Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

LİDERE DEĞİL ADAYA İTİRAZIM VAR

Seçim haftasına girildi. Bu seçimde listelerde büyük bir ihanet yapıldı. Günlerden önceden söylemiştim parti merkezinde partiye ihanet amaçlı partiyi içerden çökertme politikası yapılacağını aylar önceden köşemde beyan etmiştim. Yurt genelini gezdim. Yaptığım izlenimlerden aylar önceden söylediklerim aynen yerinde partinin içerden çökertme ve yok etme politikası devam etmiştir. İllerin adaylarını güçlü olan kesimden değil güçsüz ve illerde nerede ise isimleri bile bilinmeyen iki cümleyi bir araya getiremeyen kişilerden listeler aday gösterilmesi halkın çoğunlukla başta partiden küsmeleri ardından adaylar ile asla ilgi duymadıkları böyle listelere oy vermeyeceklerini açık dillerle beyan etmektedirler. Böylesi bir politik liste ile akıllara içerden partinin yok edilme politikası ile yola devam edilmesi kaçınılmaz olmuştur. Cumhur ittifakı ile yapılacak olan seçimin ülkemin kalkınmasında yücelmesinde 16 yıldır durmaksızın büyük başarılara hizmetlere kendini adamış olan bir parti liderinin içerden yara alması büyük bir yanılgı ve hatalı durumdur. Böylesi bir durumdan en büyük yarayı partinin liderinin alması böyle bir yönetimle idare ile listelerin yapılmasını sağlamakla başta ülkeme büyük bir hasar vermiş olacaktır. Ülkemin kalkınmasını yücelmesinin istemeyen parti içinde liste düzenleyen kişilerin böylesi ihanetleri ile büyük bir ihanet içinde olmaları ülkeme ve partisine büyük zayiat vermiş olacaklardır. Bu duruma müsaade eden partinin liderinden partinin yönetiminden halkın büyük şikâyetleri doğmaktadır. İllerde yapılan araştırmalarda büyük çoğunlukları böylesi durumdan ibarettir. Böyle bir liste benimsenmesi böyle listeleri hazırlayan kişilerin partisine vatanına ihanet etmekten başka bir durum söz konusu değildir. Partinin liderinin aynı zamanda ülkenin cumhurbaşkanı olmasından zaten ülkenin içinde olduğu durumun başından aşkın hal içinde olması ile onun böylesi bir listenin yapılanmasına ayıracağı zamanın çok kısıtlı ve sınırlı olmasından dolayı detaylı bir şekilde listeye odaklanamadığı apaçık ortadadır. Zaten ülkede içindeki yapıların varlıkları ve muhalefetin lidere karşı büyük bir güç oluşmasını sağlamak amacıyla birlik içinde hareket etikleri bir durumda böylesi listeler ile tamamen o muhalefete resmen meydan vermek demektir. Bu listeyi yaptıranların gerçekten partiye büyük ihanetleri yaşatmak için görevde olan kişilerdir. Bu kişilerin içerden yıkıma geçmiştir. Bu kişilerin seçimden önce dile getirmiştim bunlara aman liste hazırlatmayın diye ama ne oldu dinlemediniz hadi gidin müstahakkınız olsun. Artık bu yoldan dönülmez. Halen listede yapıların emri havalesinde olanların varlıkları ile yola devam edilirse yapılacak hiçbir şeyin olmadığının açık göstergesidir. Kimse lidere söz demiyor. Halkın çoğunluğu listelere adaylara itirazları vardır. Bu durumdan dolayı da halk kararsız ve özelikle milletvekili adaylarında büyük bir çelişki yaşayacaktır. Bu seçimde büyük sürprizler doğacaktır. Hiç ummadığınız sonuçlar doğacaktır.    
Ekleme Tarihi: 19 Haziran 2018 - Salı

LİDERE DEĞİL ADAYA İTİRAZIM VAR

Seçim haftasına girildi.

Bu seçimde listelerde büyük bir ihanet yapıldı.

Günlerden önceden söylemiştim parti merkezinde partiye ihanet amaçlı partiyi içerden çökertme politikası yapılacağını aylar önceden köşemde beyan etmiştim.

Yurt genelini gezdim. Yaptığım izlenimlerden aylar önceden söylediklerim aynen yerinde partinin içerden çökertme ve yok etme politikası devam etmiştir. İllerin adaylarını güçlü olan kesimden değil güçsüz ve illerde nerede ise isimleri bile bilinmeyen iki cümleyi bir araya getiremeyen kişilerden listeler aday gösterilmesi halkın çoğunlukla başta partiden küsmeleri ardından adaylar ile asla ilgi duymadıkları böyle listelere oy vermeyeceklerini açık dillerle beyan etmektedirler.

Böylesi bir politik liste ile akıllara içerden partinin yok edilme politikası ile yola devam edilmesi kaçınılmaz olmuştur.

Cumhur ittifakı ile yapılacak olan seçimin ülkemin kalkınmasında yücelmesinde 16 yıldır durmaksızın büyük başarılara hizmetlere kendini adamış olan bir parti liderinin içerden yara alması büyük bir yanılgı ve hatalı durumdur.

Böylesi bir durumdan en büyük yarayı partinin liderinin alması böyle bir yönetimle idare ile listelerin yapılmasını sağlamakla başta ülkeme büyük bir hasar vermiş olacaktır. Ülkemin kalkınmasını yücelmesinin istemeyen parti içinde liste düzenleyen kişilerin böylesi ihanetleri ile büyük bir ihanet içinde olmaları ülkeme ve partisine büyük zayiat vermiş olacaklardır.

Bu duruma müsaade eden partinin liderinden partinin yönetiminden halkın büyük şikâyetleri doğmaktadır.

İllerde yapılan araştırmalarda büyük çoğunlukları böylesi durumdan ibarettir. Böyle bir liste benimsenmesi böyle listeleri hazırlayan kişilerin partisine vatanına ihanet etmekten başka bir durum söz konusu değildir.

Partinin liderinin aynı zamanda ülkenin cumhurbaşkanı olmasından zaten ülkenin içinde olduğu durumun başından aşkın hal içinde olması ile onun böylesi bir listenin yapılanmasına ayıracağı zamanın çok kısıtlı ve sınırlı olmasından dolayı detaylı bir şekilde listeye odaklanamadığı apaçık ortadadır.

Zaten ülkede içindeki yapıların varlıkları ve muhalefetin lidere karşı büyük bir güç oluşmasını sağlamak amacıyla birlik içinde hareket etikleri bir durumda böylesi listeler ile tamamen o muhalefete resmen meydan vermek demektir. Bu listeyi yaptıranların gerçekten partiye büyük ihanetleri yaşatmak için görevde olan kişilerdir.

Bu kişilerin içerden yıkıma geçmiştir. Bu kişilerin seçimden önce dile getirmiştim bunlara aman liste hazırlatmayın diye ama ne oldu dinlemediniz hadi gidin müstahakkınız olsun. Artık bu yoldan dönülmez. Halen listede yapıların emri havalesinde olanların varlıkları ile yola devam edilirse yapılacak hiçbir şeyin olmadığının açık göstergesidir. Kimse lidere söz demiyor. Halkın çoğunluğu listelere adaylara itirazları vardır. Bu durumdan dolayı da halk kararsız ve özelikle milletvekili adaylarında büyük bir çelişki yaşayacaktır. Bu seçimde büyük sürprizler doğacaktır. Hiç ummadığınız sonuçlar doğacaktır.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.