Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

KÜRT KARDEŞLERİM YENİ OYUNLARA DİKKAT

Şimdi işin özü artık Kürt kardeşlerime düşüyor. Bu saatten sonra artık kendilerinin başarısız kılınmasından sonra işin diğer boyutuna geçecekler. Bakın darbe eyleminde başarısız olan güçlerin fikir babaları destekçileri olan güçlerin planları bitmez. Bu defa Kürt halkımın üzerinde olan kendilerine sözde vaat etikleri oyunların devam etmesini sağlayacak eylemlerin devam etmesi için kolları sıvayacaklar. Şimdi siz değerli hemşerilerimiz siz değerli vatan toprak millet bir olmuş canlarımız sizlerle namuslar birleştirmiş kız almış kız vermişiz. Şimdi sizlere ve halen dağda olan ülkesine hasret kalmış vatan evlatlarımızı dağlarda mahsur bırakıp orada sefil etmiş olan Siyonist emperyalist güçlerin oyunlarına alet olmuş zavallı âcizane insanlarımız. Artık sizlerde artık uyanın bakın sizlere bir örnek ile misal vermek lazım yıllarca hemşerim olan Öcalan günü geldiğinde işleri bitiğinde kendi elleriyle ülkemin adaletine teslim eden kendileri değil miydi? Şimdi bunlar yeniden sizlere vaatler verip siz gençlerin beyinlerini yıkacaklar. Ve sizlere yeniden ülke vatan vaat edip sizleri ülkemdeki kardeş asker ve polisleriyle çatışmalara sokmaya çalışacaklar. Sizlerde buna artık emin olun ki geçmişte içerde sizler için ispiyoncu ve adamlığınızı yapan güçlerden dolayı sizler bazen kurtulma ve kollama yapılıyordu. Artık böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve artık en küçük bir yanlışınızda sizleri yok edecekler bunu çok iyi bilmenizi artık sizler hayatınıza susamış iseniz artık her şeyinizden vaz geçmiş iseniz böylesi çatışmalara kalkışırsınız ki ülkemin güvenlik güçlerinin tüm ekipman ve teçhizatı bu konuda seferber edileceğini bilmelisiniz. Böylesi bir duruma düşmemek için artık geçmişte ki olayların bitiğini artık sizlerin de aklıselim olup aklıselim kararlar alıp ülkenize vatanınıza sahip çıkıp artık asla eylemlere katılmamayı bilmelisiniz. Artık sizler için içerde çalışan sizlere bilgi akıtan sizlere önceden bilgilendirmeler yapılmayacak olduğundan her anınız artık bir kabus olmasın. Bu ülkede geçmişten bu günümüze kadar nasıl kardeşçe yaşadık ise geleceğe de kardeşlik birlik beraberlik içerisinde girmeyi artık kendimize bir görev görüp nasıl ki bir aile olmuş isek öyle de kardeşlik birlik beraberlik içerisinde nice güzel günlere birlik beraberlik içerisinde girmek dileğiyle artık uyanalım kardeşlerim. Bu vatan bizim hep bizim olacaktır.
Ekleme Tarihi: 01 Ağustos 2016 - Pazartesi

KÜRT KARDEŞLERİM YENİ OYUNLARA DİKKAT

Şimdi işin özü artık Kürt kardeşlerime düşüyor.

Bu saatten sonra artık kendilerinin başarısız kılınmasından sonra işin diğer boyutuna geçecekler.

Bakın darbe eyleminde başarısız olan güçlerin fikir babaları destekçileri olan güçlerin planları bitmez.

Bu defa Kürt halkımın üzerinde olan kendilerine sözde vaat etikleri oyunların devam etmesini sağlayacak eylemlerin devam etmesi için kolları sıvayacaklar.

Şimdi siz değerli hemşerilerimiz siz değerli vatan toprak millet bir olmuş canlarımız sizlerle namuslar birleştirmiş kız almış kız vermişiz.

Şimdi sizlere ve halen dağda olan ülkesine hasret kalmış vatan evlatlarımızı dağlarda mahsur bırakıp orada sefil etmiş olan Siyonist emperyalist güçlerin oyunlarına alet olmuş zavallı âcizane insanlarımız.

Artık sizlerde artık uyanın bakın sizlere bir örnek ile misal vermek lazım yıllarca hemşerim olan Öcalan günü geldiğinde işleri bitiğinde kendi elleriyle ülkemin adaletine teslim eden kendileri değil miydi?

Şimdi bunlar yeniden sizlere vaatler verip siz gençlerin beyinlerini yıkacaklar. Ve sizlere yeniden ülke vatan vaat edip sizleri ülkemdeki kardeş asker ve polisleriyle çatışmalara sokmaya çalışacaklar.

Sizlerde buna artık emin olun ki geçmişte içerde sizler için ispiyoncu ve adamlığınızı yapan güçlerden dolayı sizler bazen kurtulma ve kollama yapılıyordu. Artık böyle bir durumun söz konusu olmadığını ve artık en küçük bir yanlışınızda sizleri yok edecekler bunu çok iyi bilmenizi artık sizler hayatınıza susamış iseniz artık her şeyinizden vaz geçmiş iseniz böylesi çatışmalara kalkışırsınız ki ülkemin güvenlik güçlerinin tüm ekipman ve teçhizatı bu konuda seferber edileceğini bilmelisiniz.

Böylesi bir duruma düşmemek için artık geçmişte ki olayların bitiğini artık sizlerin de aklıselim olup aklıselim kararlar alıp ülkenize vatanınıza sahip çıkıp artık asla eylemlere katılmamayı bilmelisiniz.

Artık sizler için içerde çalışan sizlere bilgi akıtan sizlere önceden bilgilendirmeler yapılmayacak olduğundan her anınız artık bir kabus olmasın. Bu ülkede geçmişten bu günümüze kadar nasıl kardeşçe yaşadık ise geleceğe de kardeşlik birlik beraberlik içerisinde girmeyi artık kendimize bir görev görüp nasıl ki bir aile olmuş isek öyle de kardeşlik birlik beraberlik içerisinde nice güzel günlere birlik beraberlik içerisinde girmek dileğiyle artık uyanalım kardeşlerim. Bu vatan bizim hep bizim olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.