Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA HİZMETİ KESİNLİKLE YOKTUR

Şanlıurfa ilinde belediye diye bir kurumun tüm telefonları kesinlikle cevap verilmeyen bir sistem şeklinde çalışmaktadır. Şanlıurfa belediye halkına hizmet değil tamamen eziyet yapmak için elinden gelen tüm cabaları serf etmektedir. Şanlıurfa belediye yetkilileri kesinlikle görevlerinin ifa etmediği gibi hizmette etmedikleri tüm halkımızca bilinmektedir. En küçük bir sorunu halkına eziyet ettiren zihniyetten büyük hizmet beklemek tamamen yanlış ve hatalıdır. Halkımız böyle bir yanılgıyı kendi ülkesinin partisi olan hükümet için göz önüne alarak böyle bir belediye başkanı göreve getirmiş olmasıyla büyük yanılgıya düştüğünü şimdi çok daha iyi anlar olmuşlardır. Ülkemin mega kentleri başta olmak üzere tüm illerinde özelikle engelli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için yarışırken ilimizde belediye engelli kardeşlerime eziyet etmek için elinden geleni yapıyor. Özelikle de engelli gününde çıkıp bir araç ile engeli kardeşimize hizmet diye kendine gösteri yapıyor. Ben şahsım olarak tam beş yıl oldu ilimde engeli olarak engelli kardeşlerimin hakkını savunmak için özelikle ülkemin bir çok ilinde engeli kardeşlerime devletimin hükümetimin tanımış olduğu hak olarak bilinen ücretsiz toplu taşıma araçlarına kullanma hakkı verilmiştir. İlimde bu hak birinci derecede engeli olan kardeşlerime sınırlama kondu. Buna razı olduk tamam dedik sesiz kaldık birde daha kötüsü tüm kayıtlar belgeler kendilerinde olduğu halde her yıl kartların aktifleştirme sınırı koydular ona da eyvallah dedik. İşin en ilginç yanı gidersin aktif etme merkezine sana birde git fotokopi çek getir demezler mi. İşte bu resmen senle alay etmektedirler. Ülkemin tüm illerinde böylesi bir hizmet böylesi bir eziyet yok iken ilimde bunu yapan belediye yönetimi ne kadar cahil bilgisiz beceriksiz olduğu resmi olarak gözler önünde işte size belediye dediğiniz kurumun özelikle engeli vatandaşlarıma hizmet yerine eziyet yaptığı resmi kanıt ve belgesidir. Buyurun siz belediye başkanı koltuğuna otururken ben böylesi küçük işlerle uğraşamam dediğinizde büyük işler zaten hiç uğraşımasınız kanıtına önderlik etmiş olaydır. Sizlerin hizmetten çok eziyet ettiğinizin kanıtı olarak bunu açık dille beyan ediyorum. Böyle bilgisizlerin tam beş yıl oldu ben bu işin peşinde bu durumu bu bilgiden yoksun insanlara anlatırken bunların algılamaması gerçek anlamda belediye bünyesinde işini gerçek manada bilen yapan olmadığının kanısına da varmış bulunmaktayım. İlimdeki insanlarıma böylesi hakkaniyetsiz muamele yapan yöneticileri idarecileri kınıyorum. Siz her kim olursanız olunuz bu işin peşini bırakmayacağım sizin bilgisizliğinizi hizmet anlayışınızın olmadığını halkımla alay edip eziyet ettiğinizi her alanda dile getireceğim. Özelikle engelli kardeşlerime böylesi engel teşkil eden yönetimi ben bir araştırmacı yazar olarak kınıyorum. Hadi bakalım çıkın şimdi engelli kardeşlerime hizmet ettiğinizi söyleyin göreyim anlatacağınız platformda beni davet edin sizlerle bunu kutlayalım.  
Ekleme Tarihi: 09 Şubat 2022 - Çarşamba

ŞANLIURFA HİZMETİ KESİNLİKLE YOKTUR

Şanlıurfa ilinde belediye diye bir kurumun tüm telefonları kesinlikle cevap verilmeyen bir sistem şeklinde çalışmaktadır.

Şanlıurfa belediye halkına hizmet değil tamamen eziyet yapmak için elinden gelen tüm cabaları serf etmektedir.

Şanlıurfa belediye yetkilileri kesinlikle görevlerinin ifa etmediği gibi hizmette etmedikleri tüm halkımızca bilinmektedir.

En küçük bir sorunu halkına eziyet ettiren zihniyetten büyük hizmet beklemek tamamen yanlış ve hatalıdır. Halkımız böyle bir yanılgıyı kendi ülkesinin partisi olan hükümet için göz önüne alarak böyle bir belediye başkanı göreve getirmiş olmasıyla büyük yanılgıya düştüğünü şimdi çok daha iyi anlar olmuşlardır.

Ülkemin mega kentleri başta olmak üzere tüm illerinde özelikle engelli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için yarışırken ilimizde belediye engelli kardeşlerime eziyet etmek için elinden geleni yapıyor. Özelikle de engelli gününde çıkıp bir araç ile engeli kardeşimize hizmet diye kendine gösteri yapıyor.

Ben şahsım olarak tam beş yıl oldu ilimde engeli olarak engelli kardeşlerimin hakkını savunmak için özelikle ülkemin bir çok ilinde engeli kardeşlerime devletimin hükümetimin tanımış olduğu hak olarak bilinen ücretsiz toplu taşıma araçlarına kullanma hakkı verilmiştir. İlimde bu hak birinci derecede engeli olan kardeşlerime sınırlama kondu. Buna razı olduk tamam dedik sesiz kaldık birde daha kötüsü tüm kayıtlar belgeler kendilerinde olduğu halde her yıl kartların aktifleştirme sınırı koydular ona da eyvallah dedik. İşin en ilginç yanı gidersin aktif etme merkezine sana birde git fotokopi çek getir demezler mi. İşte bu resmen senle alay etmektedirler.

Ülkemin tüm illerinde böylesi bir hizmet böylesi bir eziyet yok iken ilimde bunu yapan belediye yönetimi ne kadar cahil bilgisiz beceriksiz olduğu resmi olarak gözler önünde işte size belediye dediğiniz kurumun özelikle engeli vatandaşlarıma hizmet yerine eziyet yaptığı resmi kanıt ve belgesidir.

Buyurun siz belediye başkanı koltuğuna otururken ben böylesi küçük işlerle uğraşamam dediğinizde büyük işler zaten hiç uğraşımasınız kanıtına önderlik etmiş olaydır. Sizlerin hizmetten çok eziyet ettiğinizin kanıtı olarak bunu açık dille beyan ediyorum.

Böyle bilgisizlerin tam beş yıl oldu ben bu işin peşinde bu durumu bu bilgiden yoksun insanlara anlatırken bunların algılamaması gerçek anlamda belediye bünyesinde işini gerçek manada bilen yapan olmadığının kanısına da varmış bulunmaktayım.

İlimdeki insanlarıma böylesi hakkaniyetsiz muamele yapan yöneticileri idarecileri kınıyorum.

Siz her kim olursanız olunuz bu işin peşini bırakmayacağım sizin bilgisizliğinizi hizmet anlayışınızın olmadığını halkımla alay edip eziyet ettiğinizi her alanda dile getireceğim.

Özelikle engelli kardeşlerime böylesi engel teşkil eden yönetimi ben bir araştırmacı yazar olarak kınıyorum.

Hadi bakalım çıkın şimdi engelli kardeşlerime hizmet ettiğinizi söyleyin göreyim anlatacağınız platformda beni davet edin sizlerle bunu kutlayalım.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.