Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA İLİNDEKİ ADAYLAR

Şanlıurfa belediye başkan adayları sizleri halen sahada göremedim. Belediyecilik anlamında çok tecrübeleriniz olmaya bilir, tecrübeli kadrolarla sahaya inmenizi bekliyorum. Belediyecilik özveri işi, belediyecilik tecrübe işi, belediyecilik halkın içinden halkın adamı demektir. Belediye başkanı olan halkın şehrin içinden değilse hiç kimse kusura bakmasın belediye başkanı da olsa işleri başaracak demek değildir. İlimdeki başkan adayları halkımın içinden ama belediyecilik deneyimleri yok. Bunların belediyecilik demek idarecilik demekle bitmiyor. Sizler belki iyi birer idareci olabilirsiniz ama iyi bir belediyeci demek anlamına gelmez. Belediye başkanları halkımızın şehrimizin her türlü emvaline ve durumuna müdahil olacak vuku bulacak kapasitede olmalıdır. Belediye başkan adaylarının seçime kısa bir zaman kalmasına rağmen çalışma şekillerine bakıyorum benim gözlemlerime göre çok yetersiz bir potansiyelle çalışmaktadırlar. Belediye başkanlarının ilimizden ilçelerimizden köylerimizden tüm sorunlarını yerinde ve görerek ziyaretlerini yapmaları halkın sorunlarını yerinde tespitler ile başa geldiğinde bu zaman zarfında gezinirken yapmış oldukları izlenimlerle almış oldukları notları sırasıyla hayata koymaları eksikleri sırasıyla gidermesi gerekmektedir. Belediye başkanlıklarına talip kişilerin sadece makam ve mevki için bu işe koyulmaması gelecekte üst makamlara çıkarız sevdası ile bu işlere talip edilmemesi gerektiğini bilmeleri gerekmektedir. Belediyecilik özveri isteyen bir iştir. Geçmişte atamalı bir belediye başkanı ilime başkan oldu. O başkan seçildiği gün belediye binasına halkımın girmesine adeta duvar ördü. Belediye binasına kimlik kartlar ile XRAY cihazları ile girişleri donattı. Belediye başkanlığı makamını devlet güvenlik makamına çevirdi. Böyle belediye başkanı olacak iseniz kusura bakmayın halkımızın başkanı değil halkımı aşağılayan sistemdeki o kişi ülkemin partisi aldı üst makama taşıdı işte ben bundan dolayı ülkemin partisine kırgın ve kızgınım halkımı aşağılayan kişi üst makama çıkıyorsa o zaman ülkemin partisi halkımı böyle görmektedir. Şimdi ben o kişiyi yargılamıyorum. Ülkemin partisini kınıyorum. Yeni adaylarım bunu yıkacaklarından da eminim yeni göreve gelecek olan kardeşlerimizin ilk işlerinden biri halkımla beraber olup halkımın içinden olacaklarından eminim. Partilerinin adamları değil halkımızın adamları olacağından şüphem yoktur.
Ekleme Tarihi: 29 Ocak 2019 - Salı

ŞANLIURFA İLİNDEKİ ADAYLAR

Şanlıurfa belediye başkan adayları sizleri halen sahada göremedim.

Belediyecilik anlamında çok tecrübeleriniz olmaya bilir, tecrübeli kadrolarla sahaya inmenizi bekliyorum.

Belediyecilik özveri işi, belediyecilik tecrübe işi, belediyecilik halkın içinden halkın adamı demektir.

Belediye başkanı olan halkın şehrin içinden değilse hiç kimse kusura bakmasın belediye başkanı da olsa işleri başaracak demek değildir.

İlimdeki başkan adayları halkımın içinden ama belediyecilik deneyimleri yok. Bunların belediyecilik demek idarecilik demekle bitmiyor. Sizler belki iyi birer idareci olabilirsiniz ama iyi bir belediyeci demek anlamına gelmez.

Belediye başkanları halkımızın şehrimizin her türlü emvaline ve durumuna müdahil olacak vuku bulacak kapasitede olmalıdır.

Belediye başkan adaylarının seçime kısa bir zaman kalmasına rağmen çalışma şekillerine bakıyorum benim gözlemlerime göre çok yetersiz bir potansiyelle çalışmaktadırlar.

Belediye başkanlarının ilimizden ilçelerimizden köylerimizden tüm sorunlarını yerinde ve görerek ziyaretlerini yapmaları halkın sorunlarını yerinde tespitler ile başa geldiğinde bu zaman zarfında gezinirken yapmış oldukları izlenimlerle almış oldukları notları sırasıyla hayata koymaları eksikleri sırasıyla gidermesi gerekmektedir.

Belediye başkanlıklarına talip kişilerin sadece makam ve mevki için bu işe koyulmaması gelecekte üst makamlara çıkarız sevdası ile bu işlere talip edilmemesi gerektiğini bilmeleri gerekmektedir. Belediyecilik özveri isteyen bir iştir. Geçmişte atamalı bir belediye başkanı ilime başkan oldu. O başkan seçildiği gün belediye binasına halkımın girmesine adeta duvar ördü. Belediye binasına kimlik kartlar ile XRAY cihazları ile girişleri donattı. Belediye başkanlığı makamını devlet güvenlik makamına çevirdi. Böyle belediye başkanı olacak iseniz kusura bakmayın halkımızın başkanı değil halkımı aşağılayan sistemdeki o kişi ülkemin partisi aldı üst makama taşıdı işte ben bundan dolayı ülkemin partisine kırgın ve kızgınım halkımı aşağılayan kişi üst makama çıkıyorsa o zaman ülkemin partisi halkımı böyle görmektedir. Şimdi ben o kişiyi yargılamıyorum. Ülkemin partisini kınıyorum. Yeni adaylarım bunu yıkacaklarından da eminim yeni göreve gelecek olan kardeşlerimizin ilk işlerinden biri halkımla beraber olup halkımın içinden olacaklarından eminim. Partilerinin adamları değil halkımızın adamları olacağından şüphem yoktur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.