Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

PARALELCİLER HALEN İŞLERİNİN BAŞLARINDA

Bu örgütün kendisi bir parti kurmadan kendi emrine almak istedikleri partileri öncelikle yapılandırma yaptıkları ama tam yapamadıklarından orada büyük hayaller yaşadıkları apaçık ortada. Bakın bir partinin lideri kendilerinin emri havalesine girmediğinden hemen ona bir komplo kurup bir kaset şekliyle yıllarca partinin varlığını koruyan ve her seçimde ayakta tutmasını başaran lideri kendi emirlerine girmediğinden hemen devre dışı bıraktılar. Kendi emirlerini yerine getirecek olan ve her söylediklerini harfiyen yârine getirecek bir başkanı atayıp böylece bir partide istediklerini yapmış oldular. İkinci bir parti olan ise yılarca varlıklarını yok bir şekilde mecliste varlıklarını yapılandıran bir siyasi kanadın deneyimli ve ihtilal dönemlerinde eziyetler görmüş liderleri devre dışı bırakıp yani genç olan takımla eşli başkan sitemiyle devreye koymayı sağladılar. Bunlara talimat ve emirleri direk olarak Avrupa üzerinden talimatlar vermesini yapılandırmasını sağladılar. Geçmişte eziyetler çeken darbe dönemlerinde eziyetler yaşamış olan liderleri hepsini partiden devre dışı bırakmaları sağlanmış ve genç bir ekiple kendi emirlerine amade edilmiştir. Üçüncü olan bir partiyi de kendi emirlerine almak için büyük caba sarf eder oldular. Bunu kendi yöntemleri ile lideri deviremedikleri ve partinin içersin de ihanetçiler olmadığından ve partinin içinde birlik sadakat olduğundan partinin liderleri ile partinin tüm kurmayları ve üyelerinin partilerine ve liderlerine var gücüyle bağlılığından dolayı liderlerinin emrinde oldular. Bu böyle olunca bu planları yapan örgüt üçüncü partide istediklerini yapamayan bu güç kendi emirlerinde olan adayı oyuna koyup ortaya çıkarma planı ile genel kurultay ile mahkeme yolunu devreye koymaya kalktılar. Mahkemede kendi yandaşları ve kendi emirlerinde olan yetkililer olduğunun düşleyip bu yoldan bunu başaracaklarını bu vesile ile yola çıka n bu lider adayının geçmişte bu güçlerle bağlatışı olmasından dolayı her dönem mecliste güç kazanacak olan partiye aday edilmesi için görüşmeler sağlandığı apaçık ortadadır. Şimdi kendi yandaşları mahkeme yargıda kalmadığından genel kurulun ertelenmesini yüksek yargıya götürme aşamasında olması da bir anlam ifade etmeyeceği apaçık ortadadır. Meydanlara dökülüp insanları meydanlara dökmeye çekmeye çalışan bu yapının emri havalesinde olan liderleri tamamlayıp kendi partilerini kurup kendi istekleri doğrultusunda bunları ele alacak olan yapının güçleri bu ülkeyi parçalamak istemektedirler bu güçlerin ülkemize ihanetten başka bir amaçları olmadığı ülkemizi tam bir kaosa sürükleme içinde oldukları apaçık ortadadır. Artık uyanmamız lazım özelikle ülkemin yıllardır milliyetçi ruhu ile yaşayan neslimizin bu konuda artık böylesi güçlere sahneye ortaya çıkan yapmacık liderlere biat etmeyelim yeniden değil her zaman var olan milliyetçilik ruhumuzla bir daima dava adamı olarak yolumuza devam edelim. Ortaya çıkan kendini bilmez yapılara uşaklık edenlere biat etmeyelim.
Ekleme Tarihi: 04 Mayıs 2016 - Çarşamba

PARALELCİLER HALEN İŞLERİNİN BAŞLARINDA

Bu örgütün kendisi bir parti kurmadan kendi emrine almak istedikleri partileri öncelikle yapılandırma yaptıkları ama tam yapamadıklarından orada büyük hayaller yaşadıkları apaçık ortada.

Bakın bir partinin lideri kendilerinin emri havalesine girmediğinden hemen ona bir komplo kurup bir kaset şekliyle yıllarca partinin varlığını koruyan ve her seçimde ayakta tutmasını başaran lideri kendi emirlerine girmediğinden hemen devre dışı bıraktılar. Kendi emirlerini yerine getirecek olan ve her söylediklerini harfiyen yârine getirecek bir başkanı atayıp böylece bir partide istediklerini yapmış oldular.

İkinci bir parti olan ise yılarca varlıklarını yok bir şekilde mecliste varlıklarını yapılandıran bir siyasi kanadın deneyimli ve ihtilal dönemlerinde eziyetler görmüş liderleri devre dışı bırakıp yani genç olan takımla eşli başkan sitemiyle devreye koymayı sağladılar. Bunlara talimat ve emirleri direk olarak Avrupa üzerinden talimatlar vermesini yapılandırmasını sağladılar. Geçmişte eziyetler çeken darbe dönemlerinde eziyetler yaşamış olan liderleri hepsini partiden devre dışı bırakmaları sağlanmış ve genç bir ekiple kendi emirlerine amade edilmiştir.

Üçüncü olan bir partiyi de kendi emirlerine almak için büyük caba sarf eder oldular. Bunu kendi yöntemleri ile lideri deviremedikleri ve partinin içersin de ihanetçiler olmadığından ve partinin içinde birlik sadakat olduğundan partinin liderleri ile partinin tüm kurmayları ve üyelerinin partilerine ve liderlerine var gücüyle bağlılığından dolayı liderlerinin emrinde oldular.

Bu böyle olunca bu planları yapan örgüt üçüncü partide istediklerini yapamayan bu güç kendi emirlerinde olan adayı oyuna koyup ortaya çıkarma planı ile genel kurultay ile mahkeme yolunu devreye koymaya kalktılar. Mahkemede kendi yandaşları ve kendi emirlerinde olan yetkililer olduğunun düşleyip bu yoldan bunu başaracaklarını bu vesile ile yola çıka n bu lider adayının geçmişte bu güçlerle bağlatışı olmasından dolayı her dönem mecliste güç kazanacak olan partiye aday edilmesi için görüşmeler sağlandığı apaçık ortadadır. Şimdi kendi yandaşları mahkeme yargıda kalmadığından genel kurulun ertelenmesini yüksek yargıya götürme aşamasında olması da bir anlam ifade etmeyeceği apaçık ortadadır.

Meydanlara dökülüp insanları meydanlara dökmeye çekmeye çalışan bu yapının emri havalesinde olan liderleri tamamlayıp kendi partilerini kurup kendi istekleri doğrultusunda bunları ele alacak olan yapının güçleri bu ülkeyi parçalamak istemektedirler bu güçlerin ülkemize ihanetten başka bir amaçları olmadığı ülkemizi tam bir kaosa sürükleme içinde oldukları apaçık ortadadır. Artık uyanmamız lazım özelikle ülkemin yıllardır milliyetçi ruhu ile yaşayan neslimizin bu konuda artık böylesi güçlere sahneye ortaya çıkan yapmacık liderlere biat etmeyelim yeniden değil her zaman var olan milliyetçilik ruhumuzla bir daima dava adamı olarak yolumuza devam edelim. Ortaya çıkan kendini bilmez yapılara uşaklık edenlere biat etmeyelim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.