Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İŞTE VATAN! İŞTE GÖREV! İŞTE MÜDÜR!

Ülkemde yaşanan olayda en başarılı en takdire şayan olan şahsiyetlerin ülkem içinde görevleri başında olan değerli amirlerimdir. Bu kurumların en başında gelen tabi ki Emniyet müdürlerim özelikle başta tüm emniyet müdürleri ve personellerini hepsini ayrı, ayrı canı gönülden kutlarım.Bu Emniyet amirlerimin içinde öyle biri var ki. O müdürümü uygun bir zamanda uygun bir vakitte özelikle geçmiş olsun ve tebrik ziyaretinde bulunacağım.İşte bu müdürüm gerçek bir vatandaşlık gerçek bir amirlik gerçek bir görev bilinci ile yaşayıp yaşamakta olduğunu tüm gücüyle böylesi bir günde vatana millete sergiler olmuştur.Değerli ve bir o kadar kıymetli olan bu şahsiyet Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sayın Eyüp PINARBAŞI bu müdürümüz ülkeme darbe girişimi olduğunda kendileri il dışında olması nedeniyle acilen görev yerine dönme gerekmek olduğunu bilinci ile acilen ilk uçakla Şanlıurfa ilini dönmesi gerektiğinin bilinciyle harekete geçti.İş aksilik ya işte Şanlıurfa'ya gelecek uçağın Bursa ilini inmesi derinden kendisini üzmüştür. Buna bile önemsemeden kedisinin eski mesai arkadaşı mülkü amiri olan. Bursa valisinden araç isteyip acilen görevinin başına gitmesi gerektiğini bildirmesi ile değerli dostu eski mesai arkadaşı mülkü amiri bu talebini hemen en güzel cevap vermekle kendilerine araç tahsis edilmiştir.Yola çıkıp en suratlı bir şekilde görev yerine görevleri başına gelmek için tüm var gücüyle işinin başına bir an önce dönmesi için tüm gerekli bir şekilde yola çıkmakta olması ile işin en ilginç yanı bu ya işte yolda ansız bir trafik kazası ile yolculukları yeniden kabusa dönüşmesi derinden hem bizleri hem değerli Müdürümü derinden üzmüştür.Bu esnada hastaneye kaldırılıp tedavileri yapıldıktan sonra yüce rabbime yüzlerce şükürler olsun korkulacak bir durum olmadığından gerekli tedavilerin yapılması ile elleri alçıya alınan Müdürüm bu haliyle yeniden yoluna devam deyip görevinin başına gelmiştir. Bu halle göreve gelen değerli müdürüm elleri alçıda olması ve kendisinin ihtiyaçlarını gidermeyecek kadar müşkül bir durumda olmasına rağmen işinin başına geldi.İşin en ilginç yanı burada başlamakta işte işin en ilginç yanı en başarılı yanı hem dışarda hem içerde olan yapıcılar örgüt üyelerine yapılan operasyonlar. Kendi kurumunda kendi arkadaşları olan birlikte görevlere giden arkadaşlarını bir gün önce bir saat önce beraber göreve gittiğin arkadaşını tutuklama ile ne kadar zor ne kadar acı bir durum. Bu şekilde görevlerini ifa eden arkadaşların ne kadar zor bir durum olduğunu günlerce birlikte iş koşuşturma birlikte beraber toplantıda araçlarda hatta birlikte aynı masada yemekte o kadar birlikte can ciğer olan arkadaşların tutuklaması ile işe başlamaları. İşe başlaması bu vatan için ne kadar manidar bir çalışma ile işe koyulmuş oldukları apaçık ortaya koymuştur.Böylesi vatan, devlet, millet, görev aşkıyla çalışan değerli tüm Müdürlerime ve Mülkü amirlerime hepsine ayrıca teşekkür ediyorum.
Ekleme Tarihi: 02 Ağustos 2016 - Salı

İŞTE VATAN! İŞTE GÖREV! İŞTE MÜDÜR!

Ülkemde yaşanan olayda en başarılı en takdire şayan olan şahsiyetlerin ülkem içinde görevleri başında olan değerli amirlerimdir.
Bu kurumların en başında gelen tabi ki Emniyet müdürlerim özelikle başta tüm emniyet müdürleri ve personellerini hepsini ayrı, ayrı canı gönülden kutlarım.
Bu Emniyet amirlerimin içinde öyle biri var ki. O müdürümü uygun bir zamanda uygun bir vakitte özelikle geçmiş olsun ve tebrik ziyaretinde bulunacağım.
İşte bu müdürüm gerçek bir vatandaşlık gerçek bir amirlik gerçek bir görev bilinci ile yaşayıp yaşamakta olduğunu tüm gücüyle böylesi bir günde vatana millete sergiler olmuştur.
Değerli ve bir o kadar kıymetli olan bu şahsiyet Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sayın Eyüp PINARBAŞI bu müdürümüz ülkeme darbe girişimi olduğunda kendileri il dışında olması nedeniyle acilen görev yerine dönme gerekmek olduğunu bilinci ile acilen ilk uçakla Şanlıurfa ilini dönmesi gerektiğinin bilinciyle harekete geçti.
İş aksilik ya işte Şanlıurfa'ya gelecek uçağın Bursa ilini inmesi derinden kendisini üzmüştür. Buna bile önemsemeden kedisinin eski mesai arkadaşı mülkü amiri olan. Bursa valisinden araç isteyip acilen görevinin başına gitmesi gerektiğini bildirmesi ile değerli dostu eski mesai arkadaşı mülkü amiri bu talebini hemen en güzel cevap vermekle kendilerine araç tahsis edilmiştir.
Yola çıkıp en suratlı bir şekilde görev yerine görevleri başına gelmek için tüm var gücüyle işinin başına bir an önce dönmesi için tüm gerekli bir şekilde yola çıkmakta olması ile işin en ilginç yanı bu ya işte yolda ansız bir trafik kazası ile yolculukları yeniden kabusa dönüşmesi derinden hem bizleri hem değerli Müdürümü derinden üzmüştür.
Bu esnada hastaneye kaldırılıp tedavileri yapıldıktan sonra yüce rabbime yüzlerce şükürler olsun korkulacak bir durum olmadığından gerekli tedavilerin yapılması ile elleri alçıya alınan Müdürüm bu haliyle yeniden yoluna devam deyip görevinin başına gelmiştir.
Bu halle göreve gelen değerli müdürüm elleri alçıda olması ve kendisinin ihtiyaçlarını gidermeyecek kadar müşkül bir durumda olmasına rağmen işinin başına geldi.
İşin en ilginç yanı burada başlamakta işte işin en ilginç yanı en başarılı yanı hem dışarda hem içerde olan yapıcılar örgüt üyelerine yapılan operasyonlar.
Kendi kurumunda kendi arkadaşları olan birlikte görevlere giden arkadaşlarını bir gün önce bir saat önce beraber göreve gittiğin arkadaşını tutuklama ile ne kadar zor ne kadar acı bir durum. Bu şekilde görevlerini ifa eden arkadaşların ne kadar zor bir durum olduğunu günlerce birlikte iş koşuşturma birlikte beraber toplantıda araçlarda hatta birlikte aynı masada yemekte o kadar birlikte can ciğer olan arkadaşların tutuklaması ile işe başlamaları. İşe başlaması bu vatan için ne kadar manidar bir çalışma ile işe koyulmuş oldukları apaçık ortaya koymuştur.
Böylesi vatan, devlet, millet, görev aşkıyla çalışan değerli tüm Müdürlerime ve Mülkü amirlerime hepsine ayrıca teşekkür ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.