Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

PİYASALAR ANLIK DEVELASYON OLUYOR

Ülkemde hükümet mi güçlü atama yapılan müdürler mi güçlü anlamış değilim. Ülkemizin hükümetinin piyasa ve ekonomik olarak özelikle böylesi bir dönemde pandemi süreci içerisinde dünya ekonomik krizler yaşarken ülkemiz böylesi dönemde bile kalkınma sürecinde kalkınma gösteren bir ülke olarak başarılara imza atmaktadır. Böylesi bir ülkede içerde halen ekonomik olarak ülkemizin milli varlıklarını sermaye sermaye piyasası yok etmek için uğraş veren güçlerin içimizde halen özelikle ülkemizi ekonomik olarak yok etme cabası içindeler. Ülkemizin ekonomik olarak artık büyük bir trend içinde olduğu görülmektedir. Özelikle orta doğu ve Afrika ülkeleri ülkemize yönelik büyük bir ticaret içerisinde oldukları ve ülkemizin kalkınmasında büyük roller aldıkları görülmektedir. Ülkemizin ekonomik olarak ihracat alanında büyük atılımlara girmiştir. Özelikle tekstil ve mobilya alanında büyük pazarlara sahip olmaya doğru yol almışken şimdi böylesi takım oyunların halen ülkemizde oynamalarına hiçbir anlam veremiyorum. Ülkem üzerinde oyun oynayan süper güç devletin halen ülkemizin ekonomisi kendilerine korku vermektedir. Ülkemizin kalkınması bölgede büyük güç sağlamış durumda iken böylesi takım oyunların ülkemizde güç gösterisi yapmaları ülkemizin dış güçlere karşı ekonomik kararsızlığını göstermekten için sarf etmektedirler. Bu ülkedeki para politikasıyla oynamak ülkemizi ekonomik olarak çökertmek için uğraş veren dış güçlerin uzantıları olan güçlerin ülke içersin de kendi istekleri gibi oyun sergilemek artık kendilerine bir yarar sağlamayacaktır. Ülkemde faizlerin yükselmesi ise ekonomimizin bütçelerimizin açıklığından değildir aslında işin dışa karşı güç göstermemizin artık zamanı gelmiştir. Ülke olarak ekonomi ile sadece boğuşma göstermemekteyiz. Siyasi kulvarda bazı takım oyunlara karşı büyük oyun sergilemekteyiz. Terör ile mücadelede büyük performans ile mücadelemiz devam etmektedir. Kararlılıkla işin başında ülkemizin gelecekte büyük ülke ve toprak varlığımızın bütünlüğünü korumaktan ziyade topraklarımıza topraklar katacağımızın farkındadırlar. Ülkemizin ihracatta büyük başarıları için başta tüm komşu ülkelerle aramızın iyi olmasını sağlayıp ülkemizde üretim bölgesi olarak yapılan tüm ürünlerin dünya pazarlarına büyük pay almaya yönelmiştir. Ülkemizin ekonomik olarak artık atamalı müdürlerin çok bir önem ve değerleri kalmamıştır. Onların atamaları kendiişlerini en güzel şekilde yürütme uygulama zorunda olduklarını bilmektedirler. Artık ülkemizin güçlü hükümetleri varlığından piyasaların özelikle güçlü hükümetlerine biat etmeleri ve böylesi spekülasyonların oluşmasını normal karşılanmasını sağlayıp böylesi durumlara böylesi spekülasyonlara biat edilmemesini sağlayıp her şeyin normalle dönüşmesi sağlanacaktır.  
Ekleme Tarihi: 25 Mart 2021 - Perşembe

PİYASALAR ANLIK DEVELASYON OLUYOR

Ülkemde hükümet mi güçlü atama yapılan müdürler mi güçlü anlamış değilim.

Ülkemizin hükümetinin piyasa ve ekonomik olarak özelikle böylesi bir dönemde pandemi süreci içerisinde dünya ekonomik krizler yaşarken ülkemiz böylesi dönemde bile kalkınma sürecinde kalkınma gösteren bir ülke olarak başarılara imza atmaktadır.

Böylesi bir ülkede içerde halen ekonomik olarak ülkemizin milli varlıklarını sermaye sermaye piyasası yok etmek için uğraş veren güçlerin içimizde halen özelikle ülkemizi ekonomik olarak yok etme cabası içindeler.

Ülkemizin ekonomik olarak artık büyük bir trend içinde olduğu görülmektedir.

Özelikle orta doğu ve Afrika ülkeleri ülkemize yönelik büyük bir ticaret içerisinde oldukları ve ülkemizin kalkınmasında büyük roller aldıkları görülmektedir.

Ülkemizin ekonomik olarak ihracat alanında büyük atılımlara girmiştir. Özelikle tekstil ve mobilya alanında büyük pazarlara sahip olmaya doğru yol almışken şimdi böylesi takım oyunların halen ülkemizde oynamalarına hiçbir anlam veremiyorum.

Ülkem üzerinde oyun oynayan süper güç devletin halen ülkemizin ekonomisi kendilerine korku vermektedir.

Ülkemizin kalkınması bölgede büyük güç sağlamış durumda iken böylesi takım oyunların ülkemizde güç gösterisi yapmaları ülkemizin dış güçlere karşı ekonomik kararsızlığını göstermekten için sarf etmektedirler.

Bu ülkedeki para politikasıyla oynamak ülkemizi ekonomik olarak çökertmek için uğraş veren dış güçlerin uzantıları olan güçlerin ülke içersin de kendi istekleri gibi oyun sergilemek artık kendilerine bir yarar sağlamayacaktır.

Ülkemde faizlerin yükselmesi ise ekonomimizin bütçelerimizin açıklığından değildir aslında işin dışa karşı güç göstermemizin artık zamanı gelmiştir.

Ülke olarak ekonomi ile sadece boğuşma göstermemekteyiz.

Siyasi kulvarda bazı takım oyunlara karşı büyük oyun sergilemekteyiz.

Terör ile mücadelede büyük performans ile mücadelemiz devam etmektedir. Kararlılıkla işin başında ülkemizin gelecekte büyük ülke ve toprak varlığımızın bütünlüğünü korumaktan ziyade topraklarımıza topraklar katacağımızın farkındadırlar.

Ülkemizin ihracatta büyük başarıları için başta tüm komşu ülkelerle aramızın iyi olmasını sağlayıp ülkemizde üretim bölgesi olarak yapılan tüm ürünlerin dünya pazarlarına büyük pay almaya yönelmiştir.

Ülkemizin ekonomik olarak artık atamalı müdürlerin çok bir önem ve değerleri kalmamıştır. Onların atamaları kendiişlerini en güzel şekilde yürütme uygulama zorunda olduklarını bilmektedirler.

Artık ülkemizin güçlü hükümetleri varlığından piyasaların özelikle güçlü hükümetlerine biat etmeleri ve böylesi spekülasyonların oluşmasını normal karşılanmasını sağlayıp böylesi durumlara böylesi spekülasyonlara biat edilmemesini sağlayıp her şeyin normalle dönüşmesi sağlanacaktır.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.