Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA GAP ARENA KARARDI

Şanlıurfa spor gerçek sahibini bulamadığından daima böylesi kötü bir gidişat ile yoluna devam etmektedir. Şanlıurfa spor yıllardır ilimin en iyi sporcuları en iyi oyuncuların yetiştirmiş olduğu bir şehir olarak geçmişten günümüze birçok birinci lig kulüplerinde forma giymiş iftihar etiğimiz oyuncularımız vardı. Şanlıurfa spor başkanlıkları yıllarca hep kendi emelleri için kullanan ve kendi isimlerinin rövanşta kalması için takımı kullanan şehrimin sözde yöneticileri olanların hep kendilerine bir gelecek vaat etsin diye orada başkanlık yapıp kulüp başkanlığından kendilerine gelecek mevkiler yapmak için uğraş verdikleri mevki olarak hep kullandılar. Şanlıurfa spor 1950 ve 1980 yıllara kadar çok başarılı bir çalışma bir tırmanış sergilemiş olan takım daha sonraları hep kötü günler yaşamış ve hep geride kalmıştır. 1980 yıllarında GAP projesi ile şehrimin isminin büyümesi ve yücelmesi adına şanına yakışması gerektiğini yaşatmak için şehrime yeni bir spor sahasının yapılması için planlanan tabi bu görünen yönü. İşin arkasında bu projeyi devreye koymakta olan o zamanın yönetici idarecisi yine burada kendi akrabalarına bir yandaşlık projesi düşünerek düşünülen bir proje için yeni bir stadın yapılması ve şehrime yakışanın yapılması için tüm alt yapılar hazırlıklar ve inşaatına başlandı. Bu inşaat yıllarca sürü bir türlü artık bitmek bilmeyen inşaatın yılarca devam etmesi ve nihayetinde bitti. Şanlıurfa spor başarılı çalışmalar yapılmasa da hep gündemde kalmayı başarmak için ellerinden geleni yaptı desem oyuncular kendi geleceklerini düşünerek kısıtlı ve kötü şartlarda da olsa bir yerlerde tutunma yetenekleriyle gündemde kalmayı başardılar. Şehrimin önemli şahsiyetleri kulüp başkanlıklarını yapmalarına hep nifak sokup değerli şahsiyetleri hep spordan hem de şehrine hizmet aşklarını öldürdüler. Değerli şahsiyetler bu kulüp başkanlıklarını yaptıkları dönemlerde kendi bütçelerinden nice paralar harcayıp sırf kulüp ayakta kalsın sırf Şanlıurfalı kardeşlerimiz spor adına bir muhabbetleri olsun diye kendi imkan ve olanaklarını seferber etiler. Ama sonuç ne oldu işte kendi emellerine alet etmek isteyen siyasetçi ve idareciler ile o kişilerin oradan alıp yerlerine kendilerinin getirmesiyle işte bu günlere geldik. Bu işin başlangıcı ne güzel işte elektriğin üretim merkezi olan şehrin koskoca büyük şehir bakanı olan şehrin bir spor sahasının elektrik kesilmiş nedeni ise borcundan dolayı bu ne kadar içler acısı şimdi hadi hayırlısı olsun. Yarında bir çok oyuncu ücretlerini alamadığından takımı bırakacak yada oynamayacak şimdiden hadi hayırlısı olsun bizde çıra yakarız siz oyunculara gelen misafir takımlara hadi şimdiden hayırlı olsun.    
Ekleme Tarihi: 16 Kasım 2016 - Çarşamba

ŞANLIURFA GAP ARENA KARARDI

Şanlıurfa spor gerçek sahibini bulamadığından daima böylesi kötü bir gidişat ile yoluna devam etmektedir.

Şanlıurfa spor yıllardır ilimin en iyi sporcuları en iyi oyuncuların yetiştirmiş olduğu bir şehir olarak geçmişten günümüze birçok birinci lig kulüplerinde forma giymiş iftihar etiğimiz oyuncularımız vardı.

Şanlıurfa spor başkanlıkları yıllarca hep kendi emelleri için kullanan ve kendi isimlerinin rövanşta kalması için takımı kullanan şehrimin sözde yöneticileri olanların hep kendilerine bir gelecek vaat etsin diye orada başkanlık yapıp kulüp başkanlığından kendilerine gelecek mevkiler yapmak için uğraş verdikleri mevki olarak hep kullandılar.

Şanlıurfa spor 1950 ve 1980 yıllara kadar çok başarılı bir çalışma bir tırmanış sergilemiş olan takım daha sonraları hep kötü günler yaşamış ve hep geride kalmıştır.

1980 yıllarında GAP projesi ile şehrimin isminin büyümesi ve yücelmesi adına şanına yakışması gerektiğini yaşatmak için şehrime yeni bir spor sahasının yapılması için planlanan tabi bu görünen yönü. İşin arkasında bu projeyi devreye koymakta olan o zamanın yönetici idarecisi yine burada kendi akrabalarına bir yandaşlık projesi düşünerek düşünülen bir proje için yeni bir stadın yapılması ve şehrime yakışanın yapılması için tüm alt yapılar hazırlıklar ve inşaatına başlandı. Bu inşaat yıllarca sürü bir türlü artık bitmek bilmeyen inşaatın yılarca devam etmesi ve nihayetinde bitti.

Şanlıurfa spor başarılı çalışmalar yapılmasa da hep gündemde kalmayı başarmak için ellerinden geleni yaptı desem oyuncular kendi geleceklerini düşünerek kısıtlı ve kötü şartlarda da olsa bir yerlerde tutunma yetenekleriyle gündemde kalmayı başardılar.

Şehrimin önemli şahsiyetleri kulüp başkanlıklarını yapmalarına hep nifak sokup değerli şahsiyetleri hep spordan hem de şehrine hizmet aşklarını öldürdüler. Değerli şahsiyetler bu kulüp başkanlıklarını yaptıkları dönemlerde kendi bütçelerinden nice paralar harcayıp sırf kulüp ayakta kalsın sırf Şanlıurfalı kardeşlerimiz spor adına bir muhabbetleri olsun diye kendi imkan ve olanaklarını seferber etiler.

Ama sonuç ne oldu işte kendi emellerine alet etmek isteyen siyasetçi ve idareciler ile o kişilerin oradan alıp yerlerine kendilerinin getirmesiyle işte bu günlere geldik.

Bu işin başlangıcı ne güzel işte elektriğin üretim merkezi olan şehrin koskoca büyük şehir bakanı olan şehrin bir spor sahasının elektrik kesilmiş nedeni ise borcundan dolayı bu ne kadar içler acısı şimdi hadi hayırlısı olsun. Yarında bir çok oyuncu ücretlerini alamadığından takımı bırakacak yada oynamayacak şimdiden hadi hayırlısı olsun bizde çıra yakarız siz oyunculara gelen misafir takımlara hadi şimdiden hayırlı olsun.  

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.