Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

ŞANLIURFA ADAYLARI İLİME LAYIK OLANLARDA

Şanlıurfa ilinde ilçe belediye başkanları ve çatı adayını merakla beklenen adayların açıklanmaması nedendir. Şanlıurfa ilinde aday adayları olan şahsiyetlerin kendilerinin güç olarak görerek ve geçmişte ilimizde siyaset yapan şahsiyetlerin yapmak isted n olmalı. ikleri takım oyunlarına gelinmekte olan partilerin adayları açıklamaması düşündürücü durumlar yaratmaktadır. Şanlıurfa ilinin aday adaylarının beklemesi sürerken ortaya atılan listeler ile gündemler yaratmak ve il binasına sözde protestolar yaparak itirazlar yapan kişilerin organizasyonları kimlerdir. Şanlıurfa ilindeki siyasetin ne kadar gereksiz ve ne denli geçmişleri ile beli olanların şimdiki oyunlarına gelinen son noktadır. Ülkemin lideri olan partinin içerde sürekli çökerme planları ile yok edilme aşamasına yön verdiren aday belirlemenin başında olan kişilerin partiyi resmen yıpratma yok etme trendine girdikleri apaçık belirtmektedir. Önceki seçimlerde gereksiz birçok aday edilmemesi gerekirken yeniden aday edilmeleri, bu kişilerin devletime vatanıma yarar değil zarar veren şahsiyetler olduğu halde bunları aday olarak önümüze koyan aday olarak sunan partilerin içinde aday belirleme mekanizmasının başındaki kişilerin partilerine ve ülkelerine karşı adeta yıpratma yok etme politikası gütmekte oldukları kesinlik kazanmıştır. Şimdi ilimizin partilerine olan itibarını yok etmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Geçmişte ki görevdeki belediye başkanlarının bazılarının halen mahkemelerde dosyaları var iken bizlere belediye başkanlığı için önümüze koydukları bu kişilerin hizmetten çok başka işler yaptığı apaçık ortada halkın içersinde sorulduğunda bu şahsiyetlere değil belediye bir kapıya emanetçi edilmez denildiği halde kabullendik. Ülkemizin başarılı partisinden aday olduğundan bunu içine sindirerek aday olarak benimseyip kabullendiler. Şimdi yine aynı oyunlar geçmişte siyaset yapan ilimin hakkında bilgisi olmayan kişilerin siyaset ayağı ile tüm sivil toplum örgüt başkanlarını kendi yandaş ve kendi adamları ile donatan şahsiyetlerin. Şimdi nasıl olur benim bedenimden aday edilmez demesi ilimin adeta sahibi havasına girmesine müsaade edilmemesi ile buna karşı büyük etkenlikler yaratmak için eylemler yapmak bu ilimin çitasını yükseltmez tam aksine alçaltır. İlime şehrimin layık liyakat adamlarında geçmişi ile gelmişine bakılarak yapacağı hizmetlerin akışına bakılarak yapılması gereken adaylardan belirlenmelidir. Geçmişteki gibi mahkeme sorunları yaşayan ve bilgiden yoksun geçmişleri karanlık olan kişilerin artık ilimde yönetici idareci olarak görmek istemiyoruz demekten başka ne olabilir.
Ekleme Tarihi: 16 Ocak 2019 - Çarşamba

ŞANLIURFA ADAYLARI İLİME LAYIK OLANLARDA

Şanlıurfa ilinde ilçe belediye başkanları ve çatı adayını merakla beklenen adayların açıklanmaması nedendir.

Şanlıurfa ilinde aday adayları olan şahsiyetlerin kendilerinin güç olarak görerek ve geçmişte ilimizde siyaset yapan şahsiyetlerin yapmak isted n olmalı.

ikleri takım oyunlarına gelinmekte olan partilerin adayları açıklamaması düşündürücü durumlar yaratmaktadır.

Şanlıurfa ilinin aday adaylarının beklemesi sürerken ortaya atılan listeler ile gündemler yaratmak ve il binasına sözde protestolar yaparak itirazlar yapan kişilerin organizasyonları kimlerdir.

Şanlıurfa ilindeki siyasetin ne kadar gereksiz ve ne denli geçmişleri ile beli olanların şimdiki oyunlarına gelinen son noktadır.

Ülkemin lideri olan partinin içerde sürekli çökerme planları ile yok edilme aşamasına yön verdiren aday belirlemenin başında olan kişilerin partiyi resmen yıpratma yok etme trendine girdikleri apaçık belirtmektedir.

Önceki seçimlerde gereksiz birçok aday edilmemesi gerekirken yeniden aday edilmeleri, bu kişilerin devletime vatanıma yarar değil zarar veren şahsiyetler olduğu halde bunları aday olarak önümüze koyan aday olarak sunan partilerin içinde aday belirleme mekanizmasının başındaki kişilerin partilerine ve ülkelerine karşı adeta yıpratma yok etme politikası gütmekte oldukları kesinlik kazanmıştır.

Şimdi ilimizin partilerine olan itibarını yok etmek için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

Geçmişte ki görevdeki belediye başkanlarının bazılarının halen mahkemelerde dosyaları var iken bizlere belediye başkanlığı için önümüze koydukları bu kişilerin hizmetten çok başka işler yaptığı apaçık ortada halkın içersinde sorulduğunda bu şahsiyetlere değil belediye bir kapıya emanetçi edilmez denildiği halde kabullendik. Ülkemizin başarılı partisinden aday olduğundan bunu içine sindirerek aday olarak benimseyip kabullendiler.

Şimdi yine aynı oyunlar geçmişte siyaset yapan ilimin hakkında bilgisi olmayan kişilerin siyaset ayağı ile tüm sivil toplum örgüt başkanlarını kendi yandaş ve kendi adamları ile donatan şahsiyetlerin. Şimdi nasıl olur benim bedenimden aday edilmez demesi ilimin adeta sahibi havasına girmesine müsaade edilmemesi ile buna karşı büyük etkenlikler yaratmak için eylemler yapmak bu ilimin çitasını yükseltmez tam aksine alçaltır.

İlime şehrimin layık liyakat adamlarında geçmişi ile gelmişine bakılarak yapacağı hizmetlerin akışına bakılarak yapılması gereken adaylardan belirlenmelidir.

Geçmişteki gibi mahkeme sorunları yaşayan ve bilgiden yoksun geçmişleri karanlık olan kişilerin artık ilimde yönetici idareci olarak görmek istemiyoruz demekten başka ne olabilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.