Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

KİM KULLANDI İSE ÇIKSIN ORTAYA.

Suriye kimyasal silah kullanmadı. Suriye hükümeti devleti hiçbir zaman kendi halkına sivil vatandaşına karşı kimyasal silah kullanmamıştır. Bu kullanılan kimyasal silahları kullanan güçler er geç açıklanıp kendi suçlarını itiraf edecekleri günler gelecektir. Bu eylemin yapılmasını sağlayan bu bombaların patlamasını sağlamanın tek nedeni geçen hafta ülkemizde yapılan üçlü bir toplantıya karşı yapılan bir misilleme oldu. İran, Rusya ve Türkiye artık dünya Siyonist, Emperyalist güçlerine karşı Suriye’ye karşı yapılan iç savaş ve orada ülkenin halkını vatandaşını terörist yapma ve devletine karşı kışkırtma ile ülkeyi işgal eden güçlerin. Sponsorları olan güçlerin, oyunlarına karşı dünya ülkelerine karşı gerçekleri söylemek ve orada akan kanların durdurulması için yapılan bir toplantıya karşı güç gösterisi anlamına getirmek istediler. Türkiye ile Rusya’nın arasını kötülemek aralarını bozmak için Suriye iç savaşının başladığı ilk günlerde açmak için yapılan bir takım oyunların akabinde bu yapılan oyunların sadece birer oyun olduğu ve bu yapılan provaktif eylemlerin hepsi gün yüzüne çıkınca bu yapılan provaktif planları tutmaz olduğunu anladılar. Buna karşı yeni hamle ve girişimlerde bulunmak üzere çeşitli plan projeleri devreye koymaya çalıştılar. İşte bu işin en üstesinden gelen, her yapılan plan projelerinde oyuna gelmeyen Türkiye hükümetinin nasıl yaparız nasıl oyuna getiririz düşüncesi ve çabası içindeler. Başta ülkemiz olarak artık bu konuda çok akilane ve gerekli tüm tedbirlere karşı kendini daha duyarlı ve tedbirli kıldığından yapılan tüm oyunlar bizleri teyit geçmektedir. Bu yapılan eylemlere karşı bir ülke neden bu kadar sesiz ve bir o kadar duyarlı şekilde durum sergilemektedir. Şimdi kendileri şaşırır olmaktadırlar. Bu yapılan eylem ve planlardan acaba Türkiye daha önceden haber almakta mıdır? Düşüncesi içine giren Siyonist ülkelerin ve bu planların baş mimarları artık kendilerinden içerdeki yetkililerden korkar olmaktadırlar. Ekonomik saldırı yaptıkları halde ekonomik olarak bizleri yenemedikleri güçlerini ne kadar denemek isteseler de istesinler beli bir noktadan sonra aciz kaldıklarının farkına varmaktadırlar. Şimdi gelecekte yapılacak olan ülkemin plan projeleri şimdiden başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeyi tedirgin etmektedir. Merak etmeyin öyle bir iş ekonomisiyle gelecek vaat eden bir ülke konumuna doğru yükselme trendine girmişiz ki gelecekte dünya piyasalarının adeta ana merkezi olacak konumların şimdiden alt yapısını yapmaktayız. Gelecek vaat etmek için gerekli alt yapıların yapılmasını sağlamak için yapılan planların projelerin ve dünya üzerindeki ticaret hacminden alacağımız payın boyutlarını şimdiden kendileri özelikle ticarette çok illerde olan İsrail Yahudileri şimdiden görmektedirler. Bundan dolayı da çok tedirgin olmaktadırlar. Hiç merak etmeyin gelecekte yeniden dünya üzerindeki adaletli ve dünya hakimiyeti sağlayacak olan yine Türkler olacaktır. 
Ekleme Tarihi: 17 Nisan 2018 - Salı

KİM KULLANDI İSE ÇIKSIN ORTAYA.

Suriye kimyasal silah kullanmadı.

Suriye hükümeti devleti hiçbir zaman kendi halkına sivil vatandaşına karşı kimyasal silah kullanmamıştır.

Bu kullanılan kimyasal silahları kullanan güçler er geç açıklanıp kendi suçlarını itiraf edecekleri günler gelecektir.

Bu eylemin yapılmasını sağlayan bu bombaların patlamasını sağlamanın tek nedeni geçen hafta ülkemizde yapılan üçlü bir toplantıya karşı yapılan bir misilleme oldu.

İran, Rusya ve Türkiye artık dünya Siyonist, Emperyalist güçlerine karşı Suriye’ye karşı yapılan iç savaş ve orada ülkenin halkını vatandaşını terörist yapma ve devletine karşı kışkırtma ile ülkeyi işgal eden güçlerin. Sponsorları olan güçlerin, oyunlarına karşı dünya ülkelerine karşı gerçekleri söylemek ve orada akan kanların durdurulması için yapılan bir toplantıya karşı güç gösterisi anlamına getirmek istediler.

Türkiye ile Rusya’nın arasını kötülemek aralarını bozmak için Suriye iç savaşının başladığı ilk günlerde açmak için yapılan bir takım oyunların akabinde bu yapılan oyunların sadece birer oyun olduğu ve bu yapılan provaktif eylemlerin hepsi gün yüzüne çıkınca bu yapılan provaktif planları tutmaz olduğunu anladılar.

Buna karşı yeni hamle ve girişimlerde bulunmak üzere çeşitli plan projeleri devreye koymaya çalıştılar.

İşte bu işin en üstesinden gelen, her yapılan plan projelerinde oyuna gelmeyen Türkiye hükümetinin nasıl yaparız nasıl oyuna getiririz düşüncesi ve çabası içindeler.

Başta ülkemiz olarak artık bu konuda çok akilane ve gerekli tüm tedbirlere karşı kendini daha duyarlı ve tedbirli kıldığından yapılan tüm oyunlar bizleri teyit geçmektedir.

Bu yapılan eylemlere karşı bir ülke neden bu kadar sesiz ve bir o kadar duyarlı şekilde durum sergilemektedir. Şimdi kendileri şaşırır olmaktadırlar. Bu yapılan eylem ve planlardan acaba Türkiye daha önceden haber almakta mıdır? Düşüncesi içine giren Siyonist ülkelerin ve bu planların baş mimarları artık kendilerinden içerdeki yetkililerden korkar olmaktadırlar.

Ekonomik saldırı yaptıkları halde ekonomik olarak bizleri yenemedikleri güçlerini ne kadar denemek isteseler de istesinler beli bir noktadan sonra aciz kaldıklarının farkına varmaktadırlar.

Şimdi gelecekte yapılacak olan ülkemin plan projeleri şimdiden başta Avrupa olmak üzere birçok ülkeyi tedirgin etmektedir. Merak etmeyin öyle bir iş ekonomisiyle gelecek vaat eden bir ülke konumuna doğru yükselme trendine girmişiz ki gelecekte dünya piyasalarının adeta ana merkezi olacak konumların şimdiden alt yapısını yapmaktayız.

Gelecek vaat etmek için gerekli alt yapıların yapılmasını sağlamak için yapılan planların projelerin ve dünya üzerindeki ticaret hacminden alacağımız payın boyutlarını şimdiden kendileri özelikle ticarette çok illerde olan İsrail Yahudileri şimdiden görmektedirler. Bundan dolayı da çok tedirgin olmaktadırlar. Hiç merak etmeyin gelecekte yeniden dünya üzerindeki adaletli ve dünya hakimiyeti sağlayacak olan yine Türkler olacaktır. 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.