Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA İLİNDE TRAFİK AKIŞI ÇOOOOK MÜKEMMEL

Şanlıurfa ilinde trafikte araç kullanan dünyanın her yerinde müptelasız araç kullanabilme şansına sahip demektir.Dünyanın gelişmiş ve geri kalmış olan ülkelerinde bile böylesi bir trafik sistemi yollar güzergâhlar hatta duraklar yoktur.Böylesi bir trafik düzenlemesini yapan belediye yetkililerini nerde nasıl buluyorlar hayret ediyorum. Böylesi zeki böylesi bilgin trafik kurallarını iyi bilen yolları böylesi akışkan hale getiren böylesi yerlerde durak yapanları gerçekten kutluyorum.Siz Urfalılar bulmuşsunuz böylesi bilginleri neden daha fazla faydalanmıyorsunuz hayret ediyorum ya inan bunların zekâsıyla gelecekte daha hızlı bir şekilde varırsınız.Ben ülkemde gezmediğim şehir nerde ise kalmadı, dünya ülkelerinde bilgiler üzerinden görsel ve iletişim üzerinden bilgilenmediğim ülke kalmamıştır.Bu kadar ülke ve illerde böylesi bir köhnelik böylesi bir rezalet trafik akışkanlığını ben sadece Şanlıurfa ilinde gördüm desem inanın asla şaşırmayın.Geçmişte birkaç yerde yapılan duraklara özelikle ülkemde trafik kanunu ve trafik kuralı denince akla ilk gelecek kurum emniyetin bünyesinde bulunan trafik amirliği akla gelir. Bu kurum ülkemin trafik konusunda kendi Branşın da tamamen uzmanlarla görev ve kararların alındığı bir kurumdur. Bende geçmişte bazı durakların yerlerinden dolayı bu kurumdan bilgi mahiyetli bilgi almak amacıyla danıştım. Yapılan durakların yerlerinden bu gibi yerlere durak yapılır mı? Dediğimde resmen ben çok büyük bir suç işlemişim gibi bana nerde ise sanki ben suçu işlemişim gibi bana gereken bilgileri öylesine verdiler ki burada yazamıyorum. O anda resmen Urfalı olmaktan gerçekten utanır oldum.Düşünün böylesi yerlerde böylesi durakları trafik bilgisinden yoksun, şehirde araçlarla iç içe yaşamamış hatta araç görmemişler bile böylesi bir durak yapmaz dediğinde şaşa kalmadım çünkü ben ne kadar bilgiden yoksun olan insanlarla çalıştığımı çok iyi bilmekteyim.Şanlıurfa trafiği içler acısı olmasında ne olsun. Bana gösterin Şanlıurfa ilinde trafik kanunu bilen bir yönetici idareci gösterin. Ben yok iken Şanlıurfa ilinde toplu taşıma yol hatları Allah aşkına bunu yapan zeki kim ya buna daha çok bilgi için danışalım var olan trafik bilgilerimizi de şaşıralım ki hiç olmasa bilgisiz kalalım. Lütfen bilginlerin idarecilerim bu devletin trafik kanunu trafik uzmanları karayolları denilen bir kurumumuz ve bu konuda uzaman olan kardeşlerimiz var hiç olmasa bunlara bir danışın bunlar sizden üstün insan değilse deler yinede kendiişlerinde bilgilerinde sizden uzmanlar lütfen siz bunlara danışmakla küçülmesiniz. Ama böylesi bir durumda Şanlıurfa ilini tüm ülkeye şehrimin insanına karşı resmen kıyım yapmaktasınız.Size ödül verenlerde size ne demekteler biliyor musunuz böylesi başarılmayacak olan zorlukları böylesi olmayacak işleri başardığınızdan sizlere ödül veriyorlar başarılı bir çalışmadan değil böylesi karmaşıklığı başardığınızdan dolayı bende sizleri tebrik ederim.
Ekleme Tarihi: 24 Aralık 2015 - Perşembe

ŞANLIURFA İLİNDE TRAFİK AKIŞI ÇOOOOK MÜKEMMEL

Şanlıurfa ilinde trafikte araç kullanan dünyanın her yerinde müptelasız araç kullanabilme şansına sahip demektir.
Dünyanın gelişmiş ve geri kalmış olan ülkelerinde bile böylesi bir trafik sistemi yollar güzergâhlar hatta duraklar yoktur.
Böylesi bir trafik düzenlemesini yapan belediye yetkililerini nerde nasıl buluyorlar hayret ediyorum.
Böylesi zeki böylesi bilgin trafik kurallarını iyi bilen yolları böylesi akışkan hale getiren böylesi yerlerde durak yapanları gerçekten kutluyorum.
Siz Urfalılar bulmuşsunuz böylesi bilginleri neden daha fazla faydalanmıyorsunuz hayret ediyorum ya inan bunların zekâsıyla gelecekte daha hızlı bir şekilde varırsınız.
Ben ülkemde gezmediğim şehir nerde ise kalmadı, dünya ülkelerinde bilgiler üzerinden görsel ve iletişim üzerinden bilgilenmediğim ülke kalmamıştır.
Bu kadar ülke ve illerde böylesi bir köhnelik böylesi bir rezalet trafik akışkanlığını ben sadece Şanlıurfa ilinde gördüm desem inanın asla şaşırmayın.
Geçmişte birkaç yerde yapılan duraklara özelikle ülkemde trafik kanunu ve trafik kuralı denince akla ilk gelecek kurum emniyetin bünyesinde bulunan trafik amirliği akla gelir.
Bu kurum ülkemin trafik konusunda kendi Branşın da tamamen uzmanlarla görev ve kararların alındığı bir kurumdur.
Bende geçmişte bazı durakların yerlerinden dolayı bu kurumdan bilgi mahiyetli bilgi almak amacıyla danıştım. Yapılan durakların yerlerinden bu gibi yerlere durak yapılır mı?
Dediğimde resmen ben çok büyük bir suç işlemişim gibi bana nerde ise sanki ben suçu işlemişim gibi bana gereken bilgileri öylesine verdiler ki burada yazamıyorum. O anda resmen Urfalı olmaktan gerçekten utanır oldum.
Düşünün böylesi yerlerde böylesi durakları trafik bilgisinden yoksun, şehirde araçlarla iç içe yaşamamış hatta araç görmemişler bile böylesi bir durak yapmaz dediğinde şaşa kalmadım çünkü ben ne kadar bilgiden yoksun olan insanlarla çalıştığımı çok iyi bilmekteyim.
Şanlıurfa trafiği içler acısı olmasında ne olsun.
Bana gösterin Şanlıurfa ilinde trafik kanunu bilen bir yönetici idareci gösterin.
Ben yok iken Şanlıurfa ilinde toplu taşıma yol hatları Allah aşkına bunu yapan zeki kim ya buna daha çok bilgi için danışalım var olan trafik bilgilerimizi de şaşıralım ki hiç olmasa bilgisiz kalalım.
Lütfen bilginlerin idarecilerim bu devletin trafik kanunu trafik uzmanları karayolları denilen bir kurumumuz ve bu konuda uzaman olan kardeşlerimiz var hiç olmasa bunlara bir danışın bunlar sizden üstün insan değilse deler yinede kendiişlerinde bilgilerinde sizden uzmanlar lütfen siz bunlara danışmakla küçülmesiniz.
Ama böylesi bir durumda Şanlıurfa ilini tüm ülkeye şehrimin insanına karşı resmen kıyım yapmaktasınız.
Size ödül verenlerde size ne demekteler biliyor musunuz böylesi başarılmayacak olan zorlukları böylesi olmayacak işleri başardığınızdan sizlere ödül veriyorlar başarılı bir çalışmadan değil böylesi karmaşıklığı başardığınızdan dolayı bende sizleri tebrik ederim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.