Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

MİLLİ EĞİTİM HALEN YAPININ HİZMETİNDE Mİ?

Bu ihanet yapılanması nasıl başladı?Ülkemin devletimin zafiyetinden başladı.Devletimin devlete vatana ilim irfan evlatları yetiştirmek için yeterli kalmayınca bu zafiyetten faydalanıp ilk bir yurt ile sonrası böylesi büyük üç yüz, dört yüz milyar bu bilinen daha bilmediğimiz bir servete sahip ve ülkenin muhtelif yerlerinde daha nice sayısız gayrimenkule sahip bir servet sahibi bir kitleye dönüştüler.Böyle bir kitleye dönüşen ve halen varlıklarını yapılandırmaya devam eden güce verilen destekler bitmek bilmiyor.Eğitim ile bu işe başlayan böylesi bir yapının bu işi çok iyi bilmelerinden işin temelinde genç gelişmekte olan nesilleri kendi bünyelerinde yetiştirmeyi çok iyi bilmelerinden eğitimle işe başlamaktadırlar.Bu yapının eğitim camiasında nerde ise tamamen elle almış durumdadırlar. Halen bu sistemle yollarına devam ediyorlar. Buna önderlik edende eğitim sistemimizdeki kişilerin halen bunlara çanak tutuklarının bir kanıtı olduğunu bilmekteyim.Bu yıl yapılan lise okullarına geçişlerde ve üniversitelere girişlerde otomatikman puanlar yükselme göstermiştir.Bu ne demektir? Bu yapının dershaneleri ve yurtları kapanınca bu kurumlarda eğitimci ve öğretmenler hepsi açığa çıkmış oldu. Birde eğitim camiasında çok olmasa da varlıkları açık beli edenlerin de açığa alınması ile bu öğretmen ordusu boşta işsiz kaldılar. Bunlar hemen boş durmayıp başka isimler adı altında mahallerde köşe bucaklarda eğitim kurumları okullar v.s gibi yerler açmaya başladılar. Milli eğitim de bunlara önderlik yaparcasına hemen lise okullarında birden yüksek puanlar yükseltiler. Neden bu kim bunları yaptı? İşte tam yerinde bir soru ben liseye gittim sordum bu nasıl olacak ben çocuğumu en iyi ve başarılı bir okulda okutmak istiyorum. Bana verilen cevap o zaman gidip özel liselerde okutacaksın. İşte tam tepemden vurulduğum an geldi. Benim devletim benim ülkemde böyle diyen bir devlet adamın anlını karışlarım. Devletim eğer benim geleceğimi resmi bir şekilde böylesi çetelere yapılara yönlendiriyor ise işte o zaman bu devletim içinde halen böylesi ihanet dolu kişilerin işlerin başında olduğu kanısına varmaktayım. Bu açılan okullar ve dershaneler ve etüt merkezlerinde eğitimcilerin bu konumda olan kişilerin görev yaptıkları yerlerdir. Dışarıda binlerce öğretmen eğitimini almış ve ataması yapılmayan işsiz öğretmenlerimiz var iken devlete ait bir o kadar yerlerimiz var iken eğer okullarımız ve yerlerimiz yetersiz ise ben evladımı devletimin bünyesinde barakada okutmaya razıyım ama böylesi yapılara teslim etmeye razı değilim. Devletimin böylesi bir sistemi halen böylesi yapıların emrine bırakıyor ise o zaman ben devletimde de suçlu arar ve böylesi yapılara hem zemin hazırlayanların tümünden hesap sorarım.
Ekleme Tarihi: 18 Ağustos 2017 - Cuma

MİLLİ EĞİTİM HALEN YAPININ HİZMETİNDE Mİ?

Bu ihanet yapılanması nasıl başladı?
Ülkemin devletimin zafiyetinden başladı.
Devletimin devlete vatana ilim irfan evlatları yetiştirmek için yeterli kalmayınca bu zafiyetten faydalanıp ilk bir yurt ile sonrası böylesi büyük üç yüz, dört yüz milyar bu bilinen daha bilmediğimiz bir servete sahip ve ülkenin muhtelif yerlerinde daha nice sayısız gayrimenkule sahip bir servet sahibi bir kitleye dönüştüler.
Böyle bir kitleye dönüşen ve halen varlıklarını yapılandırmaya devam eden güce verilen destekler bitmek bilmiyor.
Eğitim ile bu işe başlayan böylesi bir yapının bu işi çok iyi bilmelerinden işin temelinde genç gelişmekte olan nesilleri kendi bünyelerinde yetiştirmeyi çok iyi bilmelerinden eğitimle işe başlamaktadırlar.
Bu yapının eğitim camiasında nerde ise tamamen elle almış durumdadırlar.
Halen bu sistemle yollarına devam ediyorlar. Buna önderlik edende eğitim sistemimizdeki kişilerin halen bunlara çanak tutuklarının bir kanıtı olduğunu bilmekteyim.
Bu yıl yapılan lise okullarına geçişlerde ve üniversitelere girişlerde otomatikman puanlar yükselme göstermiştir.
Bu ne demektir?
Bu yapının dershaneleri ve yurtları kapanınca bu kurumlarda eğitimci ve öğretmenler hepsi açığa çıkmış oldu. Birde eğitim camiasında çok olmasa da varlıkları açık beli edenlerin de açığa alınması ile bu öğretmen ordusu boşta işsiz kaldılar. Bunlar hemen boş durmayıp başka isimler adı altında mahallerde köşe bucaklarda eğitim kurumları okullar v.s gibi yerler açmaya başladılar.
Milli eğitim de bunlara önderlik yaparcasına hemen lise okullarında birden yüksek puanlar yükseltiler. Neden bu kim bunları yaptı? İşte tam yerinde bir soru ben liseye gittim sordum bu nasıl olacak ben çocuğumu en iyi ve başarılı bir okulda okutmak istiyorum. Bana verilen cevap o zaman gidip özel liselerde okutacaksın. İşte tam tepemden vurulduğum an geldi. Benim devletim benim ülkemde böyle diyen bir devlet adamın anlını karışlarım.
Devletim eğer benim geleceğimi resmi bir şekilde böylesi çetelere yapılara yönlendiriyor ise işte o zaman bu devletim içinde halen böylesi ihanet dolu kişilerin işlerin başında olduğu kanısına varmaktayım.
Bu açılan okullar ve dershaneler ve etüt merkezlerinde eğitimcilerin bu konumda olan kişilerin görev yaptıkları yerlerdir.
Dışarıda binlerce öğretmen eğitimini almış ve ataması yapılmayan işsiz öğretmenlerimiz var iken devlete ait bir o kadar yerlerimiz var iken eğer okullarımız ve yerlerimiz yetersiz ise ben evladımı devletimin bünyesinde barakada okutmaya razıyım ama böylesi yapılara teslim etmeye razı değilim.
Devletimin böylesi bir sistemi halen böylesi yapıların emrine bırakıyor ise o zaman ben devletimde de suçlu arar ve böylesi yapılara hem zemin hazırlayanların tümünden hesap sorarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.