Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

KAÇAN KAÇANA OLMUŞ

Sahi ne oldu ya şu ülkemde. Ülkemin başsavcısı firar etmiş, Ülkemin iş adamı, üniversite kurucusu, medya patronu ülkesini terk etmiş. Ne oluyor yaa..Acaba var mı bir şeyler yoksa ülkemde bir parçalanmamı var bunlar ülkemi terk ediyor.Bu ülkede neler oluyor demekten ise, artık bu ülkede olacaklara bakmak gerek sanırım.Sen savcı efendi, sen patron efendi, çark sizin elinizde iken istediğiniz gibi çevirip istediğiniz gibi yönetirken asla vatan, millet, devlet demediniz.İnsanlar üzerinden nemalanırken insanları kullanım aracı gibi gördüğünüzde yatlarda devlet mallarında zevki sefa içersinde iken halk ne durumda olduğu umurunuzda değildi.Hepsinden önemlisi benim halkım üzerinden siyaset yapıp ortalığı karıştırmak için her durumu mubah sayıp elinizden gelen her durumu kullandığınızda, size hop beyler ne oluyor diyen yok iken istediğiniz kişiyi yücelttiniz, istediğiniz kişiyi alaşağı yaptınız.Bunu yapan siz örgüt elemanları başınız ile beraber şimdi neden vatanınızda değilsiniz?Neden şimdi her biriniz bir ülkenin himayesine sığınmış ve oradan halen ülkemin insanlarına hüküm etme çabası içersindesiniz.Sizler bu ülkenin halen size vermekte olduğu maaşla geçinen birer devlet, millet, vatan hainlerisiniz, eğer devlet, millet, vatan haini olmasanız buyur gelin sizin personel olduğunuz kurum ve sizinle aynı masada oturup aynı kararları birlikte verdiğiniz, aynı havayı teneffüs ettiğiniz arkadaşlarınız sizleri yargılayıp sizin hakkınızda karar versinler.Demek ki sizin güveniniz ve samimiyetiniz yoktur, olamaz. Çünkü sizler kendinizi çok iyi biliyorsunuz devletime, milletime, vatanıma ne kadar hain olduğunuzu geçmişte ne kadar ihanetler yaptığınızı çok daha iyi bilmektesiniz.Bizim ülkemizde hain ve ihanetçiler hep devletimin içende olan personel ve idareciler olmuştur. Bu idareci ve yöneticiler deşifre edildikçe zaman alınmış olmakta, bu ülkemde gerçek bir reform ve idari yönetim tamamen yenilenmeli kanun ve nizamların adalet ve yasaların yeniden yapılandırılması sağlamamız lazım.Yoksa böyle ihanetçi yöneticiler ile asla bir yere varamayız.
Ekleme Tarihi: 11 Eylül 2015 - Cuma

KAÇAN KAÇANA OLMUŞ

Sahi ne oldu ya şu ülkemde. Ülkemin başsavcısı firar etmiş, Ülkemin iş adamı, üniversite kurucusu, medya patronu ülkesini terk etmiş. Ne oluyor yaa..
Acaba var mı bir şeyler yoksa ülkemde bir parçalanmamı var bunlar ülkemi terk ediyor.
Bu ülkede neler oluyor demekten ise, artık bu ülkede olacaklara bakmak gerek sanırım.
Sen savcı efendi, sen patron efendi, çark sizin elinizde iken istediğiniz gibi çevirip istediğiniz gibi yönetirken asla vatan, millet, devlet demediniz.
İnsanlar üzerinden nemalanırken insanları kullanım aracı gibi gördüğünüzde yatlarda devlet mallarında zevki sefa içersinde iken halk ne durumda olduğu umurunuzda değildi.
Hepsinden önemlisi benim halkım üzerinden siyaset yapıp ortalığı karıştırmak için her durumu mubah sayıp elinizden gelen her durumu kullandığınızda, size hop beyler ne oluyor diyen yok iken istediğiniz kişiyi yücelttiniz, istediğiniz kişiyi alaşağı yaptınız.
Bunu yapan siz örgüt elemanları başınız ile beraber şimdi neden vatanınızda değilsiniz?
Neden şimdi her biriniz bir ülkenin himayesine sığınmış ve oradan halen ülkemin insanlarına hüküm etme çabası içersindesiniz.
Sizler bu ülkenin halen size vermekte olduğu maaşla geçinen birer devlet, millet, vatan hainlerisiniz, eğer devlet, millet, vatan haini olmasanız buyur gelin sizin personel olduğunuz kurum ve sizinle aynı masada oturup aynı kararları birlikte verdiğiniz, aynı havayı teneffüs ettiğiniz arkadaşlarınız sizleri yargılayıp sizin hakkınızda karar versinler.
Demek ki sizin güveniniz ve samimiyetiniz yoktur, olamaz. Çünkü sizler kendinizi çok iyi biliyorsunuz devletime, milletime, vatanıma ne kadar hain olduğunuzu geçmişte ne kadar ihanetler yaptığınızı çok daha iyi bilmektesiniz.
Bizim ülkemizde hain ve ihanetçiler hep devletimin içende olan personel ve idareciler olmuştur. Bu idareci ve yöneticiler deşifre edildikçe zaman alınmış olmakta, bu ülkemde gerçek bir reform ve idari yönetim tamamen yenilenmeli kanun ve nizamların adalet ve yasaların yeniden yapılandırılması sağlamamız lazım.
Yoksa böyle ihanetçi yöneticiler ile asla bir yere varamayız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.