Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA BELEDİYESİ GEREKSİZ HİZMETLERİNE DEVAM

Maddem yeni Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığı binası inşaatı başlatıldı ise eski binasından kiralık TOKİ binasına neden taşındınız? Belediyenin paralarını böylesi hep kiralık yerlere vermekle mi hizmetlerinizi sunacaksınız? İlçe belediye başkanlıkları binaları neden halen yok hepsi kiralık yerlerde ikamet etmektedirler. Ülkemde bir muhtarlık seçimi olurken bile muhtar adayın ikamet etti yere bakılırken adaylığını koyduğu adresi ile adaylık koydu mahallede ikamet etmiyor ise adaylığı fes edilirken benim ilimin belediye başkanlığına bakıyorum Eyübiye belediyesi başkanlık binası, Haliliye belediyesi sınırlılarında bu nasıl bir belediye yönetim anlayışı anlamış değilim. Belediyelerimizin hizmetleri sadece belediye kurumlarına ait yerlerinin kiralanıp belediye kurumun hizmetleri kiralanmış yandaşların ceplerini kapatmada ilimde hizmetleri bu. Şanlıurfa iline bakın bakalım ne hizmetler yapılmaktadır? Yeni yol dedikleri hiç bir yol yapılmamıştır. Tarım arazileri habire imara açılıp tarım arazileri betonarme alanlarına dönüşmesi sağlanmaktadır. İlimizin sanayileşmesine önderlik verilmemiştir. Şanlıurfa belediyesi fabrika kurmaya yönelmiş diye haberleri duyuyoruz. Bu güzel haberlere ben alkış tutuyorum. Belediyenin halka hizmet etmeyi bırakmış sanayici olması gereken halkımın önünü kesmeye üretime teşvik edecekleri vatandaşlarımın önünü tıkama programları yapmaya yönelmiştir. Belediyecilik demek hizmet kurumu demekten çıkmış üretici statüsüne konmuştur. Böyle anlayşa alkış tutan zavallı acizane halkıma acıyorum. İlimde açılan her marketin kaç tane bakkal ve küçük esnaf kardeşimin yok olmasına sebep olduğunu hiç hesap eden yoktur. İlimde açılan her ulusal durumların ilime ne kadar büyük zaiyatlar verdiğini ölçemesiniz. Bakın şimdi ilimdeki siyasetçilerimizin seçim esnasında caddelerde sokaklarda o gördüğünüz siyasetçileri seçimden sonra gören arkadaşlar sizlere zahmet olacak bana bir haber verin bende buna bir oh çekeyim. Özelikle belediye başkanlıklarına bakıyorum. Aynısı esnaf olan şehirçilik, mimar, mühendis, olmayan şahsiyetlerin halkla ilişkileri bilmeyen şahsiyetlerin belediye başkanlık makamına oturması ne kadar acı bir durumdur. Bakın işte ilimizin gelecekte ki kaderleri böylesi bilgiden yoksun siyasetçilerin yönetimleriyle asla bir arşın illerleme kayıt etmeyeceği şimdiden görülmektedir. Sen kaderine küs Urfalı sen çık ama haho, havar hoyratını yakmaya devam et işte ilimin kaderi bu ah ilim vah ilim nerede ilim adamlarım nerede bilginlerim.  
Ekleme Tarihi: 02 Şubat 2021 - Salı

ŞANLIURFA BELEDİYESİ GEREKSİZ HİZMETLERİNE DEVAM

Maddem yeni Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanlığı binası inşaatı başlatıldı ise eski binasından kiralık TOKİ binasına neden taşındınız?

Belediyenin paralarını böylesi hep kiralık yerlere vermekle mi hizmetlerinizi sunacaksınız?

İlçe belediye başkanlıkları binaları neden halen yok hepsi kiralık yerlerde ikamet etmektedirler.

Ülkemde bir muhtarlık seçimi olurken bile muhtar adayın ikamet etti yere bakılırken adaylığını koyduğu adresi ile adaylık koydu mahallede ikamet etmiyor ise adaylığı fes edilirken benim ilimin belediye başkanlığına bakıyorum Eyübiye belediyesi başkanlık binası, Haliliye belediyesi sınırlılarında bu nasıl bir belediye yönetim anlayışı anlamış değilim.

Belediyelerimizin hizmetleri sadece belediye kurumlarına ait yerlerinin kiralanıp belediye kurumun hizmetleri kiralanmış yandaşların ceplerini kapatmada ilimde hizmetleri bu.

Şanlıurfa iline bakın bakalım ne hizmetler yapılmaktadır?

Yeni yol dedikleri hiç bir yol yapılmamıştır. Tarım arazileri habire imara açılıp tarım arazileri betonarme alanlarına dönüşmesi sağlanmaktadır. İlimizin sanayileşmesine önderlik verilmemiştir.

Şanlıurfa belediyesi fabrika kurmaya yönelmiş diye haberleri duyuyoruz. Bu güzel haberlere ben alkış tutuyorum. Belediyenin halka hizmet etmeyi bırakmış sanayici olması gereken halkımın önünü kesmeye üretime teşvik edecekleri vatandaşlarımın önünü tıkama programları yapmaya yönelmiştir.

Belediyecilik demek hizmet kurumu demekten çıkmış üretici statüsüne konmuştur. Böyle anlayşa alkış tutan zavallı acizane halkıma acıyorum. İlimde açılan her marketin kaç tane bakkal ve küçük esnaf kardeşimin yok olmasına sebep olduğunu hiç hesap eden yoktur.

İlimde açılan her ulusal durumların ilime ne kadar büyük zaiyatlar verdiğini ölçemesiniz. Bakın şimdi ilimdeki siyasetçilerimizin seçim esnasında caddelerde sokaklarda o gördüğünüz siyasetçileri seçimden sonra gören arkadaşlar sizlere zahmet olacak bana bir haber verin bende buna bir oh çekeyim.

Özelikle belediye başkanlıklarına bakıyorum. Aynısı esnaf olan şehirçilik, mimar, mühendis, olmayan şahsiyetlerin halkla ilişkileri bilmeyen şahsiyetlerin belediye başkanlık makamına oturması ne kadar acı bir durumdur. Bakın işte ilimizin gelecekte ki kaderleri böylesi bilgiden yoksun siyasetçilerin yönetimleriyle asla bir arşın illerleme kayıt etmeyeceği şimdiden görülmektedir.

Sen kaderine küs Urfalı sen çık ama haho, havar hoyratını yakmaya devam et işte ilimin kaderi bu ah ilim vah ilim nerede ilim adamlarım nerede bilginlerim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.