Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA ŞUSKİ NE İŞ YAPIYORSUNUZ

Şanlıurfa belediyesi su işleri idaresi ne iş yapıyor bilen var mı? şanlıurfa ilinin karaköprü ilçesinin en düz ve aşağı seviyesi olan yerde binaların halen hidrofor sistemiyle binalarına su çıkadırken bu sistemi kuramayan binalarda su sıkıntısı yaşanyor. Yıllar önce bir defasında bu sözde su idaresi olan kuruma şiafi olara k sormuştum! Bana verilen cevap aynen nakıl ediyorum. Şuan ki toki maşuk olarak isimlendirilen bölgede bir su kulesi yapılacak oradan su basıncı sağlanacak bu durumda söz konusu sorun giderilecek bende inandım ve güldüm çünkü bu yetkili şahsin bana anlatığı bana aynen geçmişten bir hikâyeyi anımsatı. Adamın biri zamanında borçlu imiş alacaklı gelmiş borcunu istemeye adam demiş merak etmeyin borcunuzu en kısa zamanda vereceğim. Bakın evin önüne dikenli siyenç (çalı) ekmişim bunlar olacak kuruyacak buradan koyun sürüleri geçecek ben o koyunlardan siyençlere takılan yünleri toplayıp yıkayıp eğirip pazara götüreceğim satıp sana olan borcumu vereceğim. Buna gülen alacaklı borçlu olan adam seni gidi nasıl hoşuna gitti paranı erken alacağından sevindin. şanlıurfa belediyesinin su idaresi işte tam bana bunu dediğinde akabinde otogar kavşağı çalışması başladı akan sular bile bazı dönemler ve günlerde kesilmeye başladı. Şimdi şehir merkezinde böylesi su sıkıntısı yaşanırken ilimizin kırsal mahallelerinde su durumlarından boykot ve protestolar yapıyorlar. yahu arkadaşlar siz neyin protestosunu yapıyorsunuz. Şehrin en gözde yeri dışarda şehrimizin en lüks elit semti olarak bilinen semte su sıkıntısı yaşanırken sen kalkmışsın kırsal mahallerde su istiyor bağını bahçeni sulamak için su istiyorsun. Hiç kusura bakmayın size su gelecek sorununuz giderilecektir. Çalıları ekelim. Hani nerde su idaresi öyle ki şanlıurfa ilinde belediyecilik resmen bitmeiştir. Bu biten kurumdan iş istemek gerçek anlamda yersiz ve gereksizdir. Lütfen beyler sizler belediyeden iş isteyeceğinize bu ilerin ana merkezi projeciler yandaşlar gidin onlara böylesi bir proje yapın bundan böyle bu kadar kazançlarınız çıkarınız olacak deyin bakın yarın sizlerin işlerine hemen başlanmış olacaktır. İşte memleket işte hükümet işe size hizmet bakın göreceksiniz işler nasıl yürüdüğünü hadi bakalım söz konusu olan kırsal mahalleden bir dönümlük bir bağ evini bu şahsiyetlerin birine tahsis edin bakın mahalle anında değişim görsün gül gülistanlık olsun. Sizin pankartınız dilekçeleriniz size göre asıl iletişim yolunu size benden denilmesi hadi şimdiden işe koyulun.
Ekleme Tarihi: 09 Eylül 2022 - Cuma

ŞANLIURFA ŞUSKİ NE İŞ YAPIYORSUNUZ

Şanlıurfa belediyesi su işleri idaresi ne iş yapıyor bilen var mı?

şanlıurfa ilinin karaköprü ilçesinin en düz ve aşağı seviyesi olan yerde binaların halen hidrofor sistemiyle binalarına su çıkadırken bu sistemi kuramayan binalarda su sıkıntısı yaşanyor.

Yıllar önce bir defasında bu sözde su idaresi olan kuruma şiafi olara k sormuştum! Bana verilen cevap aynen nakıl ediyorum. Şuan ki toki maşuk olarak isimlendirilen bölgede bir su kulesi yapılacak oradan su basıncı sağlanacak bu durumda söz konusu sorun giderilecek bende inandım ve güldüm çünkü bu yetkili şahsin bana anlatığı bana aynen geçmişten bir hikâyeyi anımsatı.

Adamın biri zamanında borçlu imiş alacaklı gelmiş borcunu istemeye adam demiş merak etmeyin borcunuzu en kısa zamanda vereceğim. Bakın evin önüne dikenli siyenç (çalı) ekmişim bunlar olacak kuruyacak buradan koyun sürüleri geçecek ben o koyunlardan siyençlere takılan yünleri toplayıp yıkayıp eğirip pazara götüreceğim satıp sana olan borcumu vereceğim. Buna gülen alacaklı borçlu olan adam seni gidi nasıl hoşuna gitti paranı erken alacağından sevindin.

şanlıurfa belediyesinin su idaresi işte tam bana bunu dediğinde akabinde otogar kavşağı çalışması başladı akan sular bile bazı dönemler ve günlerde kesilmeye başladı.

Şimdi şehir merkezinde böylesi su sıkıntısı yaşanırken ilimizin kırsal mahallelerinde su durumlarından boykot ve protestolar yapıyorlar.

yahu arkadaşlar siz neyin protestosunu yapıyorsunuz.

Şehrin en gözde yeri dışarda şehrimizin en lüks elit semti olarak bilinen semte su sıkıntısı yaşanırken sen kalkmışsın kırsal mahallerde su istiyor bağını bahçeni sulamak için su istiyorsun.

Hiç kusura bakmayın size su gelecek sorununuz giderilecektir. Çalıları ekelim.

Hani nerde su idaresi öyle ki şanlıurfa ilinde belediyecilik resmen bitmeiştir. Bu biten kurumdan iş istemek gerçek anlamda yersiz ve gereksizdir.

Lütfen beyler sizler belediyeden iş isteyeceğinize bu ilerin ana merkezi projeciler yandaşlar gidin onlara böylesi bir proje yapın bundan böyle bu kadar kazançlarınız çıkarınız olacak deyin bakın yarın sizlerin işlerine hemen başlanmış olacaktır.

İşte memleket işte hükümet işe size hizmet bakın göreceksiniz işler nasıl yürüdüğünü hadi bakalım söz konusu olan kırsal mahalleden bir dönümlük bir bağ evini bu şahsiyetlerin birine tahsis edin bakın mahalle anında değişim görsün gül gülistanlık olsun.

Sizin pankartınız dilekçeleriniz size göre asıl iletişim yolunu size benden denilmesi hadi şimdiden işe koyulun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.