Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

KURUMLARI DAHA İYİ DENETLEYELİM

Bu ülkede neler oluyor demekten artık bıktım. Bu Siyonist Emperyalist güçlerin uşakları olan şahsiyetlerin yapmakta oldukları oyunların ardı arkası kesilmiyor. Bu ajanların taşeron işçileri emekçileri ülkemizin her safhasında her kademesinde mevcut olan kişilerden varlıklarından artık bayağı usanış durumdayız. Yıllarca ülkemizin yıkılması ve gelecekte ülkemizi bölmeye çalışan bu güçlerin ekipleri her kademede her aşamada var olduklarından şimdi böylesi yapıların sonlanması çok zor olacaktır. Ahtapot yapısı gibi her kademede her aşamada var olan bu şahsiyetlerin her birileri kendi renklerinde, kendi kulvarlarında öylesine bir yapı olmuşlar ki sahada bir birlerine düşman gibi bir birlerini çekemeyen bir birleriyle bağlantısı olmayan güçler gibi görünseler de hepsinin tek amacı ve tek görevleri vardır. Bu görevleri bağlı oldukları yerlere ajanlık etmek ve yaşadıkları ülkelerine ve görev yaptıkları kurumlara ihanet etmektir. Şimdi ülkemin her kademesinde yuvalanan bu şahsiyetsiz şahısların varlıklarının bitmesi uzun bir zaman gerekmektedir. Bunların varlıkları dışa bağımlı olmalarından kedilerini bu işlerden arındırmak öyle kolay olmayacak işler olduğunu hepsi şimdi çok iyi anlar olmuşlar. Bakın sürekli devletin değişik kurum ve kademelerinde nerde ise her gün bir kurumda yeni gözaltılar yeni deşifre edilmiş provokatörler hakkında işlemler yapılmaktadır. Ülkemin şuandaki hükümetin elinden gelinenin yapması ancak bu kadar demeye getirir olmaktadır. Bu yapıların ve ajanların halen birçok kurumlarda var oldukları açık ve aşikâr bilinmese de yine varlıklarını idame etmektedirler. Bakın birçok eğitim öğretim kurumlarında yeniden yapılanmaları ve kendi ekipmanlarını kurma faaliyetlerini yürütmektedirler. Bu yönde değişik bir yöntem ile konferanslar ve toplantılar adı altında kendi kadrolarını yapma içersinde bulunmaktadırlar. İhanetçi ve terörist benim gözümde hepsi aynıdır. Ülkeme, vatanıma, milletime ihanet eden her kim olursa olsun her kim ne şekilde bu yapılar içersinde görev alıyor ise bunların hepsi benim nezdim de ülkeme karşı savaş açmış birer düşman olarak görmekteyim. Ülkesine böyle ihanet eden böylesine kendi benliklerini şerefsizlerin varlıklarıyla ülkemin kalkınmasına resmen engel teşkil edilmektedir. Bakın şimdi günlerdir ekonomik kriz ile ülkemin ekonomisini borsalarda bir hoplatıp bir batırmaya çalışan oyunların bir takım oyunları olduğu apaçık görülmektedir. Siz Siyonist ve Emperyalist güçlerin artık ülkem üzerinde kendi etkilerinin gün geçtikçe azaldığını artık Türkiye kendilerinin kontrollerinden çıktığının farkına varmalarından dolay adeta kudurmuş durumdadırlar.     
Ekleme Tarihi: 27 Kasım 2017 - Pazartesi

KURUMLARI DAHA İYİ DENETLEYELİM

Bu ülkede neler oluyor demekten artık bıktım.

Bu Siyonist Emperyalist güçlerin uşakları olan şahsiyetlerin yapmakta oldukları oyunların ardı arkası kesilmiyor.

Bu ajanların taşeron işçileri emekçileri ülkemizin her safhasında her kademesinde mevcut olan kişilerden varlıklarından artık bayağı usanış durumdayız.

Yıllarca ülkemizin yıkılması ve gelecekte ülkemizi bölmeye çalışan bu güçlerin ekipleri her kademede her aşamada var olduklarından şimdi böylesi yapıların sonlanması çok zor olacaktır.

Ahtapot yapısı gibi her kademede her aşamada var olan bu şahsiyetlerin her birileri kendi renklerinde, kendi kulvarlarında öylesine bir yapı olmuşlar ki sahada bir birlerine düşman gibi bir birlerini çekemeyen bir birleriyle bağlantısı olmayan güçler gibi görünseler de hepsinin tek amacı ve tek görevleri vardır.

Bu görevleri bağlı oldukları yerlere ajanlık etmek ve yaşadıkları ülkelerine ve görev yaptıkları kurumlara ihanet etmektir.

Şimdi ülkemin her kademesinde yuvalanan bu şahsiyetsiz şahısların varlıklarının bitmesi uzun bir zaman gerekmektedir. Bunların varlıkları dışa bağımlı olmalarından kedilerini bu işlerden arındırmak öyle kolay olmayacak işler olduğunu hepsi şimdi çok iyi anlar olmuşlar.

Bakın sürekli devletin değişik kurum ve kademelerinde nerde ise her gün bir kurumda yeni gözaltılar yeni deşifre edilmiş provokatörler hakkında işlemler yapılmaktadır.

Ülkemin şuandaki hükümetin elinden gelinenin yapması ancak bu kadar demeye getirir olmaktadır.

Bu yapıların ve ajanların halen birçok kurumlarda var oldukları açık ve aşikâr bilinmese de yine varlıklarını idame etmektedirler.

Bakın birçok eğitim öğretim kurumlarında yeniden yapılanmaları ve kendi ekipmanlarını kurma faaliyetlerini yürütmektedirler.

Bu yönde değişik bir yöntem ile konferanslar ve toplantılar adı altında kendi kadrolarını yapma içersinde bulunmaktadırlar.

İhanetçi ve terörist benim gözümde hepsi aynıdır. Ülkeme, vatanıma, milletime ihanet eden her kim olursa olsun her kim ne şekilde bu yapılar içersinde görev alıyor ise bunların hepsi benim nezdim de ülkeme karşı savaş açmış birer düşman olarak görmekteyim.

Ülkesine böyle ihanet eden böylesine kendi benliklerini şerefsizlerin varlıklarıyla ülkemin kalkınmasına resmen engel teşkil edilmektedir. Bakın şimdi günlerdir ekonomik kriz ile ülkemin ekonomisini borsalarda bir hoplatıp bir batırmaya çalışan oyunların bir takım oyunları olduğu apaçık görülmektedir.

Siz Siyonist ve Emperyalist güçlerin artık ülkem üzerinde kendi etkilerinin gün geçtikçe azaldığını artık Türkiye kendilerinin kontrollerinden çıktığının farkına varmalarından dolay adeta kudurmuş durumdadırlar. 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.