Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

PARALELCİLER HALEN FİLİZLENMEKTEDİRLER

Paralelcilerin son oyunları yok çünkü bunlarda oyun bitmeyecektir.Çünkü halen bunların yurt genelinde üniversitelerinden tutun ev yurtlarına abi ilişkileri devam etmektedir.Bunların kökünü kazmamız için öncelikle bunlara ait olan tüm okul dershane ve yurtlarını iyi bir denetim yapmak hatta gerekirse bunların kökten devlet tekeline almaya çalışmamız lazım.Yapılan tüm yardım ve bağışların kayıtlarına bakmalıyız.Ülkemizde hele en çok kırsal alanlarda olan yapılandırmalarına vatandaşlardan alınan arsaların yapılan eserlerin hesabını sormamız gerekmesini sağlamamız lazım.Metropol kentlerde belediye ve devlet aracılıyla kiraya verilen yerlerde bu sözleşmeleri ve yapılan eserlerin bir şekilde fes etmeye gidelim.Yoksa bunların gelecekleri devam ettikçe bunların eserleri var oldukça bunlar bitmiş olmayacaktır.Bakın bunların ilk doğduğunda bile komşumuz olan Rusya devleti bunların okullarına ve dershanelerine asla müsaade etmedi. Ülkede yapılandırılmalarına asla göz yumulmadı. Bunların geçmişi beli olmadan geleceklerinden şüphe edilerek asala müsamaha gösterilmedi.Bizim ülkede kültür mantarı gibi kısa sürede kültür mantarı gibi çoğaldılar. Bunlara yerlerini arsalarını veren insanlara şunu sordum sizin dershane ve okul için verdiğiniz yerlerinizde bura yapılan eserlerde ülkemin fakir aile çocuğu okutuluyor mu? Hayır cevabı aldım. Ülkenin o yörenin en zengin en zeki evlatları okutulmakta o imkânlardan yararlanmada fakir hele birazda tembel ise o dershanelerin yöneticiler bile bize gelmesin bu çocuğun burada olamaz yazık sizin gücünüz yetmez daha ucuz olan dershanelere gönderin diyerek yönlendirdiklerine bir fiil şahit olduğum olmuştur.Ev yurtlarında resmen komplo kurarcasına okulda ve çevrede başarılı gördükleri kişilerle çocukları tanıştırıp resmen oraya misafir ettirip orada kalmasını sağlamaya çalışmaktalar.Böylece kendi ağlarına her başarılı gelecek gördükleri kişileri düşürmek istedikleri apaçık ortadadırlar.Bunların varlığı var oldukça ve bunların varlığı sürdükçe bunların birde ekonomi yönleri devam etmektedirler.Bankaları, kendilerinin toplamış oldukları ve kendi bünyeleri için hizmet sürdüren kurum ve kuruluşların imal ve satışlarından elde etikleri paraların gelirlerinin dışarıdan gelip içerde kurlarla oynaması oldukça hayli bir fazla olduğundan ekonomi olarak sürekli güçlü durumdadırlar.Bankalarının işleyiş şekli ile paranın borsanın kullanışını çok iyi bilmektedirler.Öyle bir mekanizma sağlamışlar ki ülkemin insanından tutun ülkemin ekonomisine ülkemin emniyetinden tutun anayasasına kadar kendi emellerine ve fiillerine kukla edercesine hüküm sağlamışlardır.Bunların tümümün kendilerine kendi işleyişlerine göre yapılandırdıklarından dolayı kendi kural ve hükümlerini sürdürmektedirler.Bunların inine inmek için tüm işleyişlerini ve bunların bağlantı oldukları tüm yerlerin elden geçmesini sağlamamız lazım geldiğini ve bunlarla uzantılı bağlantılı olan tüm şahısların bulunduğu kurum ve kuruluşlarda bir değişim sağlamalıyız.
Ekleme Tarihi: 24 Mayıs 2015 - Pazar

PARALELCİLER HALEN FİLİZLENMEKTEDİRLER

Paralelcilerin son oyunları yok çünkü bunlarda oyun bitmeyecektir.
Çünkü halen bunların yurt genelinde üniversitelerinden tutun ev yurtlarına abi ilişkileri devam etmektedir.
Bunların kökünü kazmamız için öncelikle bunlara ait olan tüm okul dershane ve yurtlarını iyi bir denetim yapmak hatta gerekirse bunların kökten devlet tekeline almaya çalışmamız lazım.
Yapılan tüm yardım ve bağışların kayıtlarına bakmalıyız.
Ülkemizde hele en çok kırsal alanlarda olan yapılandırmalarına vatandaşlardan alınan arsaların yapılan eserlerin hesabını sormamız gerekmesini sağlamamız lazım.
Metropol kentlerde belediye ve devlet aracılıyla kiraya verilen yerlerde bu sözleşmeleri ve yapılan eserlerin bir şekilde fes etmeye gidelim.
Yoksa bunların gelecekleri devam ettikçe bunların eserleri var oldukça bunlar bitmiş olmayacaktır.
Bakın bunların ilk doğduğunda bile komşumuz olan Rusya devleti bunların okullarına ve dershanelerine asla müsaade etmedi. Ülkede yapılandırılmalarına asla göz yumulmadı. Bunların geçmişi beli olmadan geleceklerinden şüphe edilerek asala müsamaha gösterilmedi.
Bizim ülkede kültür mantarı gibi kısa sürede kültür mantarı gibi çoğaldılar.
Bunlara yerlerini arsalarını veren insanlara şunu sordum sizin dershane ve okul için verdiğiniz yerlerinizde bura yapılan eserlerde ülkemin fakir aile çocuğu okutuluyor mu? Hayır cevabı aldım. Ülkenin o yörenin en zengin en zeki evlatları okutulmakta o imkânlardan yararlanmada fakir hele birazda tembel ise o dershanelerin yöneticiler bile bize gelmesin bu çocuğun burada olamaz yazık sizin gücünüz yetmez daha ucuz olan dershanelere gönderin diyerek yönlendirdiklerine bir fiil şahit olduğum olmuştur.
Ev yurtlarında resmen komplo kurarcasına okulda ve çevrede başarılı gördükleri kişilerle çocukları tanıştırıp resmen oraya misafir ettirip orada kalmasını sağlamaya çalışmaktalar.
Böylece kendi ağlarına her başarılı gelecek gördükleri kişileri düşürmek istedikleri apaçık ortadadırlar.
Bunların varlığı var oldukça ve bunların varlığı sürdükçe bunların birde ekonomi yönleri devam etmektedirler.
Bankaları, kendilerinin toplamış oldukları ve kendi bünyeleri için hizmet sürdüren kurum ve kuruluşların imal ve satışlarından elde etikleri paraların gelirlerinin dışarıdan gelip içerde kurlarla oynaması oldukça hayli bir fazla olduğundan ekonomi olarak sürekli güçlü durumdadırlar.
Bankalarının işleyiş şekli ile paranın borsanın kullanışını çok iyi bilmektedirler.
Öyle bir mekanizma sağlamışlar ki ülkemin insanından tutun ülkemin ekonomisine ülkemin emniyetinden tutun anayasasına kadar kendi emellerine ve fiillerine kukla edercesine hüküm sağlamışlardır.
Bunların tümümün kendilerine kendi işleyişlerine göre yapılandırdıklarından dolayı kendi kural ve hükümlerini sürdürmektedirler.
Bunların inine inmek için tüm işleyişlerini ve bunların bağlantı oldukları tüm yerlerin elden geçmesini sağlamamız lazım geldiğini ve bunlarla uzantılı bağlantılı olan tüm şahısların bulunduğu kurum ve kuruluşlarda bir değişim sağlamalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.