Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

REFERANDUM SONUÇLARI SİZLERİ ÇILDIRTIYOR

Ülkemin düşmanları ey ehli küffar topluluğu ne oldu neden böyle birleştiniz. Sizler bu günleri neden hazım edemiyorsunuz? Geçmişte sizlere medeniyeti sizlere insanlığı sizlere hak ve hürriyeti adaleti getirmiş sizlere aşılamış olan Osmanlıların yeniden dirilişini hazım edememenizdir. Yıllar önce Fransa’da bayan güzellik yarışması oluyor o yarışmada bir Türk asılı kızın yarışmada birinci geçiliyor. Ve salon alkışlarken Fransız vatandaşın biri kalkıp ayakta alkışlamaya başlıyor, yanında oturan bir başka Fransız vatandaşı hemşerisini uyarıyor. Sen ne yapıyorsun o birinci olan Türk asılı biri o Fransız değil, hemen hemşerisine dönüp evet bende biliyorum o bir Türk kızı ama sen bilmesin işte. Bu Türk kızın dedeleri bizleri kendi ayakları altında değil tam aksine atlarının ayakları altında bizlere medeniyeti insanlığı ve adaleti öğretiler bizleri nice savaşlarda yenilgiye uğrattılar. İşte şimdi bak bizlerde onların kızlarını kendi elleriyle soyum bak bizim salonlarımızda bizler kendimize sunmalarını ikram etmelerini sağlamışız bundan daha büyük bir zafer olabilir mi? İşte bu Avrupa bize bunları yapan bizlere böylesi edepsizliği aşılayan bizde hortlayan böyle bir toplumun bizleri bölmek parçalamak istemeleri kadar daha doğal ne olabilir. Referandumdan çıkacak olan sonuç onları öyle bir ürkütüyor ki bildiğiniz kadar değil. Çünkü bu ülkemizi yıpratmak parçalamak için tüm ehli küffar topluluğu tam nerde ise bir asır emek vermiş bir asır zaman harcamışlar. Öyle içimizde kendi emellerine kendi fillerine domuzluk eden kişiler yetiştirmişler ki aklınıza bile gelemeyecek kadar vahin durumlar. Bu yetiştirmiş oldukları domuzlar ülkemizde yeterince emellerini gerçekleştiremediklerinden dolayı onların vasıflarını ifa edemedikleri için artık onları geri çekip kendileri artık işe koyuldular. Şimdi Avrupa ayaklandı. O kadar da olacak bırakın ayaklansınlar bırakın naralarını atsınlar. Geçmiş bir yazımda eski Fransa cumhurbaşkanı olan Sarkozy ile eski Gürcistan cumhurbaşkanı olan Saakaşvili bunların Ahıska Türklerin üzerinden oynadıkları oyunları ve vurmuş oldukları milyon Euroları o gün için kaleme almıştım ve sonra ne oldu o yazım o günlerde İngilizce ve Rusça çevrilip yayınlanınca onların akıbetlerinin sonları oldu. Biz bunların akıbetlerini belirlerken bizim içimizde onlara uşaklık edenler şimdi artık onların emrinde ve onların kanatları altında görev almaya başladılar ve şimdi onların yanlarında ikamet eder oldular. Biz bu referandumda öyle ya böyle bizim ülkemizin toplumumuzun yurdumuzun vatanımızın bekası olacak er geç zafer bizim olacaktır. Halk olarak toplum olarak artık bu dış güçlerin piyonları ile yönetilme idare edilmekten bıktık artık toplum olarak biz kendi kendimizi idame ve idare edecek güce ve kudrete sahip bir milletiz.  
Ekleme Tarihi: 17 Mart 2017 - Cuma

REFERANDUM SONUÇLARI SİZLERİ ÇILDIRTIYOR

Ülkemin düşmanları ey ehli küffar topluluğu ne oldu neden böyle birleştiniz.

Sizler bu günleri neden hazım edemiyorsunuz? Geçmişte sizlere medeniyeti sizlere insanlığı sizlere hak ve hürriyeti adaleti getirmiş sizlere aşılamış olan Osmanlıların yeniden dirilişini hazım edememenizdir.

Yıllar önce Fransa’da bayan güzellik yarışması oluyor o yarışmada bir Türk asılı kızın yarışmada birinci geçiliyor. Ve salon alkışlarken Fransız vatandaşın biri kalkıp ayakta alkışlamaya başlıyor, yanında oturan bir başka Fransız vatandaşı hemşerisini uyarıyor. Sen ne yapıyorsun o birinci olan Türk asılı biri o Fransız değil, hemen hemşerisine dönüp evet bende biliyorum o bir Türk kızı ama sen bilmesin işte. Bu Türk kızın dedeleri bizleri kendi ayakları altında değil tam aksine atlarının ayakları altında bizlere medeniyeti insanlığı ve adaleti öğretiler bizleri nice savaşlarda yenilgiye uğrattılar. İşte şimdi bak bizlerde onların kızlarını kendi elleriyle soyum bak bizim salonlarımızda bizler kendimize sunmalarını ikram etmelerini sağlamışız bundan daha büyük bir zafer olabilir mi? İşte bu Avrupa bize bunları yapan bizlere böylesi edepsizliği aşılayan bizde hortlayan böyle bir toplumun bizleri bölmek parçalamak istemeleri kadar daha doğal ne olabilir.

Referandumdan çıkacak olan sonuç onları öyle bir ürkütüyor ki bildiğiniz kadar değil. Çünkü bu ülkemizi yıpratmak parçalamak için tüm ehli küffar topluluğu tam nerde ise bir asır emek vermiş bir asır zaman harcamışlar. Öyle içimizde kendi emellerine kendi fillerine domuzluk eden kişiler yetiştirmişler ki aklınıza bile gelemeyecek kadar vahin durumlar. Bu yetiştirmiş oldukları domuzlar ülkemizde yeterince emellerini gerçekleştiremediklerinden dolayı onların vasıflarını ifa edemedikleri için artık onları geri çekip kendileri artık işe koyuldular.

Şimdi Avrupa ayaklandı.

O kadar da olacak bırakın ayaklansınlar bırakın naralarını atsınlar. Geçmiş bir yazımda eski Fransa cumhurbaşkanı olan Sarkozy ile eski Gürcistan cumhurbaşkanı olan Saakaşvili bunların Ahıska Türklerin üzerinden oynadıkları oyunları ve vurmuş oldukları milyon Euroları o gün için kaleme almıştım ve sonra ne oldu o yazım o günlerde İngilizce ve Rusça çevrilip yayınlanınca onların akıbetlerinin sonları oldu.

Biz bunların akıbetlerini belirlerken bizim içimizde onlara uşaklık edenler şimdi artık onların emrinde ve onların kanatları altında görev almaya başladılar ve şimdi onların yanlarında ikamet eder oldular.

Biz bu referandumda öyle ya böyle bizim ülkemizin toplumumuzun yurdumuzun vatanımızın bekası olacak er geç zafer bizim olacaktır. Halk olarak toplum olarak artık bu dış güçlerin piyonları ile yönetilme idare edilmekten bıktık artık toplum olarak biz kendi kendimizi idame ve idare edecek güce ve kudrete sahip bir milletiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.