Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA HALKI İSYAN EDİYOR

Şanlıurfa halkının şehirde bir tek eğlencesi olan ve şehrin bir tek stres eğlencesi olan Şanlıurfa sporunu desteklemek maçlarda eğlenceli zaman stres atmak için şehrin tek eğlencesidir. Böyle bir şehirde maç ve spor hevesini ve eğlencesini tamamen bitirdiler. Şanlıurfa siyasetçileri yıllarca Şanlıurfa sporu kendilerinin arka bahçeleri olarak kullanan siyasetçiler orada başkanlık edip kendilerine siyaset arenasında makam mevki yapıp sonrası aman bana ne deyip kendi yolarına işlerine bakar olmaktadırlar. Şanlıurfa halkı zavallı âcizane insanlarını çok iyi tanıyorum. Birçoğu olan kardeşlerim asgari ücretle çalışan bazıları sanayilerde çıraklık özelde emekçi kardeşlerimin orada sıraya girip bir hafta boyu iş yoğunluğundan çalışmadan almış olduğu stresi atmak için kendi boğarından ailesinin boğazından kesip stadyum kapısında o soğukta sıra bekleyen kardeşimdir. Bu emekçi kardeşlerimin haklarını yiyen siz idareci yöneticiler siz bu zavallı yoksul kardeşlerimden almış olduğun paralarla makam mevkilerde bu paralarla yapmış olduğun her kuruştan sorumlusun. Bu zavallı halkımın parasını yemekle spora kendinize bir arka bahçe görüp orada kendinize göre işler çevirirken sizler bu insanların bu şehrin takımını hiçe sayarsanız halkta olduk olmadık yerde size hakaret eder. Şanlıurfa sporu böyle rencide etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur. Ben bir Şanlıurfalı olarak bu konunun takipçisi ve bu konuda her ne gerekiyor ise hangi makam mevkide işlem gerekiyorsa ben şahsım adına her ne gerekiyor ise yapacağım bunu tüm Şanlıurfa halkım ve emekçi kardeşlerim adına söz veriyorum. Şanlıurfa siyasetçileri bu konuda hiçbir şey yapamayacaklar. Şanlıurfa siyasetçileri hepsi kendi çıkar menfaatleri doğrultusunda işlevlik yapmaktan başka bir işleri var ise bana söyleyin. Geçmişten günümüze Şanlıurfa ili için şehir adına memleket adına yaptıkları bir şey varsa bana söyleyin. Şehrimde işsizlik had safhada, şehrimde kiralar ülkenin en yüksek kiraları ile konutlar kiralanmaktadır. İş alanı ve iş istihdamı yok denilecek kadar yoktur. İlimde küçük ve orta ölçekli sanayileşme imalat ve üretim merkezleri yoktur. Şehrimde siyaset anlamında şehrim için çalışan şehrime bir artılar yapan bir siyasetçim yoktur. Çünkü yanı başımdaki şehirlere baktığımda o ilerin siyasetçileri şehirlerini kalkındırmak için ellerinden geleni yapmak için çırpınırken bizim şehrimizde ki siyasetçi kanadına bakıyorum içler acısı vahin durumlar. Şanlıurfa siyasetçileri ve idarecileri işi biliyorlar. Yapacakları basın açıklamasında ila ya bir kahvaltı yada yemekli bir toplantı şeklinde yapılan basın açıklaması ile o toplantılara giden arkadaşlarımda zaten beli şahsiyetler toplantıdan kalkarken yemekler için teşekkür etmeyi unutmuyorlar. Ne mutlu bana ben böylesi bir kişiliğim olmadı olamazda varsın sizin açıklama davetlerinizi sizin olsun biz dava adamıyız. Memleketimin şehrimin davasının sonuna kadar takipçisi olacağım.  
Ekleme Tarihi: 19 Temmuz 2017 - Çarşamba

ŞANLIURFA HALKI İSYAN EDİYOR

Şanlıurfa halkının şehirde bir tek eğlencesi olan ve şehrin bir tek stres eğlencesi olan Şanlıurfa sporunu desteklemek maçlarda eğlenceli zaman stres atmak için şehrin tek eğlencesidir.

Böyle bir şehirde maç ve spor hevesini ve eğlencesini tamamen bitirdiler.

Şanlıurfa siyasetçileri yıllarca Şanlıurfa sporu kendilerinin arka bahçeleri olarak kullanan siyasetçiler orada başkanlık edip kendilerine siyaset arenasında makam mevki yapıp sonrası aman bana ne deyip kendi yolarına işlerine bakar olmaktadırlar.

Şanlıurfa halkı zavallı âcizane insanlarını çok iyi tanıyorum. Birçoğu olan kardeşlerim asgari ücretle çalışan bazıları sanayilerde çıraklık özelde emekçi kardeşlerimin orada sıraya girip bir hafta boyu iş yoğunluğundan çalışmadan almış olduğu stresi atmak için kendi boğarından ailesinin boğazından kesip stadyum kapısında o soğukta sıra bekleyen kardeşimdir. Bu emekçi kardeşlerimin haklarını yiyen siz idareci yöneticiler siz bu zavallı yoksul kardeşlerimden almış olduğun paralarla makam mevkilerde bu paralarla yapmış olduğun her kuruştan sorumlusun.

Bu zavallı halkımın parasını yemekle spora kendinize bir arka bahçe görüp orada kendinize göre işler çevirirken sizler bu insanların bu şehrin takımını hiçe sayarsanız halkta olduk olmadık yerde size hakaret eder.

Şanlıurfa sporu böyle rencide etmeye hiç kimsenin hakkı yoktur.

Ben bir Şanlıurfalı olarak bu konunun takipçisi ve bu konuda her ne gerekiyor ise hangi makam mevkide işlem gerekiyorsa ben şahsım adına her ne gerekiyor ise yapacağım bunu tüm Şanlıurfa halkım ve emekçi kardeşlerim adına söz veriyorum.

Şanlıurfa siyasetçileri bu konuda hiçbir şey yapamayacaklar. Şanlıurfa siyasetçileri hepsi kendi çıkar menfaatleri doğrultusunda işlevlik yapmaktan başka bir işleri var ise bana söyleyin.

Geçmişten günümüze Şanlıurfa ili için şehir adına memleket adına yaptıkları bir şey varsa bana söyleyin.

Şehrimde işsizlik had safhada, şehrimde kiralar ülkenin en yüksek kiraları ile konutlar kiralanmaktadır. İş alanı ve iş istihdamı yok denilecek kadar yoktur. İlimde küçük ve orta ölçekli sanayileşme imalat ve üretim merkezleri yoktur.

Şehrimde siyaset anlamında şehrim için çalışan şehrime bir artılar yapan bir siyasetçim yoktur. Çünkü yanı başımdaki şehirlere baktığımda o ilerin siyasetçileri şehirlerini kalkındırmak için ellerinden geleni yapmak için çırpınırken bizim şehrimizde ki siyasetçi kanadına bakıyorum içler acısı vahin durumlar.

Şanlıurfa siyasetçileri ve idarecileri işi biliyorlar. Yapacakları basın açıklamasında ila ya bir kahvaltı yada yemekli bir toplantı şeklinde yapılan basın açıklaması ile o toplantılara giden arkadaşlarımda zaten beli şahsiyetler toplantıdan kalkarken yemekler için teşekkür etmeyi unutmuyorlar.

Ne mutlu bana ben böylesi bir kişiliğim olmadı olamazda varsın sizin açıklama davetlerinizi sizin olsun biz dava adamıyız. Memleketimin şehrimin davasının sonuna kadar takipçisi olacağım.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.