Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

PROVAKATÖRLER HALEN GÖREVDELER

Ülkemde halen neler oluyor yahuu. Öyle bir zihniyet öyle bir aşılama var ki bazen akıllara durğunluk verir olmaktadır. Ülkemde bir zamanlar tüm eğitim ve bir çok devletim kademesinde söz sahibi olan güçün neferleri öyle beyinleri yıkanmış ki halen tek kelime ettirmiyorlar. Kurumlarında dershanelerinde hücre evlerinde yetişen ve şuanda devet kademesinde olan halen var olduklarını çok iyi his eder olmaktayım. Benim iş gereği ve araştırmacılık yönümden dolayı sürekli seyahat durumunda olmamdan dolayı gergin biriyim. Ülkemizin mega kentlerinde olan metropol şehir İstanbul’a sık, sık gelmekteyim. Geçmişte geçirmiş olduğum bir kazadan dolayı biraz yüz profilimde mimiklerin olmayışından profil olarak rahatsızlık nedeniyle normal yüz şekilinde değildir. Bu nedenle yeni yetmeler ve kendini bilmeyen ülkemin emniyet güvenlik açısından özelikle metro giriş ve çıkışlarda halkımızın güvenliği açısından ve ülkemizin sellameti için metro giriş noktalarında emniyet mensuplarının görevli personel gönderip orada şüphelendikleri, şüpheli durumları gördükleri kişilere kimlik sorma hakkına hayızlardır. İşin buraya kadar olan kısmı çok güzel ve ülkemin vatanımın selameti için gerekli en güzel görevdir. İşte burada görev yapan yeni yetişmiş olan ve kendilerini ne yaptıklarını bilmeyen hatta eğitimde çok zaif olan kişilerin görev yapmalarına şaşıyorum. Yaptıkları görevin kutsallığını bilmeyecek kadar cahil ve bir o kadar halen geçmişte bağlı oldukları yerlerin neferleri olmaya adeta yeminli gibi tavırlar içersindeler. Ben günde kaç defa metroya gitsem ya da yolda nokta belirlemiş alanlarından geçsem adeta mıknatıs gibi hemen kimlik sormaktadırlar. Buna da eyvallah saygı duyuyorum. İşte bu kadar cahil eğitim yoksunu insanlarla karşılaşmak eğitimsiz kişilerin görev yapmaları beni canımdan bezdirmekle yetinmeyim en son başımdan geçen bir olan kendini bilmez bir yeni yetme görevli memur bey efendi kimlik dedi. Buyur dedim ve bey efendi tipim bozuk diye her geliş gidişlerimde kimlik sormaktasınız hayırdır. Dememle bey efendi bana karşı seviyesiz ve hakaret içerikli kelimelerle amca bey yaşından başına başına bak ya yürü git hakkında işlem yaptırma bana deyip beni terlemesi böyle bir güvenlik görevlisinin halen görev yapıyorsa benim aklıma hemen şu gelir ki öyledir de halk ile devlet ilişkilerini çıkmaza ve galeyana getirmek için çaba gösteren provokatörlerin ta kendileridir. Bu olaydan dolayı başta hükümetimiz olmak üzere sonra İçişler Bakanlığı sonrada mega kendin valisini ve emniyet müdürünü göreve davet ediyorum.    
Ekleme Tarihi: 11 Eylül 2018 - Salı

PROVAKATÖRLER HALEN GÖREVDELER

Ülkemde halen neler oluyor yahuu.

Öyle bir zihniyet öyle bir aşılama var ki bazen akıllara durğunluk verir olmaktadır.

Ülkemde bir zamanlar tüm eğitim ve bir çok devletim kademesinde söz sahibi olan güçün neferleri öyle beyinleri yıkanmış ki halen tek kelime ettirmiyorlar.

Kurumlarında dershanelerinde hücre evlerinde yetişen ve şuanda devet kademesinde olan halen var olduklarını çok iyi his eder olmaktayım.

Benim iş gereği ve araştırmacılık yönümden dolayı sürekli seyahat durumunda olmamdan dolayı gergin biriyim.

Ülkemizin mega kentlerinde olan metropol şehir İstanbul’a sık, sık gelmekteyim.

Geçmişte geçirmiş olduğum bir kazadan dolayı biraz yüz profilimde mimiklerin olmayışından profil olarak rahatsızlık nedeniyle normal yüz şekilinde değildir.

Bu nedenle yeni yetmeler ve kendini bilmeyen ülkemin emniyet güvenlik açısından özelikle metro giriş ve çıkışlarda halkımızın güvenliği açısından ve ülkemizin sellameti için metro giriş noktalarında emniyet mensuplarının görevli personel gönderip orada şüphelendikleri, şüpheli durumları gördükleri kişilere kimlik sorma hakkına hayızlardır.

İşin buraya kadar olan kısmı çok güzel ve ülkemin vatanımın selameti için gerekli en güzel görevdir.

İşte burada görev yapan yeni yetişmiş olan ve kendilerini ne yaptıklarını bilmeyen hatta eğitimde çok zaif olan kişilerin görev yapmalarına şaşıyorum.

Yaptıkları görevin kutsallığını bilmeyecek kadar cahil ve bir o kadar halen geçmişte bağlı oldukları yerlerin neferleri olmaya adeta yeminli gibi tavırlar içersindeler.

Ben günde kaç defa metroya gitsem ya da yolda nokta belirlemiş alanlarından geçsem adeta mıknatıs gibi hemen kimlik sormaktadırlar. Buna da eyvallah saygı duyuyorum. İşte bu kadar cahil eğitim yoksunu insanlarla karşılaşmak eğitimsiz kişilerin görev yapmaları beni canımdan bezdirmekle yetinmeyim en son başımdan geçen bir olan kendini bilmez bir yeni yetme görevli memur bey efendi kimlik dedi. Buyur dedim ve bey efendi tipim bozuk diye her geliş gidişlerimde kimlik sormaktasınız hayırdır. Dememle bey efendi bana karşı seviyesiz ve hakaret içerikli kelimelerle amca bey yaşından başına başına bak ya yürü git hakkında işlem yaptırma bana deyip beni terlemesi böyle bir güvenlik görevlisinin halen görev yapıyorsa benim aklıma hemen şu gelir ki öyledir de halk ile devlet ilişkilerini çıkmaza ve galeyana getirmek için çaba gösteren provokatörlerin ta kendileridir.

Bu olaydan dolayı başta hükümetimiz olmak üzere sonra İçişler Bakanlığı sonrada mega kendin valisini ve emniyet müdürünü göreve davet ediyorum.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.