Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

MÜLTECİ VE GÖÇE ZORLAYANLAR VARLIKLARINA KATLANSINLAR

Ülkem birliklerinin beraberliklerinin yücelmesi için gerekli önemli girişimler. Ülkemizin birliği beraberliğinin yücelmesi gereken özverili bir yükseliş içesine girdiğinden buyana başımıza Siyonist emperyalist ülkelerin oyunları son surat devreye girmeye başladılar. Bu yükseliş ve gelişme ister istemez Siyonist emperyalist ülkelerin gücüne gitti. Bu gelişme trendine girdiğimizden beri büyük trabluslar yaşadık. Kendilerinin yıllardır ülkemizin içinde bir terör üretip besleyip bizleri nasıl ki yok etme ve parçalama çabası içerinde bizim ülkemizi yaşamımızı ve geleceğimizi kaoslara sürüklediler ise şimdi sıra bizde bizim artık onlarla işimiz yok dercesine tüm ilişkilerimizi nadasa almamız gerekmektedir. Bölgede yapmış oldukları ülkelerin tahribatlarından insanların göç etmelerine sebebiyet veren onlar oldukları için o ülkelerin insanlarının da onların ülkelerine gitmeleri kadar doğal olan bir haktır. Bizde mülteci olarak bulunan göçmen ve savaş mağdurları olan tüm Mültecilerin gitmek istedikleri ülkelere gitme haklarını engel olmamız gerekmez tam aksine mülteci ve göçmen olan savaş mağduru insanların bu duruma düşüren Siyonist emperyalist devletlere göç etmeleri hakları olduğundan bu göçmen mülteci savaş mağduru olan insanların gitmeleri için engel değil tam aksine bilakis yardimci olup gitmeleri için gerekli tüm kolaylık ve hatta işlemleri yapmamız insanı olarak yapmamız bizim için bir görev olacağını bilmemiz gerekmektedir. Şimdi Siyonist ve emperyalist ülkelerin bu Göçmenleri bizlere göndermeyin ne olur. Ne kadar isterseniz size o kadar para verelim aman rahatımızı bozmasınlar. Diyen Siyonist emperyalist ülkeler siz o insanların yuvalarını yıkarken onları ana vatanından ederken ellerindeki ganimetlerini alırken onlara kendi emelleriniz için üretiminiz silahları onların üzerinde denerken bunu demediniz ama şimdi ne oldu? Tabi sizlerde haklısınız uyuyan ve sizin emirlerinize uyan idareci ve hükümetler ile bu hep sizin kazanacağınız anlama geliyor idi. Değişim görüldü hemen avazınız çıkar oldu. Durun daha bu başlangıç yıllar önceden bu günleri sizler nasıl projelendirme içesine girip ülkemizi içten yıkıp bölme planları yaptıysanız, bizimde kendimize göre planlarımız vardı. Size göre yeniden bize göre geçmişteki yine biz Osmanlı olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz diyerekten artık Türki Cumhuriyetler ile birlikte dünya lideri olan ekonomi lider ülkelerin birlikleri ile geleceğe güvenli bir şekilde önce alt yapılarımızın yapılması ile ise koyularak işe başladık. Türkiye artık eskisi gibi sizin emrinizde olan hükümet ve siyaset adamları olmadığından artık ülkemin içerden ve dışardan tüm bağlantılarınızı kaybetiniz. Şimdi artık ülkem yeniden bir diriliş yeniden atalarının izinde yol alacaklarının göstergesi olarak artık sizlere haberler vermektedirler.
Ekleme Tarihi: 08 Aralık 2016 - Perşembe

MÜLTECİ VE GÖÇE ZORLAYANLAR VARLIKLARINA KATLANSINLAR

Ülkem birliklerinin beraberliklerinin yücelmesi için gerekli önemli girişimler.

Ülkemizin birliği beraberliğinin yücelmesi gereken özverili bir yükseliş içesine girdiğinden buyana başımıza Siyonist emperyalist ülkelerin oyunları son surat devreye girmeye başladılar.

Bu yükseliş ve gelişme ister istemez Siyonist emperyalist ülkelerin gücüne gitti. Bu gelişme trendine girdiğimizden beri büyük trabluslar yaşadık. Kendilerinin yıllardır ülkemizin içinde bir terör üretip besleyip bizleri nasıl ki yok etme ve parçalama çabası içerinde bizim ülkemizi yaşamımızı ve geleceğimizi kaoslara sürüklediler ise şimdi sıra bizde bizim artık onlarla işimiz yok dercesine tüm ilişkilerimizi nadasa almamız gerekmektedir.

Bölgede yapmış oldukları ülkelerin tahribatlarından insanların göç etmelerine sebebiyet veren onlar oldukları için o ülkelerin insanlarının da onların ülkelerine gitmeleri kadar doğal olan bir haktır. Bizde mülteci olarak bulunan göçmen ve savaş mağdurları olan tüm Mültecilerin gitmek istedikleri ülkelere gitme haklarını engel olmamız gerekmez tam aksine mülteci ve göçmen olan savaş mağduru insanların bu duruma düşüren Siyonist emperyalist devletlere göç etmeleri hakları olduğundan bu göçmen mülteci savaş mağduru olan insanların gitmeleri için engel değil tam aksine bilakis yardimci olup gitmeleri için gerekli tüm kolaylık ve hatta işlemleri yapmamız insanı olarak yapmamız bizim için bir görev olacağını bilmemiz gerekmektedir.

Şimdi Siyonist ve emperyalist ülkelerin bu Göçmenleri bizlere göndermeyin ne olur. Ne kadar isterseniz size o kadar para verelim aman rahatımızı bozmasınlar. Diyen Siyonist emperyalist ülkeler siz o insanların yuvalarını yıkarken onları ana vatanından ederken ellerindeki ganimetlerini alırken onlara kendi emelleriniz için üretiminiz silahları onların üzerinde denerken bunu demediniz ama şimdi ne oldu? Tabi sizlerde haklısınız uyuyan ve sizin emirlerinize uyan idareci ve hükümetler ile bu hep sizin kazanacağınız anlama geliyor idi.

Değişim görüldü hemen avazınız çıkar oldu.

Durun daha bu başlangıç yıllar önceden bu günleri sizler nasıl projelendirme içesine girip ülkemizi içten yıkıp bölme planları yaptıysanız, bizimde kendimize göre planlarımız vardı.

Size göre yeniden bize göre geçmişteki yine biz Osmanlı olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz diyerekten artık Türki Cumhuriyetler ile birlikte dünya lideri olan ekonomi lider ülkelerin birlikleri ile geleceğe güvenli bir şekilde önce alt yapılarımızın yapılması ile ise koyularak işe başladık.

Türkiye artık eskisi gibi sizin emrinizde olan hükümet ve siyaset adamları olmadığından artık ülkemin içerden ve dışardan tüm bağlantılarınızı kaybetiniz.

Şimdi artık ülkem yeniden bir diriliş yeniden atalarının izinde yol alacaklarının göstergesi olarak artık sizlere haberler vermektedirler.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.