Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

SAĞLIK SEKTÖRÜNDEKİ VURGUNLUK

Ülkemde geçmiş yıllardan bu günümüze göre çok değişimler ve gelişmeler gösteren sağlık sektörün daha iyileşmesini sağlamalıyız. Sağlık sektörün geçmişten günümüze kadar büyük vurgunlar ile gündeme gelinmiştir. Ülke genelinde halen nice sağlık kurumları sağlık hizmetleri sunan yerlerin kapanmış olması ve sağlıkta yapmış oldukları illegal durumlardan soruşturmaları devam edenlerin halen varlıkları devam etmektedir. Sağlık sektörü devletin görevi halkına vatandaşına gerekli sağlık hizmetlerini sunmaya zorunluluk hallerinden biridir. Özel sektörde bu hizmeti isteyen vatandaşında tamamen özeldeki kendi güçlerine dayalı olarak bu hizmetleri görmek istediğine göre bu hizmetin bedelini vermeyi kabullenmişlerdir demektir. Özel sağlık hizmetleri veren yerlerin devlet ile hiç bir bağlantısı ve fatura bedeli ibrazlarının kabul edilmemesi gerekmektedir. Devletimin vermişi olduğu sağlık hizmetlerinin yeterli ve günün şartlarına göre en uygun durumlardan ibaret ise ben bir vatandaş olarak buna katlanmak ve gerekli hizmeti ayrımlıksız olarak görüyor isen ben bunu kabullenmek zorundayım. Benim şahsiyetimin servetimin varlığından dolayı böyle bir hizmeti böyle bir ortamı beğenmeyip başka bir kademede daha iyi şartlarda hizmet ve sağlık hizmeti istiyor isem bunun bedeline kendi cebimden karşılamayıda kabullenerek katlanmak zorundayım. devletimin imkan ve olanaklarına biat etmeyip daha lüks bir şeyler istiyor isem o zaman benimde elimin cebime gideceğinin ve bunu kendi bütçemden karşılamamamın gerektiğini kabullenmek zorunda kalacağım demektir. Ülkemin devletimin sunduğu hizmetleri benim devletimin hastanesi devletimin sağlık kurumları mevcut iken benim özel sektörlere gitmemin doğru olmadığı ve bu özel sektörlerin benim bir muayenemi adeta büyük bir kontrol ve hizmet edilmiş gösterip devletime benden habersizce fatura etmesi ile devletimin sağlık kurumunu soymasına adeta ortak olmamı sağlayan unsurlardır. Geçmişte bu nedenlerden solayı büyük vurgunlar yapılan devletimin soyan kötü niyetli sağlık sektörünü hizmet sektöründen çok devletimi soyma sektörü olarak görenlerin artık devletimin özelikle birçok ille şehir hastahaneleri açarken diğer şehirlerde devletin eğitim kurumları olan üniversite hastanelerine destekleri dışında özel klinik ve özel hastahanelere katiyen fatura kabul etmemeleri ve oraya giden vatandaşlarımızın kendi ceplerinden özel hizmetlerini özel giderlerinden yapmasını bilmeleride gerektiğini bilmelerini sağlamalıyız. gelişen büyüyen devletimin kendi vatandaşının sağlık hizmetini kendisinin de sağlayacağını bilmesi gerekmektedir. Halkımızın özel hastahane ve kliniklere gidip devletimizi soyan illegal güçlere yandaşlık bilmeden ortaklık etmelerini sağlamamalıdır. Özel hastanelerin artık devletin hizmet akademileri olmaktan çıkmalıdır.
Ekleme Tarihi: 07 Ağustos 2019 - Çarşamba

SAĞLIK SEKTÖRÜNDEKİ VURGUNLUK

Ülkemde geçmiş yıllardan bu günümüze göre çok değişimler ve gelişmeler gösteren sağlık sektörün daha iyileşmesini sağlamalıyız.

Sağlık sektörün geçmişten günümüze kadar büyük vurgunlar ile gündeme gelinmiştir.

Ülke genelinde halen nice sağlık kurumları sağlık hizmetleri sunan yerlerin kapanmış olması ve sağlıkta yapmış oldukları illegal durumlardan soruşturmaları devam edenlerin halen varlıkları devam etmektedir.

Sağlık sektörü devletin görevi halkına vatandaşına gerekli sağlık hizmetlerini sunmaya zorunluluk hallerinden biridir.

Özel sektörde bu hizmeti isteyen vatandaşında tamamen özeldeki kendi güçlerine dayalı olarak bu hizmetleri görmek istediğine göre bu hizmetin bedelini vermeyi kabullenmişlerdir demektir.

Özel sağlık hizmetleri veren yerlerin devlet ile hiç bir bağlantısı ve fatura bedeli ibrazlarının kabul edilmemesi gerekmektedir.

Devletimin vermişi olduğu sağlık hizmetlerinin yeterli ve günün şartlarına göre en uygun durumlardan ibaret ise ben bir vatandaş olarak buna katlanmak ve gerekli hizmeti ayrımlıksız olarak görüyor isen ben bunu kabullenmek zorundayım.

Benim şahsiyetimin servetimin varlığından dolayı böyle bir hizmeti böyle bir ortamı beğenmeyip başka bir kademede daha iyi şartlarda hizmet ve sağlık hizmeti istiyor isem bunun bedeline kendi cebimden karşılamayıda kabullenerek katlanmak zorundayım.

devletimin imkan ve olanaklarına biat etmeyip daha lüks bir şeyler istiyor isem o zaman benimde elimin cebime gideceğinin ve bunu kendi bütçemden karşılamamamın gerektiğini kabullenmek zorunda kalacağım demektir.

Ülkemin devletimin sunduğu hizmetleri benim devletimin hastanesi devletimin sağlık kurumları mevcut iken benim özel sektörlere gitmemin doğru olmadığı ve bu özel sektörlerin benim bir muayenemi adeta büyük bir kontrol ve hizmet edilmiş gösterip devletime benden habersizce fatura etmesi ile devletimin sağlık kurumunu soymasına adeta ortak olmamı sağlayan unsurlardır.

Geçmişte bu nedenlerden solayı büyük vurgunlar yapılan devletimin soyan kötü niyetli sağlık sektörünü hizmet sektöründen çok devletimi soyma sektörü olarak görenlerin artık devletimin özelikle birçok ille şehir hastahaneleri açarken diğer şehirlerde devletin eğitim kurumları olan üniversite hastanelerine destekleri dışında özel klinik ve özel hastahanelere katiyen fatura kabul etmemeleri ve oraya giden vatandaşlarımızın kendi ceplerinden özel hizmetlerini özel giderlerinden yapmasını bilmeleride gerektiğini bilmelerini sağlamalıyız.

gelişen büyüyen devletimin kendi vatandaşının sağlık hizmetini kendisinin de sağlayacağını bilmesi gerekmektedir.

Halkımızın özel hastahane ve kliniklere gidip devletimizi soyan illegal güçlere yandaşlık bilmeden ortaklık etmelerini sağlamamalıdır.

Özel hastanelerin artık devletin hizmet akademileri olmaktan çıkmalıdır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.