Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

RUSYA GÖRÜŞMELERİ - 2

Rusya görüşmelerin ikinci ana konusu. Suriye durumlar ne aşamada? Suriye konusunda Rusya gerekli tüm yatırım ve gelişimleri izlerken orada bulunan güçlerini gün geçtikçe daha güçlü kılacak durumları ve orada bulunan sözde Avrupa NATO Müttefiki ülkelerin güçlerine karşı gerekli duruşunu sergilemektedir. Ülkemiz orada bulunan tüm terör örgütlerine eşit mesafede duruş sergilemesi ile güçlü görünüşümüz ile güçlerin ülkemize karşı bir korku sezmiştir. Suriye içinde yapılan savaşın Amerika menşeli bir soykırım ve parçalama metodu olduğundan bu metodun ana molekülü İsrail devletin büyüme planı olmasından başka bir gerekçe değildir. Bakın başta Amerika olmak üzere ülkelerinde kaos ve iç savaş varken insanları aç ve sefil iken nasıl oluyor da dünya ülkelerine üstünlük sağlayacak projeler ürete bilmektedir. Gidin Amerika’da yaşan insanlık dramlarına bir bakın büyük insanlık suçları almış gitmekte cadde sokaklar özelikle bazı bölgelerde yaşanmaz haller almıştır. Bu durumları basına yasak konulduğundan asla haber edilemiyor. Basına büyük baskılar var. Ülkede böylesi kaosları asla yayınlama haber etme gibi bir şansları yok olamaz da. Suriye ile yapılan antlaşma ile ülkede tampon bölgenin varlığı ile büyük bir gelişim sağlayacak olan ülkemizin güvenliği başta olmak üzere gelecekte Suriye halkı olan vatandaşların o tampon bölgede gerekli çalışmalar sağlanıp oradan araziler ve haklar tanınacak çalışmalar sağlanacaktır. Rusya Suriye’deki varlığı daha güçlü şekilde devam edileceği Rusya güçlü bir savunma sanayisine sahip ve süper güç olarak yerini korumaya devam edecektir. Ekonomik olarak güç kazanmış ve güçlü bir devlet otoritesine sahip olarak ordu olarak dünya ülkelerinde süper güce sahip ülkedir. Suriye içinde bulunan savaşın sadece Amerika oyunu olduğunu artık tüm dünya görmüş oldu. Düşünen planların tümüyle çöküş yaşadıklarından ülkemize karşı olan eylem planlar tamamen alt üst olmaktadır. Şimdi Rusya artık Suriye deki varlığını güçlendirip yeniden güçlü hükümetleriyle dünya süper güç olarak yoluna devam edecektir. Suriye içerisinde ki varlıklarını devam ettirecekleri ve aynı zamanda artık Suriye içinde savaşların olmayacağını kesin olarak karar verilmiştir. Ülkemizin bu konuda Rusya Suriye üçlü koordinasyon içinde oldukları tüm dünyaya göstermiş oldular. Bu duruma başta NATO karşı çıkması ile isterseniz bizi NATO üyeliğinden çıkarın diyecek kadar cesur bir şekilde ifade ettik.
Ekleme Tarihi: 14 Ekim 2021 - Perşembe

RUSYA GÖRÜŞMELERİ - 2

Rusya görüşmelerin ikinci ana konusu.

Suriye durumlar ne aşamada?

Suriye konusunda Rusya gerekli tüm yatırım ve gelişimleri izlerken orada bulunan güçlerini gün geçtikçe daha güçlü kılacak durumları ve orada bulunan sözde Avrupa NATO Müttefiki ülkelerin güçlerine karşı gerekli duruşunu sergilemektedir. Ülkemiz orada bulunan tüm terör örgütlerine eşit mesafede duruş sergilemesi ile güçlü görünüşümüz ile güçlerin ülkemize karşı bir korku sezmiştir.

Suriye içinde yapılan savaşın Amerika menşeli bir soykırım ve parçalama metodu olduğundan bu metodun ana molekülü İsrail devletin büyüme planı olmasından başka bir gerekçe değildir.

Bakın başta Amerika olmak üzere ülkelerinde kaos ve iç savaş varken insanları aç ve sefil iken nasıl oluyor da dünya ülkelerine üstünlük sağlayacak projeler ürete bilmektedir. Gidin Amerika’da yaşan insanlık dramlarına bir bakın büyük insanlık suçları almış gitmekte cadde sokaklar özelikle bazı bölgelerde yaşanmaz haller almıştır. Bu durumları basına yasak konulduğundan asla haber edilemiyor. Basına büyük baskılar var. Ülkede böylesi kaosları asla yayınlama haber etme gibi bir şansları yok olamaz da.

Suriye ile yapılan antlaşma ile ülkede tampon bölgenin varlığı ile büyük bir gelişim sağlayacak olan ülkemizin güvenliği başta olmak üzere gelecekte Suriye halkı olan vatandaşların o tampon bölgede gerekli çalışmalar sağlanıp oradan araziler ve haklar tanınacak çalışmalar sağlanacaktır.

Rusya Suriye’deki varlığı daha güçlü şekilde devam edileceği Rusya güçlü bir savunma sanayisine sahip ve süper güç olarak yerini korumaya devam edecektir. Ekonomik olarak güç kazanmış ve güçlü bir devlet otoritesine sahip olarak ordu olarak dünya ülkelerinde süper güce sahip ülkedir.

Suriye içinde bulunan savaşın sadece Amerika oyunu olduğunu artık tüm dünya görmüş oldu. Düşünen planların tümüyle çöküş yaşadıklarından ülkemize karşı olan eylem planlar tamamen alt üst olmaktadır. Şimdi Rusya artık Suriye deki varlığını güçlendirip yeniden güçlü hükümetleriyle dünya süper güç olarak yoluna devam edecektir.

Suriye içerisinde ki varlıklarını devam ettirecekleri ve aynı zamanda artık Suriye içinde savaşların olmayacağını kesin olarak karar verilmiştir.

Ülkemizin bu konuda Rusya Suriye üçlü koordinasyon içinde oldukları tüm dünyaya göstermiş oldular. Bu duruma başta NATO karşı çıkması ile isterseniz bizi NATO üyeliğinden çıkarın diyecek kadar cesur bir şekilde ifade ettik.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.