Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

KAZANAN TÜRKİYE SURİYE OLDU

Siyonist ve Emperyalist güçlerin Orta doğu projeleri ile geleceğe büyük İsrail devleti kurmak için ellerinden gelen her yola baş vurdular. Bu projenin baş mimarları olanların bölge insanlarına acımadan öldürmek için her yola baş vurarak orta doğuyu adeta yok etmek için var oldular. Bakın ülkemi parçalamak için tam yarım asır önce terör örgütü yapılandırıp ülkemde adeta iç savaş çıkardılar. Yıllarda ülkemin askeri kanadı ile halk arasında bir savaş olgusu ile yüz binlerce vatan evlatları yok yere öldürüldü. Bu ihanete biat eden zavallı bir o kadar aciz olan vatan evlatlarımızın yıkanmış beyinleri ile ülkelerine askerlerine karşı savaş verip akıllarınca ideoloji peşinde koşmaya başladılar. Bu koşmaya kendilerini haklı görmeye onların beyinlerini yıkayıp resmen ölüme gönderdiler. Bu eylemlerinde başaramayacaklarını bilen siyonistler buna alternatif olarak içeriden feth etmek içinde içeride bir örgütlenme yapılandırma yaptırdılar. Onunda İslam üzerinden yaptılar. Ortaya Yahudi asıllı bir kendini bilmez domuzun birini ortaya atıp sözde din adamı bunun ülkemde yapmadığı adeta kalmayan bu yapının devletin girmediği ve kendi himayesine almadığı kurum nerede ise kalmamıştı. Bu yapının yapılanmasında ve artık sona doğru gelindiğini gören siyonistler hemen himayelerine alıp orada gerekli kolaylıkları ve sahiplenmeye başladılar. Şimdi nerede ise yarım asır eylemlerini gerçekleştirmek için çabalayan siyonist emperyalist güçlerin artık ekonomik olarak güçleri kalmadığı gibi birde bu işin idari boyutu artık orada bu işleri devam edecek kişiler kalmadığı ülkemize karşı artık çok güçlü bir hükumetin varlığından dolayı içeride barınmaları büyük sıkıntı olduğundan artık kimse bu yapıların içresinde yer almak istememektedir. İşte Suriye'de kısa sürede kurdukları sözde üç terör örgütü ömürleri kısa oldu ve her üç örgütte yok oldu. Şimdi yeniden bir örgüt kuramayan siyonistler ekonomik olarak güçleri olmadığından bölgedeki güçlü devletlerin sermayelerini alamayan siyonistler şimdi artık başarısızlıklarını ilan etmek zorunda kalacaklar. Bu durumda güçlü ülke ve güçlü halk olarak dünyaya adeta ders verir olduk.
Ekleme Tarihi: 25 Aralık 2018 - Salı

KAZANAN TÜRKİYE SURİYE OLDU

Siyonist ve Emperyalist güçlerin Orta doğu projeleri ile geleceğe büyük İsrail devleti kurmak için ellerinden gelen her yola baş vurdular.

Bu projenin baş mimarları olanların bölge insanlarına acımadan öldürmek için her yola baş vurarak orta doğuyu adeta yok etmek için var oldular.

Bakın ülkemi parçalamak için tam yarım asır önce terör örgütü yapılandırıp ülkemde adeta iç savaş çıkardılar.

Yıllarda ülkemin askeri kanadı ile halk arasında bir savaş olgusu ile yüz binlerce vatan evlatları yok yere öldürüldü.

Bu ihanete biat eden zavallı bir o kadar aciz olan vatan evlatlarımızın yıkanmış beyinleri ile ülkelerine askerlerine karşı savaş verip akıllarınca ideoloji peşinde koşmaya başladılar. Bu koşmaya kendilerini haklı görmeye onların beyinlerini yıkayıp resmen ölüme gönderdiler.

Bu eylemlerinde başaramayacaklarını bilen siyonistler buna alternatif olarak içeriden feth etmek içinde içeride bir örgütlenme yapılandırma yaptırdılar.

Onunda İslam üzerinden yaptılar. Ortaya Yahudi asıllı bir kendini bilmez domuzun birini ortaya atıp sözde din adamı bunun ülkemde yapmadığı adeta kalmayan bu yapının devletin girmediği ve kendi himayesine almadığı kurum nerede ise kalmamıştı.

Bu yapının yapılanmasında ve artık sona doğru gelindiğini gören siyonistler hemen himayelerine alıp orada gerekli kolaylıkları ve sahiplenmeye başladılar.

Şimdi nerede ise yarım asır eylemlerini gerçekleştirmek için çabalayan siyonist emperyalist güçlerin artık ekonomik olarak güçleri kalmadığı gibi birde bu işin idari boyutu artık orada bu işleri devam edecek kişiler kalmadığı ülkemize karşı artık çok güçlü bir hükumetin varlığından dolayı içeride barınmaları büyük sıkıntı olduğundan artık kimse bu yapıların içresinde yer almak istememektedir.

İşte Suriye'de kısa sürede kurdukları sözde üç terör örgütü ömürleri kısa oldu ve her üç örgütte yok oldu.

Şimdi yeniden bir örgüt kuramayan siyonistler ekonomik olarak güçleri olmadığından bölgedeki güçlü devletlerin sermayelerini alamayan siyonistler şimdi artık başarısızlıklarını ilan etmek zorunda kalacaklar.

Bu durumda güçlü ülke ve güçlü halk olarak dünyaya adeta ders verir olduk.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.