Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

KİMLERİN EMRİNDE OLDUĞUNUZU AÇIKLAYIN ÖYLE GELİN

Maskeleri çıkarmaya başladılar. Halkın gönlünü almak halkın oyunu almak için kılıktan kılığa, şekilden şekile giren siyasetçilerin oy alma işlemleri bitti. Saadet parti lideri olan kişi ülkemin bir kaç iline özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgesinde olan illerdeki yüksek okul olan üniversitelerin yersiz ve gereksiz olduğunu açık dille ifade ediyor. Ey şahsiyetini bilmeyen şahsını geçmişten günümüze kadar yapıların emrine himayesinde sunmuş kişi sen öncelikle çık kime hizmet kimlere adamlık ettiğini açıkla sonra parti lideri ve ülkemde yapılan işleri konuş. Senin peşinde gelen kişilerin senin maskeni bilmediklerinden senin lideri olduğun partinin dava adamı rahmet ile andığımız Erbakan Hocamızın izinde sanıyorlar. Ama kusura bakma senin dava adamı değil bu dava güdenlere büyük bent olan yapının adamı olduğun apaçık belli ve tastiktir. Şimdi sen kendini bilmez adam kalkıp ülkemin bazı illerinde kurulmuş olan üniversitelerin yersiz ve gereksiz demekle neyi kast etmek istiyorsun? Sizin üst akıl abileriniz sizlere böyle talimat vermektedir. Sizlerde üst akıl abilerinizin izinde gitmek zorunda olduğunuz bilinmektedir. Üst akıl yıllarca seni mahkemelerde koruduğu gibi şimdide onların emrinde gitmeye mecbur ve hatta zorunlusun. Sen öyle ne sanıyorsun ki sen ancak vatandaşı kandıra bilirsin ama alimleri değil. Seni yıllarca mahkemelerden koruyan abilerin seni partinin başına getirip orada görev verdiler. Şimdi sen kalkıp kendini dava adamı parti lideri sanıyorsun. Hiç kusura bakma seni oraya getirenleri de çok iyi biliyoruz. Senin ne haddine kalkıp benim özelikle Doğu ve Güneydoğu illerindeki üniversitelerin gereksiz olduğu demekle sen benim Doğu ve Güneydoğu halkımı hakir görmekle oradaki eğitim kurumlarını gereksiz görmekle benim ülkemde ki insanlara benim vatandaşlarıma hakaret ettiğinin farkında olduğundan bu hakaretin cevabını halkım sizlere gerekli şekilde verecektir. Siz üst akıl abilerinize hizmet vermeye üst akıl abilerinizin emrinde çalışmalarınıza devam ediniz.  
Ekleme Tarihi: 30 Nisan 2019 - Salı

KİMLERİN EMRİNDE OLDUĞUNUZU AÇIKLAYIN ÖYLE GELİN

Maskeleri çıkarmaya başladılar.

Halkın gönlünü almak halkın oyunu almak için kılıktan kılığa, şekilden şekile giren siyasetçilerin oy alma işlemleri bitti.

Saadet parti lideri olan kişi ülkemin bir kaç iline özellikle Doğu ve Güneydoğu bölgesinde olan illerdeki yüksek okul olan üniversitelerin yersiz ve gereksiz olduğunu açık dille ifade ediyor.

Ey şahsiyetini bilmeyen şahsını geçmişten günümüze kadar yapıların emrine himayesinde sunmuş kişi sen öncelikle çık kime hizmet kimlere adamlık ettiğini açıkla sonra parti lideri ve ülkemde yapılan işleri konuş. Senin peşinde gelen kişilerin senin maskeni bilmediklerinden senin lideri olduğun partinin dava adamı rahmet ile andığımız Erbakan Hocamızın izinde sanıyorlar. Ama kusura bakma senin dava adamı değil bu dava güdenlere büyük bent olan yapının adamı olduğun apaçık belli ve tastiktir.

Şimdi sen kendini bilmez adam kalkıp ülkemin bazı illerinde kurulmuş olan üniversitelerin yersiz ve gereksiz demekle neyi kast etmek istiyorsun?

Sizin üst akıl abileriniz sizlere böyle talimat vermektedir. Sizlerde üst akıl abilerinizin izinde gitmek zorunda olduğunuz bilinmektedir.

Üst akıl yıllarca seni mahkemelerde koruduğu gibi şimdide onların emrinde gitmeye mecbur ve hatta zorunlusun. Sen öyle ne sanıyorsun ki sen ancak vatandaşı kandıra bilirsin ama alimleri değil. Seni yıllarca mahkemelerden koruyan abilerin seni partinin başına getirip orada görev verdiler. Şimdi sen kalkıp kendini dava adamı parti lideri sanıyorsun. Hiç kusura bakma seni oraya getirenleri de çok iyi biliyoruz.

Senin ne haddine kalkıp benim özelikle Doğu ve Güneydoğu illerindeki üniversitelerin gereksiz olduğu demekle sen benim Doğu ve Güneydoğu halkımı hakir görmekle oradaki eğitim kurumlarını gereksiz görmekle benim ülkemde ki insanlara benim vatandaşlarıma hakaret ettiğinin farkında olduğundan bu hakaretin cevabını halkım sizlere gerekli şekilde verecektir.

Siz üst akıl abilerinize hizmet vermeye üst akıl abilerinizin emrinde çalışmalarınıza devam ediniz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.