Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA HEP SİYASET MAĞDURU

Şanlıurfa ilinin en önemli işlemlerinden biri ulaşım. Şanlıurfa ilinin siyaset ve atamalı memurların hepsi resmen Şanlıurfa iline resmen düşmanlar. İlimizin turizm acısından ülkenin bir çok illinden çok ilerde bir turizme sahip bir çok dalda dünyanın ve ülkemizin ilklerini taşıyan bir şehir olarak açık hava müzesi denilecek olan bir şehirdir. Böyle bir ilin düştüğü duruma bakın ne kadar içler acısı bir durum. Şanlıurfa ilinde var olan bir limanı önce alana dönüştürdüler. Şimdide alanı neredeyse kapatmaya çalışıyorlar. Şanlıurfa iline turizm anlamında ziyaretçi getiremeyen siyasetçiler şehrimin tanıtımını yapmak istememektedirler. Şanlıurfa ilinin turizm cenneti olan bir şehir bu şehrin tanıtım ve anlatım yapmamaktadırlar bununla da kalmadıkları gibi birde ilimin içersin de gerekli öz veriliği göstermedikleri açık bir şekilde görülmektedir. Şanlıurfa ilinin geçmişten bu günüme hep siyasetçilerden ve yöneticilerden çekmiştir. Hep yanlış ve hep bilgilerden yoksun insanlar ile yönetilip idare edildiğimizden böylesi durumlara da ben kendim olarak razı kalmak zorunda kalıyorum. Geçmişten bu günüme kadar siyasi partilerin genel merkezlerinden kendine bir şekilde kabul ettirenlerin bize idareci yönetici olarak emri vaki olarak gönderilenlerin şimdi ki durumlarına bakıyorum resmen gülmekten ve ne içler acısı olduğunu görmekten kendimden utanır olmaktayım. Birçok idareci yöneticilerim şimdi hepsi yargılanmakta bu kadar tesadüf bu kadar rastlantı olamaz. Bunların hepsi bilinçli bir şekilde bu zavallı saf olan insanlarımın başlarına gönderilen böyle emri vaki ile idame edilirsem şehrimin düşeceği durum bu bile normal ben daha kötüsünü bile beklemekteyim. Şimdi birkaç zamandır millet bağırıyor Şanlıurfa ilinde hava yolları özel bir firma seferlerini iptal etti. Bir şirket seferlerini teke düşürdü. Bunlar normal kardeşim neden avazınız çıkıyor! Sizin sahipsiz sizin idareci siyasetçileriniz yok kendilerine menfaat sağlamak için caba sarf ederler bizimle işleri yok biz karımıza bakarız. Şanlıurfa ilinin bir belediyesi şehrimde nerde ise onlarca turizm acenteleri varken gidip başka ilin acenteleriyle anlaşırsa oradaki bir firma bu işi ihalesini alırsa git gerisini sen düşün derim. Ama bunları sıkıntı yapmayın arkadaşlar Rusya kendi milli yolcu uçaklarını yapmaya başlarılar seri üretime geçerlerse Şanlıurfalı iş adamlarımız Alman firmalarından otobüs alacaklarına uçak alırlar ve bu uçaklarla sizlere hizmet vermeye başlarlar. İşin uçunda para kazanç var dedik mi hemen atlarlar. Çünkü merak etmeyin birde sizin siyasetçileriniz size Yüksek Hızlı Tren sözü de verdiler oda pek yakında gelecek o zaman artık siz daha hava yoluna ne gerek bak trenle ne güzel gidersiniz. 
Ekleme Tarihi: 06 Haziran 2017 - Salı

ŞANLIURFA HEP SİYASET MAĞDURU

Şanlıurfa ilinin en önemli işlemlerinden biri ulaşım.

Şanlıurfa ilinin siyaset ve atamalı memurların hepsi resmen Şanlıurfa iline resmen düşmanlar.

İlimizin turizm acısından ülkenin bir çok illinden çok ilerde bir turizme sahip bir çok dalda dünyanın ve ülkemizin ilklerini taşıyan bir şehir olarak açık hava müzesi denilecek olan bir şehirdir.

Böyle bir ilin düştüğü duruma bakın ne kadar içler acısı bir durum.

Şanlıurfa ilinde var olan bir limanı önce alana dönüştürdüler. Şimdide alanı neredeyse kapatmaya çalışıyorlar.

Şanlıurfa iline turizm anlamında ziyaretçi getiremeyen siyasetçiler şehrimin tanıtımını yapmak istememektedirler. Şanlıurfa ilinin turizm cenneti olan bir şehir bu şehrin tanıtım ve anlatım yapmamaktadırlar bununla da kalmadıkları gibi birde ilimin içersin de gerekli öz veriliği göstermedikleri açık bir şekilde görülmektedir.

Şanlıurfa ilinin geçmişten bu günüme hep siyasetçilerden ve yöneticilerden çekmiştir. Hep yanlış ve hep bilgilerden yoksun insanlar ile yönetilip idare edildiğimizden böylesi durumlara da ben kendim olarak razı kalmak zorunda kalıyorum.

Geçmişten bu günüme kadar siyasi partilerin genel merkezlerinden kendine bir şekilde kabul ettirenlerin bize idareci yönetici olarak emri vaki olarak gönderilenlerin şimdi ki durumlarına bakıyorum resmen gülmekten ve ne içler acısı olduğunu görmekten kendimden utanır olmaktayım.

Birçok idareci yöneticilerim şimdi hepsi yargılanmakta bu kadar tesadüf bu kadar rastlantı olamaz. Bunların hepsi bilinçli bir şekilde bu zavallı saf olan insanlarımın başlarına gönderilen böyle emri vaki ile idame edilirsem şehrimin düşeceği durum bu bile normal ben daha kötüsünü bile beklemekteyim.

Şimdi birkaç zamandır millet bağırıyor Şanlıurfa ilinde hava yolları özel bir firma seferlerini iptal etti. Bir şirket seferlerini teke düşürdü. Bunlar normal kardeşim neden avazınız çıkıyor! Sizin sahipsiz sizin idareci siyasetçileriniz yok kendilerine menfaat sağlamak için caba sarf ederler bizimle işleri yok biz karımıza bakarız.

Şanlıurfa ilinin bir belediyesi şehrimde nerde ise onlarca turizm acenteleri varken gidip başka ilin acenteleriyle anlaşırsa oradaki bir firma bu işi ihalesini alırsa git gerisini sen düşün derim.

Ama bunları sıkıntı yapmayın arkadaşlar Rusya kendi milli yolcu uçaklarını yapmaya başlarılar seri üretime geçerlerse Şanlıurfalı iş adamlarımız Alman firmalarından otobüs alacaklarına uçak alırlar ve bu uçaklarla sizlere hizmet vermeye başlarlar. İşin uçunda para kazanç var dedik mi hemen atlarlar. Çünkü merak etmeyin birde sizin siyasetçileriniz size Yüksek Hızlı Tren sözü de verdiler oda pek yakında gelecek o zaman artık siz daha hava yoluna ne gerek bak trenle ne güzel gidersiniz. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.