Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA BELEDİYESİNDEN MÜJDE VARMIŞŞŞŞ…

Şanlıurfa belediyesi müjde veriyor. Şanlıurfa kara köprü ilçesine ana yol bağlantısında 10 adet köprülü kavşak projesi ile Şanlıurfa halkına müjdeyi verdiler. Bende kalkıp eski bölge trafikten başlayıp kara köprü son trafik ışıklarına kadar yol bağlantılarını saydım her sokak kavşak yapılsa o zaman 12 adet olması gerekmektedir. Bir yolda bu kadar köprülü kavşak yapılması uygun mu? Böylesi bir projeyi böylesi bir tasarıyı kimler nasıl yapmış nasıl böyle bir müjde verilir anlamış değilim. Eğer böyle bu yolda bu kadar köprülü kavşak yapılacaksa o zaman köprülü kavşak yapmaya ne gerek var yol boyu orta refüjleri açın he kavşağa trafik ışıklarını koyun en azından masraf yapmış olmayacaksınız. Böylesi bu kadar çok köprülü kavşak olacak bir şehrin diğer semt yolarına bir bakın diğer kavşaklara bir bakın hatta daha ötesi bu kadar çarpık bir şehir ancak Şanlıurfa olur denilecek örneklerle yollarımız olduğu mevcuttur. Kara köprü direk sanayi sitesine bağlayacak çevre yolun halen olmayışı bu artık şehrimiz için olmazsa olmazlardan gerekli bir yol. Otogar kavşağından bağlar başına giden yolun 500 metresi duble geniş bir yol iken 500 metre sonrası daracık tetirbe tabir edilen cadde sokağına dönüşmektedir. Böylesi bir durumlar dururken şehrin diğer semtlerinde durum bundan daha iç açıcı olmadığı görülmektedir. Bu durumlardan bey haber olan sayın belediye yetkilileri bunlar için bir açıklama yapamazken şimdi nerden icap etti! Kalkıp kara köprü ilçesine şehrin uluslararası yol olan eski ipek yolunun 10 köprülü kavşak yapılmasını projelendirmişler demeleri resmen beni güldürmekten kırıldım desem yerindedir. Bir defa bu sadece projelendirilmiş. Onaylanıp onaylanmayacağı ise daha orası bir muamma hatta öyle ki 2017 bütçe görüşmelerinde böylesi bir proje ne görüşüldü nede konuşuldu. Belediye olarak kendi aralarında böylesi bir proje sadece tasarlanıp kendilerinde projelendirilmiştir. Şanlıurfa ilinde böylesi zeki insanlar varken biz halkı ne güzel geçmişten de verilen vaatler projeleri deyip bize yutturan kendilerini zeki sanan siyasetçilerin hep mağduru olduğunun açık göstergesidir. Böylesi projeleri hayata geçirmek için yapılan işlemlerin gelişmelerin kendilerinde yazılıp çizilmesinden öte bir şey olmadığı apaçık ortadadır. Beyler şehrime gerçek bir hizmet yapmak istiyor iseniz onları çıkın açıklayın! Öyle içi kof olan projeler ile müjde vermek ile olmuyor. Bakın böylesi bir durumda halkımın psikolojisinin bozulduğunun apaçık ortadadır. Şanlıurfa ilinin en önemli caddelerinden biri olan yeniden yıkılıp dalgeçit yapılması orada nerde ise günlük bir kesin daha fazlası da artık ne yapalım denilen kazaların sebebiyet verdiğini her gün yaşamaktayız. Bunların yaşandığı şehirde ne güzel daha başka ne müjdeleriniz var beyler söyleyin.
Ekleme Tarihi: 01 Temmuz 2016 - Cuma

ŞANLIURFA BELEDİYESİNDEN MÜJDE VARMIŞŞŞŞ…

Şanlıurfa belediyesi müjde veriyor.

Şanlıurfa kara köprü ilçesine ana yol bağlantısında 10 adet köprülü kavşak projesi ile Şanlıurfa halkına müjdeyi verdiler.

Bende kalkıp eski bölge trafikten başlayıp kara köprü son trafik ışıklarına kadar yol bağlantılarını saydım her sokak kavşak yapılsa o zaman 12 adet olması gerekmektedir. Bir yolda bu kadar köprülü kavşak yapılması uygun mu? Böylesi bir projeyi böylesi bir tasarıyı kimler nasıl yapmış nasıl böyle bir müjde verilir anlamış değilim.

Eğer böyle bu yolda bu kadar köprülü kavşak yapılacaksa o zaman köprülü kavşak yapmaya ne gerek var yol boyu orta refüjleri açın he kavşağa trafik ışıklarını koyun en azından masraf yapmış olmayacaksınız.

Böylesi bu kadar çok köprülü kavşak olacak bir şehrin diğer semt yolarına bir bakın diğer kavşaklara bir bakın hatta daha ötesi bu kadar çarpık bir şehir ancak Şanlıurfa olur denilecek örneklerle yollarımız olduğu mevcuttur.

Kara köprü direk sanayi sitesine bağlayacak çevre yolun halen olmayışı bu artık şehrimiz için olmazsa olmazlardan gerekli bir yol.

Otogar kavşağından bağlar başına giden yolun 500 metresi duble geniş bir yol iken 500 metre sonrası daracık tetirbe tabir edilen cadde sokağına dönüşmektedir.

Böylesi bir durumlar dururken şehrin diğer semtlerinde durum bundan daha iç açıcı olmadığı görülmektedir.

Bu durumlardan bey haber olan sayın belediye yetkilileri bunlar için bir açıklama yapamazken şimdi nerden icap etti! Kalkıp kara köprü ilçesine şehrin uluslararası yol olan eski ipek yolunun 10 köprülü kavşak yapılmasını projelendirmişler demeleri resmen beni güldürmekten kırıldım desem yerindedir.

Bir defa bu sadece projelendirilmiş. Onaylanıp onaylanmayacağı ise daha orası bir muamma hatta öyle ki 2017 bütçe görüşmelerinde böylesi bir proje ne görüşüldü nede konuşuldu. Belediye olarak kendi aralarında böylesi bir proje sadece tasarlanıp kendilerinde projelendirilmiştir.

Şanlıurfa ilinde böylesi zeki insanlar varken biz halkı ne güzel geçmişten de verilen vaatler projeleri deyip bize yutturan kendilerini zeki sanan siyasetçilerin hep mağduru olduğunun açık göstergesidir.

Böylesi projeleri hayata geçirmek için yapılan işlemlerin gelişmelerin kendilerinde yazılıp çizilmesinden öte bir şey olmadığı apaçık ortadadır.

Beyler şehrime gerçek bir hizmet yapmak istiyor iseniz onları çıkın açıklayın!

Öyle içi kof olan projeler ile müjde vermek ile olmuyor.

Bakın böylesi bir durumda halkımın psikolojisinin bozulduğunun apaçık ortadadır.

Şanlıurfa ilinin en önemli caddelerinden biri olan yeniden yıkılıp dalgeçit yapılması orada nerde ise günlük bir kesin daha fazlası da artık ne yapalım denilen kazaların sebebiyet verdiğini her gün yaşamaktayız.

Bunların yaşandığı şehirde ne güzel daha başka ne müjdeleriniz var beyler söyleyin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.