Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

MÜSLÜMANLAR ve YAHUDİLER

Yahudiler neden Müslümanlar ile direk savaşıyor?Yahudi din adamları Müslümanların kutsal kitabı Kuran'ı çok iyi biliyorlar. Hz. Muhammed çok iyi anlamışlar. Bunu bilen bu Yahudiler kendi kendilerini kabul edemedikleri ve halen bizimde aramız Hz. İbrahim demektedirler.Hz. İbrahim'e olan bağlılıkları doğrudur ama gelinen gün içeresinde binlerce defa kendi dinlerin ve kendi inançlarını kendi istekleri ve yaşamları doğrultusunda yazıp yorumlayıp günümüze getirmişler.Kutsal kitabımız olan Kuran'da yine söylemektedir insanlar içeresinde iman edenlere düşmanlık bakımından en şiddetli olanı Yahudilerdir bunu ben söylemiyorum bunu kutsal kitabımız söylüyor.Zakkum ağaçları neden Yahudiler çok eker? Çünkü Müslümanlar ile savaşırlar ise Müslümanlar Yahudileri yok edeceklerdir saklandıkları her nesne yaratık canlı dile gelip arkamda bir Yahudi saklıdır diyecektir. Bir tek Zakkum ağaçları dile gelmeyecektir. Onun için Yahudiler Zakkum ağacına bir başka özen itina ile bakın İsrail topraklarına nerde ise her yerde Zakkum ağaçları ekilidir. Şimdi bu kadar net bir durumu bilen Yahudiler yıllardır dünya üzerinde Filistin haricinde Müslüman toplumlarıyla direk savaşa girmiyor. Hatta öyle ki nerde ise tüm İslam ülkeleriyle ticari ilişkiler içeresinde girip ithalat ve ihracat yapmaya çok hevesli bir şekilde yeltenme göstermektedir. Bu politikayı izlerken tabi ki Müslüman düşmanı olmaktan vaz geçmiş anlamına gelmemelidir. Bu düşmanlığı kendilerinin direk savaşmak istememesinin nedenlerini yukarda açıkladım. Bunu nasıl yürütecek işte yıllardır ülkemde zavallı biçare olan gençlerimizin beyinlerini yıkayıp bize, ülkelerine, vatanlarına, ailelerine hatta kendilerini kardeşlerine düşman kılıp onların üzerinden bizlerin ve Müslümanların üzerine salmaktadırlar. Dünya üzerinde birçok ülkede yapılan eylemlerin sorumlusu kendilerinin olduğu halde ama Müslüman veya Müslüman ülke insanlarını kullandıklarından dolayı dünya ülkelerini de Müslümanlara karşı düşman gösterip Müslüman kardeşlerimizin rencide edip biz Müslümanların üzerinden kendi kendilerini dünya liderliğini doğru ilerleme kayıt etmektedir. Uyan Müslüman kardeşlerimizin artık bu Yahudi ve Siyonist yapının oyunlarını bilip görmemiz gelmiştir. Artık dünya bunu bilsin ki artık İslam dininin temsilcisi koruyucusu İslam dinin hizmetkâr bizleriz bunu artık başta Yahudiler olmak üzere tüm gayri Müslümanlar bilsin.
Ekleme Tarihi: 21 Ekim 2016 - Cuma

MÜSLÜMANLAR ve YAHUDİLER

Yahudiler neden Müslümanlar ile direk savaşıyor?
Yahudi din adamları Müslümanların kutsal kitabı Kuran'ı çok iyi biliyorlar. Hz. Muhammed çok iyi anlamışlar. Bunu bilen bu Yahudiler kendi kendilerini kabul edemedikleri ve halen bizimde aramız Hz. İbrahim demektedirler.
Hz. İbrahim'e olan bağlılıkları doğrudur ama gelinen gün içeresinde binlerce defa kendi dinlerin ve kendi inançlarını kendi istekleri ve yaşamları doğrultusunda yazıp yorumlayıp günümüze getirmişler.
Kutsal kitabımız olan Kuran'da yine söylemektedir insanlar içeresinde iman edenlere düşmanlık bakımından en şiddetli olanı Yahudilerdir bunu ben söylemiyorum bunu kutsal kitabımız söylüyor.
Zakkum ağaçları neden Yahudiler çok eker? Çünkü Müslümanlar ile savaşırlar ise Müslümanlar Yahudileri yok edeceklerdir saklandıkları her nesne yaratık canlı dile gelip arkamda bir Yahudi saklıdır diyecektir. Bir tek Zakkum ağaçları dile gelmeyecektir. Onun için Yahudiler Zakkum ağacına bir başka özen itina ile bakın İsrail topraklarına nerde ise her yerde Zakkum ağaçları ekilidir.
Şimdi bu kadar net bir durumu bilen Yahudiler yıllardır dünya üzerinde Filistin haricinde Müslüman toplumlarıyla direk savaşa girmiyor. Hatta öyle ki nerde ise tüm İslam ülkeleriyle ticari ilişkiler içeresinde girip ithalat ve ihracat yapmaya çok hevesli bir şekilde yeltenme göstermektedir.
Bu politikayı izlerken tabi ki Müslüman düşmanı olmaktan vaz geçmiş anlamına gelmemelidir. Bu düşmanlığı kendilerinin direk savaşmak istememesinin nedenlerini yukarda açıkladım. Bunu nasıl yürütecek işte yıllardır ülkemde zavallı biçare olan gençlerimizin beyinlerini yıkayıp bize, ülkelerine, vatanlarına, ailelerine hatta kendilerini kardeşlerine düşman kılıp onların üzerinden bizlerin ve Müslümanların üzerine salmaktadırlar. Dünya üzerinde birçok ülkede yapılan eylemlerin sorumlusu kendilerinin olduğu halde ama Müslüman veya Müslüman ülke insanlarını kullandıklarından dolayı dünya ülkelerini de Müslümanlara karşı düşman gösterip Müslüman kardeşlerimizin rencide edip biz Müslümanların üzerinden kendi kendilerini dünya liderliğini doğru ilerleme kayıt etmektedir.
Uyan Müslüman kardeşlerimizin artık bu Yahudi ve Siyonist yapının oyunlarını bilip görmemiz gelmiştir. Artık dünya bunu bilsin ki artık İslam dininin temsilcisi koruyucusu İslam dinin hizmetkâr bizleriz bunu artık başta Yahudiler olmak üzere tüm gayri Müslümanlar bilsin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.