Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

MUHALEFETLERDEN ADAY BEKLEMEYİN

Ben bu halkıma, ülkemde ki medyaya, medyacı, siyasetçi bilim adamlarına şaşırıyorum.  Yahu arkadaşlar tüm bu saydıklarım arkadaşlara tek bir sorum var. Bu 6 lı masayı kimler toplattı. Bu masaya oturun diyen kimlerdi. Bunlara böyle bir masada toplanın diyen güç kim? Şimdi bunların emir ve talimat aldıkları bir merkezleri varken bunların içinden biri çıkıp ben adayım deme şansı var mı? Hiç kimse kusura bakmasın. Bunların emir aldıkları yerin kendilerine aday gösterilecek olan şahsiyeti belirtmiş ve bunlara bu belirtilmiş olan şahsiyet için çalışacaksınız denilmiştir. Şimdi bunların kendi iradeleri ile karar verecek değillerdir.  Bunların o masada oturan şahsiyetlerin hepsi geçmişten gelmişliğine bakın hepsi bir merkezden emir ve talimatlar aldıkları apaçık ortadadır. Bu masada oturanların ne önemi asıl birde masanın ayağı var. İşte tüm bunları yöneten tertipleyen güç var iken bunların hangisi kendi iradesini kullanacak. Hiç kusura bakmayın bunların hepsi kendi irade ve benlikleriyle beraberce dışa bağlı çalışan birer personeldir. Personel olan arkadaşlar sizlerde bu personel olduğunuzu size bağlı olan kendilerini sizlere adamış olan zavallı cahillere söyleyin bizler aday olmayacağız. Bizim bağlı olup bizlere talimat veren üst makam günü geldiğinde adayı belirteceklerdir. Bizlerde o aday için çalışıp kararlar vereceğiz deseniz bunda ne var. Sadece gerçekleri açıklamış olacaksınız. Bakın bu masanın çevresinde oturanlar ve asıl masanın tek ayak olması size hiç mi bir şeyler anımsatmıyor. Artık uyanın zavallı vatandaşlarımız. Lütfen kendinize gelin bakın sizin peşinde gittiğiniz siyasi ve ideolojilerine liderlik edenlerin bendi iradeleriyle hareket etmedikleri hatta öyle ki dıştan aldıkları emir ve talimatlara göre oturup kalkmaktadırlar. Konuşacakları metinleri bile talimat aldıkları yerden alıp öyle konuşmaktadırlar. Bu şekilde yönetilen şahsiyetlerden sizlerce parti ve siyaset liderleri olarak görülseler de asıl onların bağlı oldukları talimat ve direktifleri aldıkları makamları şahsiyetleri vardır. İşte zavallı halkımız vatandaşlarımız bunların peşinde ve bizim ideolojilerimizin liderleri diyerek peşlerinde gitmektedirler. Ben o zavallı vatandaşlarıma yanıyorum böylesi bu kadar cahilane ve acizane olmalarına şaşıyorum. İşin en ilginç yanı ise bunların peşinde ve ideolojilerimiz diyerek peşlerine takılan halkımın geneli olarak kendilerini bilgin zeki ve kültürlü görmeleri burada hemen aklıma şu deyimi getiriyor. Okumamış cahiller iyi okumuş cahillerden korkunuz. İşte tam yerinde bu okumuş cahil vatandaşlarımızın böylesi kula kul olmuş yapıların peşinde koşmalarına şaşırıyorum. Artık halkımız çok zeki ve gerçekleri görmektedir. Kendilerini yönetecek kadar zekileşen halkımızın kimlerle yol gideceklerini çok iyi anlamışlardır.  Evlerini yönetemeyen ailede reislik edemeyenler kalkıp ülkemin idareciliğine liderliğine soyunacak önce siz kendinize bir lider olun kendi iradenizle kendinizi yönetin ki bizlerde sizler için mücadele ve peşinizde gelen olalım.
Ekleme Tarihi: 01 Eylül 2022 - Perşembe

MUHALEFETLERDEN ADAY BEKLEMEYİN

Ben bu halkıma, ülkemde ki medyaya, medyacı, siyasetçi bilim adamlarına şaşırıyorum. 
Yahu arkadaşlar tüm bu saydıklarım arkadaşlara tek bir sorum var. Bu 6 lı masayı kimler toplattı. Bu masaya oturun diyen kimlerdi. Bunlara böyle bir masada toplanın diyen güç kim?
Şimdi bunların emir ve talimat aldıkları bir merkezleri varken bunların içinden biri çıkıp ben adayım deme şansı var mı?
Hiç kimse kusura bakmasın. Bunların emir aldıkları yerin kendilerine aday gösterilecek olan şahsiyeti belirtmiş ve bunlara bu belirtilmiş olan şahsiyet için çalışacaksınız denilmiştir.
Şimdi bunların kendi iradeleri ile karar verecek değillerdir. 
Bunların o masada oturan şahsiyetlerin hepsi geçmişten gelmişliğine bakın hepsi bir merkezden emir ve talimatlar aldıkları apaçık ortadadır.
Bu masada oturanların ne önemi asıl birde masanın ayağı var.
İşte tüm bunları yöneten tertipleyen güç var iken bunların hangisi kendi iradesini kullanacak. Hiç kusura bakmayın bunların hepsi kendi irade ve benlikleriyle beraberce dışa bağlı çalışan birer personeldir.
Personel olan arkadaşlar sizlerde bu personel olduğunuzu size bağlı olan kendilerini sizlere adamış olan zavallı cahillere söyleyin bizler aday olmayacağız. Bizim bağlı olup bizlere talimat veren üst makam günü geldiğinde adayı belirteceklerdir. Bizlerde o aday için çalışıp kararlar vereceğiz deseniz bunda ne var. Sadece gerçekleri açıklamış olacaksınız.
Bakın bu masanın çevresinde oturanlar ve asıl masanın tek ayak olması size hiç mi bir şeyler anımsatmıyor. Artık uyanın zavallı vatandaşlarımız. Lütfen kendinize gelin bakın sizin peşinde gittiğiniz siyasi ve ideolojilerine liderlik edenlerin bendi iradeleriyle hareket etmedikleri hatta öyle ki dıştan aldıkları emir ve talimatlara göre oturup kalkmaktadırlar. Konuşacakları metinleri bile talimat aldıkları yerden alıp öyle konuşmaktadırlar.
Bu şekilde yönetilen şahsiyetlerden sizlerce parti ve siyaset liderleri olarak görülseler de asıl onların bağlı oldukları talimat ve direktifleri aldıkları makamları şahsiyetleri vardır.
İşte zavallı halkımız vatandaşlarımız bunların peşinde ve bizim ideolojilerimizin liderleri diyerek peşlerinde gitmektedirler. Ben o zavallı vatandaşlarıma yanıyorum böylesi bu kadar cahilane ve acizane olmalarına şaşıyorum. İşin en ilginç yanı ise bunların peşinde ve ideolojilerimiz diyerek peşlerine takılan halkımın geneli olarak kendilerini bilgin zeki ve kültürlü görmeleri burada hemen aklıma şu deyimi getiriyor. Okumamış cahiller iyi okumuş cahillerden korkunuz. İşte tam yerinde bu okumuş cahil vatandaşlarımızın böylesi kula kul olmuş yapıların peşinde koşmalarına şaşırıyorum.
Artık halkımız çok zeki ve gerçekleri görmektedir. Kendilerini yönetecek kadar zekileşen halkımızın kimlerle yol gideceklerini çok iyi anlamışlardır. 
Evlerini yönetemeyen ailede reislik edemeyenler kalkıp ülkemin idareciliğine liderliğine soyunacak önce siz kendinize bir lider olun kendi iradenizle kendinizi yönetin ki bizlerde sizler için mücadele ve peşinizde gelen olalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.