Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İSTEDİĞİMİZ AN MÜDAHALE EDEBİLİRİZ

Ekonomide oyunların ne zamana kadar devam edecektir. Ülkemde ekonomi krizler yaratmak için yapılan eylem ve fiillerin oyunlarına gelen halkımızı devlete karşı kışkırtma çapaları içersinde olan oyunlar artık son bulacaktır. Ülkemizin ihracat atağında ithalatın artık nerede ise durdurma noktasına gelindiği kalkınmada büyük atakların yapıldığı dönemlerdeyiz. Öyle ekonomik durumlardan dolayı ülkemizde yaşanana sıkıntılardan dolayı doların yükselme trendine girmiş olduğu şu günlerde Amerika ve Avrupa bizim yapmış olduğumuz üçlü zirve görüşmesi ile bu durumdan çok rahatsız olmuşlardır. Artık ülkemizin gelecekte ki trendi çok iyi yakalamış olması gelecek yıllarda daha çok enerji ve sanayileşmeye yönelik yatırımlara hız verileceğinin göstergesi gösterilmiştir. Rusya ile olan ilişkimizin perçinleşmesi buna paralel olarak İran’da dâhil edilmesi ile bu yapılan zirveden çok rahatsız olan ülkelerin birliklerin gelecekte dünyanın sosyo ekonomik güce sahip olacağının görülmesi ile şimdiden suni olarak ne kadar önlem alabiliriz içersinde bulunmak istemektedirler. Kusura bakmayın artık ülkemizin kalkınma ve yükselme trendinde olmasından gelecekte ülkemizin ve ülkemize paralel olarak destek veren enerji bakımından süper güç olan ülkelerinde bizlerle beraber hareket edip bizleri sonuna kadar destek olmalarından gelecekte dünya üzerindeki dengelerin değişeceğinin göstergesidir. Ülkedeki suni yapılan olayların artık sonlanmasını artık devlet olarak hükümet olarak ta böylesi durumlara karşı hemen harekete geçmeyi sağlamalıyız. Doların serbest piyasada yükselmesini yapılan dış açığımızın hesaplanmasını yapanların yanlış kurlar üzerinde ülkemize adeta siber bir saldırı düzeni sağlamaktadırlar. Bir şahısın yurt dışında sözde yargılama süreci içersinde olduğunu gösterip bunun üzerinden ülkemizi suçlamakla ülkemizin ekonomisine zarar vermeye çalışan güçlerin oyunlarından başka bir işlem olmadığını açık olarak ortadadır. Gelecekte üretim ve ihracat bazında ülkemin kalkınma trendinde görülmesi ile yapılan sanayileşme ile gelecekte yapılacak sanayi ürünleri üzerinde ihracatlar ile kalkınmamız ile yükselme göstermemizin şimdiden yapılan engel çalışmaları hepsi başarısızlıkla sonuçlanacaktır. Yapılan oyunların sonlanmasını sağlamamız için ara devrelerde müdahalelerin yapılamasını sağlamalıyız ki bu mesajı tüm dünya ülkelerine vermeyi sağlamalıyız. Bizim güçlü ekonomimizle her durumda müdahale ve olaya hâkimiyet sağlayacak kadar güçlü bir ülkeye bir hükümete sahip olduğumuzu göstermeliyiz.  
Ekleme Tarihi: 12 Nisan 2018 - Perşembe

İSTEDİĞİMİZ AN MÜDAHALE EDEBİLİRİZ

Ekonomide oyunların ne zamana kadar devam edecektir.

Ülkemde ekonomi krizler yaratmak için yapılan eylem ve fiillerin oyunlarına gelen halkımızı devlete karşı kışkırtma çapaları içersinde olan oyunlar artık son bulacaktır.

Ülkemizin ihracat atağında ithalatın artık nerede ise durdurma noktasına gelindiği kalkınmada büyük atakların yapıldığı dönemlerdeyiz.

Öyle ekonomik durumlardan dolayı ülkemizde yaşanana sıkıntılardan dolayı doların yükselme trendine girmiş olduğu şu günlerde Amerika ve Avrupa bizim yapmış olduğumuz üçlü zirve görüşmesi ile bu durumdan çok rahatsız olmuşlardır.

Artık ülkemizin gelecekte ki trendi çok iyi yakalamış olması gelecek yıllarda daha çok enerji ve sanayileşmeye yönelik yatırımlara hız verileceğinin göstergesi gösterilmiştir.

Rusya ile olan ilişkimizin perçinleşmesi buna paralel olarak İran’da dâhil edilmesi ile bu yapılan zirveden çok rahatsız olan ülkelerin birliklerin gelecekte dünyanın sosyo ekonomik güce sahip olacağının görülmesi ile şimdiden suni olarak ne kadar önlem alabiliriz içersinde bulunmak istemektedirler.

Kusura bakmayın artık ülkemizin kalkınma ve yükselme trendinde olmasından gelecekte ülkemizin ve ülkemize paralel olarak destek veren enerji bakımından süper güç olan ülkelerinde bizlerle beraber hareket edip bizleri sonuna kadar destek olmalarından gelecekte dünya üzerindeki dengelerin değişeceğinin göstergesidir.

Ülkedeki suni yapılan olayların artık sonlanmasını artık devlet olarak hükümet olarak ta böylesi durumlara karşı hemen harekete geçmeyi sağlamalıyız.

Doların serbest piyasada yükselmesini yapılan dış açığımızın hesaplanmasını yapanların yanlış kurlar üzerinde ülkemize adeta siber bir saldırı düzeni sağlamaktadırlar.

Bir şahısın yurt dışında sözde yargılama süreci içersinde olduğunu gösterip bunun üzerinden ülkemizi suçlamakla ülkemizin ekonomisine zarar vermeye çalışan güçlerin oyunlarından başka bir işlem olmadığını açık olarak ortadadır.

Gelecekte üretim ve ihracat bazında ülkemin kalkınma trendinde görülmesi ile yapılan sanayileşme ile gelecekte yapılacak sanayi ürünleri üzerinde ihracatlar ile kalkınmamız ile yükselme göstermemizin şimdiden yapılan engel çalışmaları hepsi başarısızlıkla sonuçlanacaktır.

Yapılan oyunların sonlanmasını sağlamamız için ara devrelerde müdahalelerin yapılamasını sağlamalıyız ki bu mesajı tüm dünya ülkelerine vermeyi sağlamalıyız.

Bizim güçlü ekonomimizle her durumda müdahale ve olaya hâkimiyet sağlayacak kadar güçlü bir ülkeye bir hükümete sahip olduğumuzu göstermeliyiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.