Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA SAHİPSİZ!

Şanlıurfa ilin 14 milletvekili mevcut. Şanlıurfa ilinin 1 bakanı mevcut. Şanlıurfa ilinin özelikle o bölgenin 7 belediye başkanları mevcut. Şanlıurfa ilinin parti başkanlıkları ilin makam mevki olarak en yetkili kurumları olarak kendilerini görmeleriyle onlarında bölgede sayıları toplam 14 Tüm bunların hepsinin toplamı bir bayan belediye başkanı etmiyor. Şanlıurfa ilinin Gaziantep ilinin eski yol dediğimiz yolun Gaziantep siyasetçileri ağırlığını verip Nizip ilçelerine kadar olan kısmı duble yol yapmasını sağladılar. İlimizin siyasetçileri bu yol yapımında hiçbir şey demeden yaşamlarına siyasetlerine hep devam etmektedirler. Her yıl söz konusu olan yolda sayıları bir hayli fazla olan ölümlü trafik kazaları olmaktadır. Şimdi sorarım bu yolun böylesi bir katliam yolu olarak durması ve her geçen gün ülkemde araç sayılarının artığı yolardaki trafik kazalarına sebebiyet olan bir yolun akıbetini konuşamayan siyasetçilerimin ne işe yaradığını bilen var mı? Gaziantep komşu ilimizin kendi ilinin çevre yollarını yıllar önceden yapmasıyla şimdi ilde trafik sıkıntısı yaşanmamaktadır. İlimizin ise bir küçük sanayi sitesinden karaköprü ilçesine bağlanacak yolun halen yıllardır bitmemesine ne kadar manidar olduğunu görüyoruz. Bu yolu yapmaya hız vermeyi bırakıp nasıl devletin hazinesini soyarım hesabıyla abide kavşağına yeni projelendirme yaparak oradan nemalanmalar sağlamaktadırlar. Siz yeni proje yapacağınıza mevcut projenize hız verip oradaki yolu aktif edin bakalım ilim merkezinde trafik aksaklığı olacak mı o zaman görürsünüz. Bunu idrak etmeyen yönetimler idareciler. Siz bana şimdi hükümet Şanlıurfa Gaziantep eski yolunu duble yapılmasını istemiyor derseniz şaşırmam. Çünkü otoban kazanması için deyip ortaya bir bahane atabilirsiniz. Öyle bir bahane yoktur. Öyle bir bahane ise Nizip otoban dibinde ve Gaziantep otoban üzerinde olmasına rağmen orada duble yola izin varda Şanlıurfa ili için mi izin yok. Kusura bakmayın sizler özelikle bu saydığım tüm siyasi kanatta ki yetkililer hepiniz o yolda trafik kazasında hayatını kaybeden tüm insanların katilleri olarak hepiniz sorumlusunuz. Bu konuyu yine biz basın olarak sizlere değil ülkemin hükümeti olan başbakanlık makamına söyleyerek bu konu üzerinde en kısa zamanda bu yolun yapılmasına ve gerekli çalışmaların direk başkanlık makamın kontrolünde olacak şekilde yapılmasını sağlamanızı istiyorum. Ülkemin en büyük nüfusuna hizmet tabi ki hükümetimin görevi olarak en başta hükümet bu görevi yerine getirmesi için gerekli işlemlerin yapmasını sağlamalıyız. İşte ilime geçmişten geleceğe taşımamız için özelikle girişimci ve aydın insanların işimin tüm kademelerinde görev almalarını sağlamalıyız. Şimdiden yapımına başlanacak olan Şanlıurfa Gaziantep eski yolun duble olma çalışmalarında başarılar diliyorum.
Ekleme Tarihi: 26 Mayıs 2022 - Perşembe

ŞANLIURFA SAHİPSİZ!

Şanlıurfa ilin 14 milletvekili mevcut.

Şanlıurfa ilinin 1 bakanı mevcut.

Şanlıurfa ilinin özelikle o bölgenin 7 belediye başkanları mevcut.

Şanlıurfa ilinin parti başkanlıkları ilin makam mevki olarak en yetkili kurumları olarak kendilerini görmeleriyle onlarında bölgede sayıları toplam 14

Tüm bunların hepsinin toplamı bir bayan belediye başkanı etmiyor.

Şanlıurfa ilinin Gaziantep ilinin eski yol dediğimiz yolun Gaziantep siyasetçileri ağırlığını verip Nizip ilçelerine kadar olan kısmı duble yol yapmasını sağladılar.

İlimizin siyasetçileri bu yol yapımında hiçbir şey demeden yaşamlarına siyasetlerine hep devam etmektedirler.

Her yıl söz konusu olan yolda sayıları bir hayli fazla olan ölümlü trafik kazaları olmaktadır.

Şimdi sorarım bu yolun böylesi bir katliam yolu olarak durması ve her geçen gün ülkemde araç sayılarının artığı yolardaki trafik kazalarına sebebiyet olan bir yolun akıbetini konuşamayan siyasetçilerimin ne işe yaradığını bilen var mı?

Gaziantep komşu ilimizin kendi ilinin çevre yollarını yıllar önceden yapmasıyla şimdi ilde trafik sıkıntısı yaşanmamaktadır.

İlimizin ise bir küçük sanayi sitesinden karaköprü ilçesine bağlanacak yolun halen yıllardır bitmemesine ne kadar manidar olduğunu görüyoruz.

Bu yolu yapmaya hız vermeyi bırakıp nasıl devletin hazinesini soyarım hesabıyla abide kavşağına yeni projelendirme yaparak oradan nemalanmalar sağlamaktadırlar.

Siz yeni proje yapacağınıza mevcut projenize hız verip oradaki yolu aktif edin bakalım ilim merkezinde trafik aksaklığı olacak mı o zaman görürsünüz. Bunu idrak etmeyen yönetimler idareciler.

Siz bana şimdi hükümet Şanlıurfa Gaziantep eski yolunu duble yapılmasını istemiyor derseniz şaşırmam. Çünkü otoban kazanması için deyip ortaya bir bahane atabilirsiniz. Öyle bir bahane yoktur.

Öyle bir bahane ise Nizip otoban dibinde ve Gaziantep otoban üzerinde olmasına rağmen orada duble yola izin varda Şanlıurfa ili için mi izin yok. Kusura bakmayın sizler özelikle bu saydığım tüm siyasi kanatta ki yetkililer hepiniz o yolda trafik kazasında hayatını kaybeden tüm insanların katilleri olarak hepiniz sorumlusunuz.

Bu konuyu yine biz basın olarak sizlere değil ülkemin hükümeti olan başbakanlık makamına söyleyerek bu konu üzerinde en kısa zamanda bu yolun yapılmasına ve gerekli çalışmaların direk başkanlık makamın kontrolünde olacak şekilde yapılmasını sağlamanızı istiyorum.

Ülkemin en büyük nüfusuna hizmet tabi ki hükümetimin görevi olarak en başta hükümet bu görevi yerine getirmesi için gerekli işlemlerin yapmasını sağlamalıyız.

İşte ilime geçmişten geleceğe taşımamız için özelikle girişimci ve aydın insanların işimin tüm kademelerinde görev almalarını sağlamalıyız.

Şimdiden yapımına başlanacak olan Şanlıurfa Gaziantep eski yolun duble olma çalışmalarında başarılar diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.