Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA İDARECİLERİ NERDESİNİZ

Bir bakanımız var!On bir milletimizin vekili var!Beş tane fahri şehrimin vekili var!On üç belediye başkanlarım var!Sizin işiniz ne sizler orada ne yaparsınız? Benim şehrimin adına orada hükümette yer almaktasınız. Sizler şehrime ne yapmaktasınız? Ey bre pehlivanlar, ey bre buyur ey meydanına demeye mi oradasınız. Yok, yok iyi biliyorum. Bu bildiğimi ben kendime saklıyorum. Açıklarsam olmaz bırakın halkım sizlere hala biat eylesin sizlerin bellerinizi daha iyi sıvazlasınlar. Ben şehrimin adıyla namıyla iftihar edip yapılan saygısızlıklarla dizlerime vurmaya devam edeyim. Peygamberler şehri ey şehri Ruha, sen e büyük şehir sen ne adına yakışır bir topraksın. Sana bu kadar haksızlık sana bu kadar saygısızlık ediyoruz sen hala bana veriyorsun dermen güç takat. Şehirim tarımda ülkemin en büyük tahıl ambarı, sebzede en büyük tarım sahası, fıstığın ana vatanı, pamuğun mekânı bunları bizlere nimet olarak halen vermeye devam ediyorsun. Biz sana ne yapıyoruz? Bunlara karşı hakkını veriyor muyuz?HAYIR?Bakın Hz. İbrahim'in doğduğu makama çevresine oluşan durumlara hiç layık olmayan bir durumlar sergilenmekte orada ki gelen misafirlerimizin yaşadığı keşmekeşliğe yaşadıkları eziyetlere buna birde hizmet diye önümüze koyan idarecilerimize pes valla. Hz. Eyüp peygamberin sabır ile sebat edip şifa bulduğu makama gidin ne içler acısı durumlar. Cami içerisinde minber taşları kirden görünmez durumda makam içerisinde belediye yandaşına cami için kullanılması gereken dükkânları kahve lokanta etmesi orada gelen misafirlerimin yaşadığı keşmekeşliğe orada ki rezalete baktığımda valla utanıyorum. Öylesi bir makama yakışmayan öylesi bir makamda öylesi gereksiz duruma müsaade eden yöneticilerim. Hepsinden önemlisi olan Hz. Eyüp türbesi bulunan beldede gidin oradaki rezalete bakın oraya tahsis edilmiş alan içerisinde oradaki köylü kesimin orada tezek yapması beni ne kadar derinden üzdü. Ben bir Urfalı olarak kahır oldum. İşte benim yöneticilerim idarecilerim sizleri topluyorum buyur gelin gidiyoruz komşumuz olan Mardin ilinde bulunan Sultan Şeyhmus türbesine buyur birde orada ki durumu görün. Ben şimdi sizlerden utanmıyorum. Ben sizlerle yönetildiğime sizlerle idare edildiğime utanıyorum. Ben bir Urfalı olarak valla kendimden değil idareci ve yöneticilerim yüzünden şehrime kimseyi davet edemiyorum. Buyur sizler kimleri davet ederseniz edin ben sizlere açık diyorum.
Ekleme Tarihi: 13 Temmuz 2016 - Çarşamba

ŞANLIURFA İDARECİLERİ NERDESİNİZ

Bir bakanımız var!
On bir milletimizin vekili var!
Beş tane fahri şehrimin vekili var!
On üç belediye başkanlarım var!
Sizin işiniz ne sizler orada ne yaparsınız?

Benim şehrimin adına orada hükümette yer almaktasınız. Sizler şehrime ne yapmaktasınız?

Ey bre pehlivanlar, ey bre buyur ey meydanına demeye mi oradasınız. Yok, yok iyi biliyorum.

Bu bildiğimi ben kendime saklıyorum. Açıklarsam olmaz bırakın halkım sizlere hala biat eylesin sizlerin bellerinizi daha iyi sıvazlasınlar.

Ben şehrimin adıyla namıyla iftihar edip yapılan saygısızlıklarla dizlerime vurmaya devam edeyim.

Peygamberler şehri ey şehri Ruha, sen e büyük şehir sen ne adına yakışır bir topraksın. Sana bu kadar haksızlık sana bu kadar saygısızlık ediyoruz sen hala bana veriyorsun dermen güç takat.

Şehirim tarımda ülkemin en büyük tahıl ambarı, sebzede en büyük tarım sahası, fıstığın ana vatanı, pamuğun mekânı bunları bizlere nimet olarak halen vermeye devam ediyorsun. Biz sana ne yapıyoruz? Bunlara karşı hakkını veriyor muyuz?
HAYIR?
Bakın Hz. İbrahim'in doğduğu makama çevresine oluşan durumlara hiç layık olmayan bir durumlar sergilenmekte orada ki gelen misafirlerimizin yaşadığı keşmekeşliğe yaşadıkları eziyetlere buna birde hizmet diye önümüze koyan idarecilerimize pes valla. Hz. Eyüp peygamberin sabır ile sebat edip şifa bulduğu makama gidin ne içler acısı durumlar. Cami içerisinde minber taşları kirden görünmez durumda makam içerisinde belediye yandaşına cami için kullanılması gereken dükkânları kahve lokanta etmesi orada gelen misafirlerimin yaşadığı keşmekeşliğe orada ki rezalete baktığımda valla utanıyorum. Öylesi bir makama yakışmayan öylesi bir makamda öylesi gereksiz duruma müsaade eden yöneticilerim. Hepsinden önemlisi olan Hz. Eyüp türbesi bulunan beldede gidin oradaki rezalete bakın oraya tahsis edilmiş alan içerisinde oradaki köylü kesimin orada tezek yapması beni ne kadar derinden üzdü. Ben bir Urfalı olarak kahır oldum.

İşte benim yöneticilerim idarecilerim sizleri topluyorum buyur gelin gidiyoruz komşumuz olan Mardin ilinde bulunan Sultan Şeyhmus türbesine buyur birde orada ki durumu görün.

Ben şimdi sizlerden utanmıyorum. Ben sizlerle yönetildiğime sizlerle idare edildiğime utanıyorum.

Ben bir Urfalı olarak valla kendimden değil idareci ve yöneticilerim yüzünden şehrime kimseyi davet edemiyorum. Buyur sizler kimleri davet ederseniz edin ben sizlere açık diyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.