Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA BELEDİYELERİ BİTMİŞTİR

Şanlıurfa ilinde belediyecilik tamamen projeciler ve yandaşların emrinde çalışan kuruma gönmüştür. Şanlıurfa ili bölgenin en önemli merkezlerinden olan tarihin kültürün ana vatanına yapılan ihanetleri ben burada bulunan seçilmişlerden değil tamamen merkezden atanmalı adayları bizlere gönderen hükümetin kesin kararı olarak Şanlıurfa iline ihanet ve kültürel miraslarımı tarihimizi yok etme politikası olarak görüyorum. İlimizin geçmişiyle günümüze olan tarihlerini yok ederken içinde kendi plan projelerini çıkar menfaatlerini için hunharca bilinsiz gelişimle Şanlıurfa tarihi kültürel özeliklerini yok etmektedirler. Geçmiş dönemde Şanlıurfa ilimizie güzel çalışkan bir belediye başkanım gelemnsi ile Şanlıurfa ilimde büyük gelişim değişim gösterdi.  Bu belediye başkanımın yanında yardımcıları olan ların hatalarına rağmen büyük başarı sağlayıp şehrimizi bir anda büyük bir atılımla değişimler fark edildi. Bu belediye başkanımı kalkın takdirini alması ve halk arasında büyük sevgi ile yad edilmeye başlanınca projeciler çıkarcılar hiç biri bu başkanımızı istemez olmaya başladılar. Kendilerine yandaşlık çıkarcılık yapmadığından ne yapılacak ise öncelikle şehrime, memleketime, halkıma felsefesiyle işe başladığından bu şahsiyeti sevmez olmaya başladılar. İlimizin insanları çabuk galeyana gelmekte bunları galeyana getirmek isteyenlerin en önde olan şahsiyetlerin ytümü şanlıurfa halkın üzerinden çıkar sağlayan şahsiyetlerin kendi çıkar menfaatleri ellerinden alınınca dürüst çalışkan temzi insanları lav etmek için ellerinden gelen her durumu gündem ederler. Şanlıurfa ilinin halkına değilse de şanlıurfa ilin geçmişine tarihine kültürüne büyük sayğı duymak ve bu değerleri göz önüne alaraktan atandırılacak getirilmesi düşünülecek şahsiyetlerin bu değerleri çok iyi analizini bilecek bir hükümetin görmesi ve bu duruma göre aday belirlemesi gerekmektedir. Önümüzde gelecek seçimlerde yeniden eski başkanımızı ilimize en doğru karar olacaktır.  İnsanın harbisi dobrası çalışkan olur. Bakın işte sizlere örnekler ile tunceli ilimizin belediye başkanı olan arkadaş Ağrı ilin belediye başkanı olan arkadaşımızın çalışmaları partileri yada geçmişleri değil hizmetleri halkıyla iç içe oluşları takdir toplamaktadır. İlimizin geçmiş başkanımzıın yaptığı değişimlerle aynı zamanda halk arasında olmasıyla sevilemsiyle böylesi başarıyı yakalamıştır. Şuanda ki mevcut belediye başkanları halk ile görüşmeye bile tenezzül etmiyorlar. Belediye kapılarında rendavu bile ala bilmek için müptelasız birçok makam mevki ve basamağı aşarak rendevu alama makamına ulaşım sağlanıyor ise işte böylesi bir durumda bu kurumun bitmiş ve halkını tamamen haikirr görmüş demektir. Yeni dönem için biz yine senleyiz eski başkanım hizmetine halkıma vermiş olduğun değerlerle sen yücesin şimdiden Ya Allah Ya Bismillah.
Ekleme Tarihi: 08 Eylül 2022 - Perşembe

ŞANLIURFA BELEDİYELERİ BİTMİŞTİR

Şanlıurfa ilinde belediyecilik tamamen projeciler ve yandaşların emrinde çalışan kuruma gönmüştür.
Şanlıurfa ili bölgenin en önemli merkezlerinden olan tarihin kültürün ana vatanına yapılan ihanetleri ben burada bulunan seçilmişlerden değil tamamen merkezden atanmalı adayları bizlere gönderen hükümetin kesin kararı olarak Şanlıurfa iline ihanet ve kültürel miraslarımı tarihimizi yok etme politikası olarak görüyorum.
İlimizin geçmişiyle günümüze olan tarihlerini yok ederken içinde kendi plan projelerini çıkar menfaatlerini için hunharca bilinsiz gelişimle Şanlıurfa tarihi kültürel özeliklerini yok etmektedirler.
Geçmiş dönemde Şanlıurfa ilimizie güzel çalışkan bir belediye başkanım gelemnsi ile Şanlıurfa ilimde büyük gelişim değişim gösterdi. 
Bu belediye başkanımın yanında yardımcıları olan ların hatalarına rağmen büyük başarı sağlayıp şehrimizi bir anda büyük bir atılımla değişimler fark edildi.
Bu belediye başkanımı kalkın takdirini alması ve halk arasında büyük sevgi ile yad edilmeye başlanınca projeciler çıkarcılar hiç biri bu başkanımızı istemez olmaya başladılar. Kendilerine yandaşlık çıkarcılık yapmadığından ne yapılacak ise öncelikle şehrime, memleketime, halkıma felsefesiyle işe başladığından bu şahsiyeti sevmez olmaya başladılar.
İlimizin insanları çabuk galeyana gelmekte bunları galeyana getirmek isteyenlerin en önde olan şahsiyetlerin ytümü şanlıurfa halkın üzerinden çıkar sağlayan şahsiyetlerin kendi çıkar menfaatleri ellerinden alınınca dürüst çalışkan temzi insanları lav etmek için ellerinden gelen her durumu gündem ederler.
Şanlıurfa ilinin halkına değilse de şanlıurfa ilin geçmişine tarihine kültürüne büyük sayğı duymak ve bu değerleri göz önüne alaraktan atandırılacak getirilmesi düşünülecek şahsiyetlerin bu değerleri çok iyi analizini bilecek bir hükümetin görmesi ve bu duruma göre aday belirlemesi gerekmektedir.
Önümüzde gelecek seçimlerde yeniden eski başkanımızı ilimize en doğru karar olacaktır. 
İnsanın harbisi dobrası çalışkan olur. Bakın işte sizlere örnekler ile tunceli ilimizin belediye başkanı olan arkadaş Ağrı ilin belediye başkanı olan arkadaşımızın çalışmaları partileri yada geçmişleri değil hizmetleri halkıyla iç içe oluşları takdir toplamaktadır.
İlimizin geçmiş başkanımzıın yaptığı değişimlerle aynı zamanda halk arasında olmasıyla sevilemsiyle böylesi başarıyı yakalamıştır. Şuanda ki mevcut belediye başkanları halk ile görüşmeye bile tenezzül etmiyorlar. Belediye kapılarında rendavu bile ala bilmek için müptelasız birçok makam mevki ve basamağı aşarak rendevu alama makamına ulaşım sağlanıyor ise işte böylesi bir durumda bu kurumun bitmiş ve halkını tamamen haikirr görmüş demektir.
Yeni dönem için biz yine senleyiz eski başkanım hizmetine halkıma vermiş olduğun değerlerle sen yücesin şimdiden Ya Allah Ya Bismillah.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.