Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

MİLLETVEKİLİN DEYİMİ İLE HEPİMİZ HASTAYIZ

Sayım vekilim gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. Şanlıurfa ilindeki tüm vatandaşlarım hepsi hasta ve hepsi Alzheimer hastası gerçekten ben sana yekinen katılıyorum. Şanlıurfa ili halkı ilimde hükümetin hangi adayı koysa hemen hükümet için o adaya oy verip onu vekil edip meclise gönderiyoruz. Bu nedenle adayın kim olduğu nerden gelip ne yaptığı ilimi görüp görmediği aramıyoruz bile. İşte birkaç örnekler ile bu sabit edilmiştir. 1. İthal olan birkaç dönem hep bakanlık yapan bir ülkeme darbe yapan yapıya çok yakın olarak kendini kamufle edip hükümetimde hep yer almış bir aday. 2. Bir belediye başkan ve şimdi milletvekili olan bir atamalı aday aynen bir öncekinden geri kalmayıp dayısının himayesiyle kendini aklatıp halen hükümet içinde yer alması. 3. Bir Arap bıharı diyerek kendini gizlemiş bir adayın yapıyla ve özelikle Yahudi asılı Araplar için çalışan bir şahsiyetin. 4. Birinin ilimde hiç görmediği Şanlıurfa asıllı ama işi ve tüm yatırımları İstanbul da olan şahsiyeti bile ilimde aday gösterip vekil etmişizdir. Bunları soymakla bitmeyen şahsiyetleri hepsini Şanlıurfa halkım seçip meclise göndermiş. Bunların geçmişi geleceği sicilleri asla araştırılmadan hepsi yapılmıştır. İlimde bir dönem görev yapmış özel idareyi iç edip içini boşaltıp yok eden bir kurum amirini bile ilime idareci olarak seçmesini sağlıyorlar. İşte bu Şanlıurfa halkı gerçekten Alzheimer hastasılar. Hiç tanımadan bilmeden önümüze koyduğu şahsiyetleri aday edip bunları milletvekili ediyorlar ise bunu ülkemin bekası için hükümet için yapan halkıma senin gibi kendini bilmeyen vekil havasına girip kendi kişiliğini halkımdan yüce gören size göre evet gerçekten halkım vatandaşlarım hepsi Alzheimer hastası olduğunu bende onaylıyorum. Burada ki suçu sizde bulmuyorum. Öncelikle senin partinde seni bize aday eden parti yönetim ve başkanında ben bu hatayı buluyorum. Çünkü halkını hakir gören bir parti halkını aşağılayan bir idareci yönetici ile yol yürüyor ise o zaman hemen ülkemin güzel bir deyimi aklıma geliyor. Arkadaşını söyle senin kim olduğunu söyleyeyim. Senin partinin idarecileri yöneticileri seni aday edip bizlere seçtirmişte demek ki senin partin ve yönetimin tümüyle halkımı hakir görmektedir. Bundan böyle biz halk olarak tüm Şanlıurfa halkımı bu hastalıktan kurtarmak için özelikle partilerin aday edecekleri tüm adayların kişiliklerini ve sağlık raporlarını öz geçmişleriyle halkımıza sunmakta kendilerini sorumlu tutup göreve çağırıyorum. Biz hasta insanların kimlerle yol gideceklerinin bilmesi için gerekli olan tüm durumlarını bilmeliyiz. Biz hasta vatandaşlar olarak kimlere oy vereceğimizi de bilmeliyiz. Sizlerde en azından artık sizleri tanıyan bir seçmene kavuşmuş olursunuz.
Ekleme Tarihi: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba

MİLLETVEKİLİN DEYİMİ İLE HEPİMİZ HASTAYIZ

Sayım vekilim gerçekten çok doğru söylüyorsunuz.

Şanlıurfa ilindeki tüm vatandaşlarım hepsi hasta ve hepsi Alzheimer hastası gerçekten ben sana yekinen katılıyorum.

Şanlıurfa ili halkı ilimde hükümetin hangi adayı koysa hemen hükümet için o adaya oy verip onu vekil edip meclise gönderiyoruz. Bu nedenle adayın kim olduğu nerden gelip ne yaptığı ilimi görüp görmediği aramıyoruz bile.

İşte birkaç örnekler ile bu sabit edilmiştir.

1. İthal olan birkaç dönem hep bakanlık yapan bir ülkeme darbe yapan yapıya çok yakın olarak kendini kamufle edip hükümetimde hep yer almış bir aday.

2. Bir belediye başkan ve şimdi milletvekili olan bir atamalı aday aynen bir öncekinden geri kalmayıp dayısının himayesiyle kendini aklatıp halen hükümet içinde yer alması.

3. Bir Arap bıharı diyerek kendini gizlemiş bir adayın yapıyla ve özelikle Yahudi asılı Araplar için çalışan bir şahsiyetin.

4. Birinin ilimde hiç görmediği Şanlıurfa asıllı ama işi ve tüm yatırımları İstanbul da olan şahsiyeti bile ilimde aday gösterip vekil etmişizdir.

Bunları soymakla bitmeyen şahsiyetleri hepsini Şanlıurfa halkım seçip meclise göndermiş. Bunların geçmişi geleceği sicilleri asla araştırılmadan hepsi yapılmıştır.

İlimde bir dönem görev yapmış özel idareyi iç edip içini boşaltıp yok eden bir kurum amirini bile ilime idareci olarak seçmesini sağlıyorlar. İşte bu Şanlıurfa halkı gerçekten Alzheimer hastasılar.

Hiç tanımadan bilmeden önümüze koyduğu şahsiyetleri aday edip bunları milletvekili ediyorlar ise bunu ülkemin bekası için hükümet için yapan halkıma senin gibi kendini bilmeyen vekil havasına girip kendi kişiliğini halkımdan yüce gören size göre evet gerçekten halkım vatandaşlarım hepsi Alzheimer hastası olduğunu bende onaylıyorum.

Burada ki suçu sizde bulmuyorum.

Öncelikle senin partinde seni bize aday eden parti yönetim ve başkanında ben bu hatayı buluyorum. Çünkü halkını hakir gören bir parti halkını aşağılayan bir idareci yönetici ile yol yürüyor ise o zaman hemen ülkemin güzel bir deyimi aklıma geliyor. Arkadaşını söyle senin kim olduğunu söyleyeyim.

Senin partinin idarecileri yöneticileri seni aday edip bizlere seçtirmişte demek ki senin partin ve yönetimin tümüyle halkımı hakir görmektedir. Bundan böyle biz halk olarak tüm Şanlıurfa halkımı bu hastalıktan kurtarmak için özelikle partilerin aday edecekleri tüm adayların kişiliklerini ve sağlık raporlarını öz geçmişleriyle halkımıza sunmakta kendilerini sorumlu tutup göreve çağırıyorum. Biz hasta insanların kimlerle yol gideceklerinin bilmesi için gerekli olan tüm durumlarını bilmeliyiz.

Biz hasta vatandaşlar olarak kimlere oy vereceğimizi de bilmeliyiz.

Sizlerde en azından artık sizleri tanıyan bir seçmene kavuşmuş olursunuz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.