Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA BELEDİYESİNE GÜLMEKTEN KIRILDIM

Yazık be bu kadarda olmaz ya!Ama sizde haklısınız kılavuzu karga olanın durumu bu olur deyimi tamda yerinde.Şanlıurfa ilinin ana caddelerinden biri olan eski ismi Necmettin Cevheri olan caddeyi genişletme için nice cabalar sarf edildi. Askeri kışladan yerler istimlak edildi. Bu yolun genişleyip hizmete girmesi için ne kadar zaman ve paralar harcandı. Bunların hepsi bir muamma olarak kaldı. O kadarına girmeden devam edelim olayın gelişmesine tam bitti derken yolun genişlemesi ile vatandaş halk rahat nefes alacak iken birde ne oldu.Bu yola iki adet dal geçit yapımına karar verilmiş. İhale yapılmış. İnşaata başlandı bile bu ne ya, daha yeni yolun inşaatı bitti. Böyle bir karar alınmış bu yola dal geçit yaparak Şanlıurfa ilimizin trafik sorununa çözüm diyerek işe başladılar. Tabi şehrimde nerde ise ulusal arası yolları olan bir şehir olması sebebiyle şehrime ulusal arası yolların neredeyse tümüne bağlantılı olan kavşaklarının hepsi köprülü kavşaklar ile inşa edilmiş. Tüm şehrimin bağlantılı olan çevre yolları yapılmış. Artık yapacak işler kalmamış. Ondan şehir içindeki trafik rahatlaması için böyle bir karar alınmış. Bu kararı alan yönetim tama iyi yaptınız işe başladınız.Şimdi işin ilginç yanı nerede bunu diye sormadan size açıklama yapayım. Dal geçit ne için yapılır? Trafikte olan araçların transit akışını sağlamak için ve bu akışı sağlarken hem zamandan hem yakılan enerjiden tasarruf edilmesi için düşünülen bir eylem sonucu yapılan işlemdir. Bu da güzel deyip anladık. Peki, şimdi o yapılan dal geçitten birinciyi geçtin ikinciye varmadan hop orada dur kardeşim. Orada trafik ışıklarını görmedin mi? Bu ne ya oda nerden çıktı. Bunu geçersin ikinciye varırsın ikinciden hemen sonra yine çoklu uzun süreli trafik ışıkları var buda ne e onlarda önceden yapılan hizmetlerin akışında yapılan trafik rahatlığının işlemleri bu işte ancak bu kadar olur diyecek kadar zeki bir yapı.İşte ben sizi tebrik ederim siz belediye idarecileri ve kılavuzlarınızla çünkü sizlerde olmasanız nerdeyse gülmeyi unutacağız. Siz böylesi hizmetlere devam ediniz. Sizin gibileri en iyi belediye en iyi çalışanlar olarak sizlere ödül vermeye devam edecekler. Siz bu ödülleri alırken bizim gibi yazarlar ne yazıyor boş yazıyor bakın işte biz ödül alıyoruz. Evet, çünkü halkımın vatandaşımın parasını heba edin, sizlere bir ödülde benden varın sizleri yılın geleceğin en iyi belediyeleri olarak bizi güldürdüğünüz için size ödül veriyorum. Artık son deminiz ey ömür nasıl oynarsanız oynayın.
Ekleme Tarihi: 20 Aralık 2016 - Salı

ŞANLIURFA BELEDİYESİNE GÜLMEKTEN KIRILDIM

Yazık be bu kadarda olmaz ya!
Ama sizde haklısınız kılavuzu karga olanın durumu bu olur deyimi tamda yerinde.
Şanlıurfa ilinin ana caddelerinden biri olan eski ismi Necmettin Cevheri olan caddeyi genişletme için nice cabalar sarf edildi.
Askeri kışladan yerler istimlak edildi. Bu yolun genişleyip hizmete girmesi için ne kadar zaman ve paralar harcandı. Bunların hepsi bir muamma olarak kaldı. O kadarına girmeden devam edelim olayın gelişmesine tam bitti derken yolun genişlemesi ile vatandaş halk rahat nefes alacak iken birde ne oldu.
Bu yola iki adet dal geçit yapımına karar verilmiş. İhale yapılmış. İnşaata başlandı bile bu ne ya, daha yeni yolun inşaatı bitti. Böyle bir karar alınmış bu yola dal geçit yaparak Şanlıurfa ilimizin trafik sorununa çözüm diyerek işe başladılar.
Tabi şehrimde nerde ise ulusal arası yolları olan bir şehir olması sebebiyle şehrime ulusal arası yolların neredeyse tümüne bağlantılı olan kavşaklarının hepsi köprülü kavşaklar ile inşa edilmiş. Tüm şehrimin bağlantılı olan çevre yolları yapılmış. Artık yapacak işler kalmamış. Ondan şehir içindeki trafik rahatlaması için böyle bir karar alınmış.
Bu kararı alan yönetim tama iyi yaptınız işe başladınız.
Şimdi işin ilginç yanı nerede bunu diye sormadan size açıklama yapayım.
Dal geçit ne için yapılır? Trafikte olan araçların transit akışını sağlamak için ve bu akışı sağlarken hem zamandan hem yakılan enerjiden tasarruf edilmesi için düşünülen bir eylem sonucu yapılan işlemdir. Bu da güzel deyip anladık. Peki, şimdi o yapılan dal geçitten birinciyi geçtin ikinciye varmadan hop orada dur kardeşim. Orada trafik ışıklarını görmedin mi? Bu ne ya oda nerden çıktı. Bunu geçersin ikinciye varırsın ikinciden hemen sonra yine çoklu uzun süreli trafik ışıkları var buda ne e onlarda önceden yapılan hizmetlerin akışında yapılan trafik rahatlığının işlemleri bu işte ancak bu kadar olur diyecek kadar zeki bir yapı.
İşte ben sizi tebrik ederim siz belediye idarecileri ve kılavuzlarınızla çünkü sizlerde olmasanız nerdeyse gülmeyi unutacağız.
Siz böylesi hizmetlere devam ediniz. Sizin gibileri en iyi belediye en iyi çalışanlar olarak sizlere ödül vermeye devam edecekler. Siz bu ödülleri alırken bizim gibi yazarlar ne yazıyor boş yazıyor bakın işte biz ödül alıyoruz. Evet, çünkü halkımın vatandaşımın parasını heba edin, sizlere bir ödülde benden varın sizleri yılın geleceğin en iyi belediyeleri olarak bizi güldürdüğünüz için size ödül veriyorum. Artık son deminiz ey ömür nasıl oynarsanız oynayın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.