulunduğu bölgenin coğrafik olarak çok idiaal olan Keşmer dağı bu alan için en idiaal yerdir. ilimdeki sağlık hizmetlerinin özelikle halen özelde iki hastanenin kapalı olması neden kapalı kaldığı anlaşılmışta değildir. Bizler konuyu biliyoruz ama halkımızın bilmesine değil kurumların buna bir çözümleme getirip geçmişte yaptıkları hataları olan durumlara meyil verdirmeyecek konuda gerekli durumlara hakimiyet kılamıyor ise o zaman devletin kendinde büyük sorunlar olduğunun anlamını taşımış olur.  
Ekleme Tarihi: 28 Ocak 2021 - Perşembe

ŞANLIURFA TIP KONUSUNDA SINIFTA KALMIŞTIR

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi projelenirken ülkemizin ilimizin özelikle orta doğunun en büyük onkoloji hastanesi olarak tasarlanıp öylesi bir hizmeti sunacağını tasarlayıp projelendirilerek yalmış bir hastanedir.

Söz konusu olan hastanenin inşaatı bitimine az bir süre kala başa gelen atamalı bir siyasetçinin yapıya yakınlığı ile özelikle bu hastanenin depreme dayanıklı değildir. raporu aldırıp depreme dayanıklılık tadilatı ilaveleri ile adeta yeniden inşaata çevirip o arada ilimizde yapının emrinde olan özel hastane hizmete başlayıp kısa sürede ilimizin en gözde hastanesi olup hem halkı sağlından etmeye başlayıp hem de devletimin sağlık birimi olan sigorta kurumunun içini boşaltmaya başladılar.

Buna önderlik eden şahsiyetin atamalı bir siyasetçi olduğu tüm araştırmalarımda ve tüm bu yapılan ihanetlerin sonucun da karşıma çıkmıştır.

İlimizin sağlık alanında böylesi büyük ilgisizliğin alakasızlın halen devam ettiği apaçık ortadadır.

Harran Üniversitesi Tıp Dekanlığı ve Üniversite Rektörü olan şahsiyetlerin Tıp Fakültesi Hastanesinin çalışma kapasitesinin tamamını halen aktif edemedikleri gibi halen orada birçok birimin ve ünitenin teçhizat ve personel eksikliklerini tamamlayamadıkları ayrıca görülmektedir.

ilmize gelen şahsiyetlerin çalışmaya ilimizin geleceğini illeriye götürmeyecekseniz sizin ilime gelmeye hakkınızda yoktur.

Siyasetçilerimiz özelikle seçilmiş olan siyasetçilerimizin sizlere soruyorum. Sizi Meclise gönderen bu vatandaşlarımızın size neden görev verdiğini bu görevi hakkıyla yerine getirmediğinizde ne kadar ağır meballar aldığınızı bilmeyecek kadar cahil değilsiniz sanırım.

İlimin sağlık sorunları asla şehir hastanesine ihtiyaç yoktur.

şehir hastanesi yapılması illa ki yapılması gerekiyor ise geçmişte yandaş ve özelikle yapının atamalı siyasetçisinin karar kıldığı yer asla olmayacaktır. Olmamalıdır da. Eğer gerçekten eski proje üzerinden devam edilirse o zaman bu hükümetin halen yapı ile işbirlikçiliği devam ettiğinin ifadesi gelir bana.

İlimizin en büyük ilçesi konumuna gelmiş olan Karaköprü maşuk olarak adlandırdığımız bölgenin ve özelikle Bağlarbaşı dediğimiz semtin büyük bir gelişme sağladığı hemen yanı başında küçük ve büyük organize sanayinin olduğu tüm üretim ve imalat alanlarının bulunduğu bölgenin coğrafik olarak çok idiaal olan Keşmer dağı bu alan için en idiaal yerdir.

ilimdeki sağlık hizmetlerinin özelikle halen özelde iki hastanenin kapalı olması neden kapalı kaldığı anlaşılmışta değildir. Bizler konuyu biliyoruz ama halkımızın bilmesine değil kurumların buna bir çözümleme getirip geçmişte yaptıkları hataları olan durumlara meyil verdirmeyecek konuda gerekli durumlara hakimiyet kılamıyor ise o zaman devletin kendinde büyük sorunlar olduğunun anlamını taşımış olur.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.