Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

KADER ÜSTÜNDE KADER VAR

Katar’da neler oluyor? Dünyada terörist üreten destekleyen Siyonist ve Emperyalist güçlerin sadece bir oyunundan ibaret bir durum. İran asıllı bir kişi ile önce bir itham edilmek istendi? Onu başaramayan bu Siyonist Emperyalist güçlerin sahipleri şaşırdılar. Türkiye güçlü bir ekonomi ve gelişim gösteren süper bir güç olmaya doğru istikrarlı ve kararlı kalkınma ve büyüme göstermesinden rahatsız olan bu güçlerin ellerinden gelen her şekilde oyunlar oynamaktadırlar. Bakın dünya üzerinde ne kadar terör örgütleri varsa bu örgütlerin kuran eğiten hatta Maddi ve manevi tüm imkanlarını onlara seferber eden ülkelerin oyunları bitmek tükenmek bilmemektedir. Önce kadar Emirin ailesinden birini söz konusu örgüt bir bu kişiyi alı koyarak bunun üzerinden onun üzerinden Katar'dan bilinçli olarak fidye isteğinde bulunuyor. Sonra bu ödemede öne çıkan durum terör örgütüne ödeme yapıldı denilip suçlama ile bir ülkenin halkını vatanını suçlayan böylesi bir sisteme bakın derim. İşin özünde konu Türkiye olunca ülkemizin Katar’da üst kurmasından dolayı rahatsız olan Siyonist Emperyalist güçlerin geçmişte yapmış oldukları oyunların bir parçasıdır. Bakın önceden planlı bir şekilde İran asılı iş adamı olan bir kişiyi önce ülkelerine davet edip orada oyunları dışarıdan devam ederken içerden uzantıları olan piyonlar sokaklara dökülme kararı ile sokaklara yolara dökülmeye başladılar. Şimdi halk bunları kayda alıp peşlerine takılacaklarını sanmaktalar ama maalesef öyle olmayacak çıktıkları yolda pişman bir şekilde dönecekler. Tüm bu oyunların başında Siyonist ve Emperyalist güçlerin oyunları olduğunu artık tüm ülke vatandaşı olarak biliyor vede görüyoruz. Artık ülke olarak kalkınma ve gelişmede olduğumuz trenden dönmeyeceğiz bunu tüm dünya bunu böyle bilsin.
Ekleme Tarihi: 16 Haziran 2017 - Cuma

KADER ÜSTÜNDE KADER VAR

Katar’da neler oluyor?

Dünyada terörist üreten destekleyen Siyonist ve Emperyalist güçlerin sadece bir oyunundan ibaret bir durum.

İran asıllı bir kişi ile önce bir itham edilmek istendi? Onu başaramayan bu Siyonist Emperyalist güçlerin sahipleri şaşırdılar.

Türkiye güçlü bir ekonomi ve gelişim gösteren süper bir güç olmaya doğru istikrarlı ve kararlı kalkınma ve büyüme göstermesinden rahatsız olan bu güçlerin ellerinden gelen her şekilde oyunlar oynamaktadırlar.

Bakın dünya üzerinde ne kadar terör örgütleri varsa bu örgütlerin kuran eğiten hatta Maddi ve manevi tüm imkanlarını onlara seferber eden ülkelerin oyunları bitmek tükenmek bilmemektedir.

Önce kadar Emirin ailesinden birini söz konusu örgüt bir bu kişiyi alı koyarak bunun üzerinden onun üzerinden Katar'dan bilinçli olarak fidye isteğinde bulunuyor.

Sonra bu ödemede öne çıkan durum terör örgütüne ödeme yapıldı denilip suçlama ile bir ülkenin halkını vatanını suçlayan böylesi bir sisteme bakın derim.

İşin özünde konu Türkiye olunca ülkemizin Katar’da üst kurmasından dolayı rahatsız olan Siyonist Emperyalist güçlerin geçmişte yapmış oldukları oyunların bir parçasıdır.

Bakın önceden planlı bir şekilde İran asılı iş adamı olan bir kişiyi önce ülkelerine davet edip orada oyunları dışarıdan devam ederken içerden uzantıları olan piyonlar sokaklara dökülme kararı ile sokaklara yolara dökülmeye başladılar. Şimdi halk bunları kayda alıp peşlerine takılacaklarını sanmaktalar ama maalesef öyle olmayacak çıktıkları yolda pişman bir şekilde dönecekler.

Tüm bu oyunların başında Siyonist ve Emperyalist güçlerin oyunları olduğunu artık tüm ülke vatandaşı olarak biliyor vede görüyoruz.

Artık ülke olarak kalkınma ve gelişmede olduğumuz trenden dönmeyeceğiz bunu tüm dünya bunu böyle bilsin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.