Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

NE BECERİKSİZSİNİZ BE SALAKLAR

Ülkemde darbe girişimi yapan bu salaklar var ya aynen kendi liderleri gibi salaklar ve savsaklar. Ülkemde darbe girişimi yapan kendini bilmez birkaç çapulcu ve ihanetçi dış menşelerin köpekleri siz kim oluyorsunuz? Bu ülkede bir aile misali bunu herkes bilsin bakın aile içerisinde kardeş kardeşle kavga eder, hatta bir birini öldüresiye döver. Ama işin diğer bir yanı dıştan başka bir müdahaleci geldiğinde o kavga eden kardeşler bir olur dıştan gelen güce karşı birlik beraberlik olurlar. İşte biz böyle bir toplumun böyle bir ailenin fertleriyiz. Bakın yıllarca güney doğuya yığınak yapıp bu günleri hesap yapan güçlerin bu günler için orada yapılan eylemlere göz yuman ve yataklık edenlerin orayı temizleme operasyonlarında hükümetimizi sürekli yerden yere vuran karalama yapanlar. Dün gece ülkemde yaşanan olayda başta Diyarbakır, Van, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Muş, Şanlıurfa, Elazığ tüm halk sabahlara kadar sokaklarda meydanlarda devletine, vatanına, askerine, emniyetine sahip çıkmış ve bunu Pazartesine kadar devam ettireceklerini açık bir beyanla ifade etmişlerdir. Şimdi siz ey köpekler dış güçlerin köpekleri sizlere biat edilmediğini sizler vatandaşımı milletimi din adını kullanarak sizler insanlarımızın dini duygularını kullanarak insanlarımızın nafakalarını insanlarımızın ekmeklerini mallarını ellerinden alıp dış ülkelerde kilise yapan papaz ve hahamlara yardım adı altında verdiğiniz paraların hesabının sorulmayacağını mı düşündünüz. Ey dürzüler sizler dini kullanım insanlarımızın kanları üzerinde nemalanırken insanlarımızı birkaç sahte gözlerinizin yaşarması ile insanlarımızın manevi duygularıyla oynadığınızı bunların hesaplarının sorulmayacağını mı sandınız. Alın size işte köpekler dünya bir leştir ona tapanlar köpeklerdir. Ayetini beyanında sizlerde köpek olduğunuzdan dolayı dışarda köpeklik yaptığınız yerlerin kapılarında köpek olmaya müstahak olmaya layıksınız. Bu ülkemde böylesi darbeyi bile yapmaya beceremeyecek kadar yüce rabim sizleri kör etmiştir. Siz köpekler ne bilirsiniz devlet işlerinden devletin yüceliğinden siz ne bilirsiniz yerde yatan zatlarımızın memleket için nöbette olduklarından. Kıbrıs harekâtında Rumların dediği gibi siz sanıyorsunuz sizler mi bizden bu memleketi aldığınızı sizler mi bu savaşı kazandığınızı sizlerin göremediğiniz sizlerin bilmediğiniz o zatların kutlarınız bizleri kör etmeseydi sizler bizlerle baş mı edeceğinizi sanıyordunuz. Sizlerde ey köpekler sizler hiç bilmez misiniz bu vatan kutsal bir vatan bu vatan her adımı bir can her köşesi bir kan verilerek alınmıştır. İşte sizler bunu bilemeyecek kadar beyinsiz ukala hatta aşağılık yaratıklarsınız. Ben sizlere ne insan der nede zavallı hayvanlar sınıfına koyarım sizler olsanız, olsanız ancak domuzlar sınıfına koyarım sizler ki domuzlar sizlerle aynı durumda belki olabilir derim çünkü onlarında Müslümanlara haram kılındığından sizlerde Müslümanlara haram kılınan şahsiyetsiz yaratıklarsınız.
Ekleme Tarihi: 20 Temmuz 2016 - Çarşamba

NE BECERİKSİZSİNİZ BE SALAKLAR

Ülkemde darbe girişimi yapan bu salaklar var ya aynen kendi liderleri gibi salaklar ve savsaklar.

Ülkemde darbe girişimi yapan kendini bilmez birkaç çapulcu ve ihanetçi dış menşelerin köpekleri siz kim oluyorsunuz? Bu ülkede bir aile misali bunu herkes bilsin bakın aile içerisinde kardeş kardeşle kavga eder, hatta bir birini öldüresiye döver.

Ama işin diğer bir yanı dıştan başka bir müdahaleci geldiğinde o kavga eden kardeşler bir olur dıştan gelen güce karşı birlik beraberlik olurlar. İşte biz böyle bir toplumun böyle bir ailenin fertleriyiz.

Bakın yıllarca güney doğuya yığınak yapıp bu günleri hesap yapan güçlerin bu günler için orada yapılan eylemlere göz yuman ve yataklık edenlerin orayı temizleme operasyonlarında hükümetimizi sürekli yerden yere vuran karalama yapanlar.

Dün gece ülkemde yaşanan olayda başta Diyarbakır, Van, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Muş, Şanlıurfa, Elazığ tüm halk sabahlara kadar sokaklarda meydanlarda devletine, vatanına, askerine, emniyetine sahip çıkmış ve bunu Pazartesine kadar devam ettireceklerini açık bir beyanla ifade etmişlerdir.

Şimdi siz ey köpekler dış güçlerin köpekleri sizlere biat edilmediğini sizler vatandaşımı milletimi din adını kullanarak sizler insanlarımızın dini duygularını kullanarak insanlarımızın nafakalarını insanlarımızın ekmeklerini mallarını ellerinden alıp dış ülkelerde kilise yapan papaz ve hahamlara yardım adı altında verdiğiniz paraların hesabının sorulmayacağını mı düşündünüz.

Ey dürzüler sizler dini kullanım insanlarımızın kanları üzerinde nemalanırken insanlarımızı birkaç sahte gözlerinizin yaşarması ile insanlarımızın manevi duygularıyla oynadığınızı bunların hesaplarının sorulmayacağını mı sandınız.

Alın size işte köpekler dünya bir leştir ona tapanlar köpeklerdir. Ayetini beyanında sizlerde köpek olduğunuzdan dolayı dışarda köpeklik yaptığınız yerlerin kapılarında köpek olmaya müstahak olmaya layıksınız.

Bu ülkemde böylesi darbeyi bile yapmaya beceremeyecek kadar yüce rabim sizleri kör etmiştir. Siz köpekler ne bilirsiniz devlet işlerinden devletin yüceliğinden siz ne bilirsiniz yerde yatan zatlarımızın memleket için nöbette olduklarından.

Kıbrıs harekâtında Rumların dediği gibi siz sanıyorsunuz sizler mi bizden bu memleketi aldığınızı sizler mi bu savaşı kazandığınızı sizlerin göremediğiniz sizlerin bilmediğiniz o zatların kutlarınız bizleri kör etmeseydi sizler bizlerle baş mı edeceğinizi sanıyordunuz.

Sizlerde ey köpekler sizler hiç bilmez misiniz bu vatan kutsal bir vatan bu vatan her adımı bir can her köşesi bir kan verilerek alınmıştır.

İşte sizler bunu bilemeyecek kadar beyinsiz ukala hatta aşağılık yaratıklarsınız. Ben sizlere ne insan der nede zavallı hayvanlar sınıfına koyarım sizler olsanız, olsanız ancak domuzlar sınıfına koyarım sizler ki domuzlar sizlerle aynı durumda belki olabilir derim çünkü onlarında Müslümanlara haram kılındığından sizlerde Müslümanlara haram kılınan şahsiyetsiz yaratıklarsınız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.