Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İŞTE BU ARTIK EMELLERİNİZE ULAŞAMAYACAKSINIZ

Dün yine ülkemizde terör estirmek için görev başında olan dış mihrakların domuzları yine yeni işe koyulmak üzere işe başladılar. Emniyet güçlerinin istihbarat biriminin başarılı bir çalışması ile bu yapılacak eylemin önlenmesi ile daha büyük bir zayiat verilmeden imha edilmesi sağlanmıştır. Emniyet birimin içinde eskiden ihanetçi ve devlet düşmanı olan personellerin böylesi durumlara böylesi olaylara meydan verip bilinçli bir şekilde eylem ve faaliyetlerinin gerçekleşmesi için hem zemin hazırlayan ihanetçilerin varlığından dolayı böylesi eylemleri planlayan tertipleyen güçlerin nerede patlamaları gerektiğini söyleyip orada eylemlerini gerçekleştiriyorlardı. Ülkemde artık her şeyin yerli yerince oturacağı bir ortama gelindiği günler içerisinde olduğumuz şu günlerde artık nispeten de olsa içimizde ihanetçi olan personellerin orantısı bayağı düştüğünden dolayı artık emniyet olarak bilgi ve destek alamadıklarından dolayı artık memelerini ve faaliyetlerini gerçekleştirmedikleri apaçık ortadadır. Eski dönemlerde emniyet güçlerin içerisinde onlara yardım ve yataklık eden ihanetçi ve dış mihraklara örgütlere uşak olan şahsiyetler in var olmasından dolayı ülkemde halk ile devlet resmen bir birine düşman edilmesi için ellerinden geleni yapıyorlardı. Suruç halkım geçmişten gelerek devlete vatana karşı hep kışkırtıp oradaki insanları galeyana getirme çabası gösteren ve bir defasında özelikle Suruç ilçemize gelen barış elçileri adı altında yürüyüş yapmak isteyen zavallı bir o kadar masum 32 vatandaşımızın hayatına son veren güçlerin orada suçlu veya eylemci değil orada tamamen terör örgütü ve tertip edilmiş bir eylem olduğunu sonradan hepimiz görür ve tasdik etmiş olduk. Geçmişte yapılan özelikle Suruç ilçemizin böylesi durumlar için hedef alınması tamamen halen provaktif faaliyetlerin ve eylemlerin yapılması için bu bölgeyi kullanmak istemelerinin tek nedeni Suruç halkımın halen içerden kürt sempatizimi olmasından yararlanmak istemelerinden dolayı halen Suruç halkımın kendilerine alet edip kullanmak istemektedirler. Artık tüm dünya bunu böyle bilsin ki artık bu ülkede terör ve terörist faaliyetler gösteren hiç bir güce asla yardım ve yataklık edilmeyecektir. Yani başımız da olan Irak hemen akabinde işte Suriye durumları apaçık ortada ülkemizi de bu duruma düşürecek olan dış mihraklara karşı birlik beraberlik günü olduğunu tüm vatandaşlar olarak bilmekteyiz. Özelikle Suruç ilçesinde ki vatandaşlarımızın böylesi bir faaliyetin varlığından haberleri olsa oradaki hemşehrilerim eminim ki devletimden önce onlar böylesi ihanetçi teröristleri elleriyle imha edecek kadar cesur ve yürekler . Hükümet olarak içimizde kalan gizlenen ve halen kendilerini kamufle eden terör ve terör örgütlerine bağlı olan tüm amir ve görevlilerin artık devlet kademesinden arındırmamız gerektiğini artık yeniden büyük devlet olma yolunda devam edeceğimiz günler artık doğmuştur.
Ekleme Tarihi: 24 Nisan 2017 - Pazartesi

İŞTE BU ARTIK EMELLERİNİZE ULAŞAMAYACAKSINIZ

Dün yine ülkemizde terör estirmek için görev başında olan dış mihrakların domuzları yine yeni işe koyulmak üzere işe başladılar.

Emniyet güçlerinin istihbarat biriminin başarılı bir çalışması ile bu yapılacak eylemin önlenmesi ile daha büyük bir zayiat verilmeden imha edilmesi sağlanmıştır.

Emniyet birimin içinde eskiden ihanetçi ve devlet düşmanı olan personellerin böylesi durumlara böylesi olaylara meydan verip bilinçli bir şekilde eylem ve faaliyetlerinin gerçekleşmesi için hem zemin hazırlayan ihanetçilerin varlığından dolayı böylesi eylemleri planlayan tertipleyen güçlerin nerede patlamaları gerektiğini söyleyip orada eylemlerini gerçekleştiriyorlardı.

Ülkemde artık her şeyin yerli yerince oturacağı bir ortama gelindiği günler içerisinde olduğumuz şu günlerde artık nispeten de olsa içimizde ihanetçi olan personellerin orantısı bayağı düştüğünden dolayı artık emniyet olarak bilgi ve destek alamadıklarından dolayı artık memelerini ve faaliyetlerini gerçekleştirmedikleri apaçık ortadadır.

Eski dönemlerde emniyet güçlerin içerisinde onlara yardım ve yataklık eden ihanetçi ve dış mihraklara örgütlere uşak olan şahsiyetler in var olmasından dolayı ülkemde halk ile devlet resmen bir birine düşman edilmesi için ellerinden geleni yapıyorlardı.

Suruç halkım geçmişten gelerek devlete vatana karşı hep kışkırtıp oradaki insanları galeyana getirme çabası gösteren ve bir defasında özelikle Suruç ilçemize gelen barış elçileri adı altında yürüyüş yapmak isteyen zavallı bir o kadar masum 32 vatandaşımızın hayatına son veren güçlerin orada suçlu veya eylemci değil orada tamamen terör örgütü ve tertip edilmiş bir eylem olduğunu sonradan hepimiz görür ve tasdik etmiş olduk. Geçmişte yapılan özelikle Suruç ilçemizin böylesi durumlar için hedef alınması tamamen halen provaktif faaliyetlerin ve eylemlerin yapılması için bu bölgeyi kullanmak istemelerinin tek nedeni Suruç halkımın halen içerden kürt sempatizimi olmasından yararlanmak istemelerinden dolayı halen Suruç halkımın kendilerine alet edip kullanmak istemektedirler.

Artık tüm dünya bunu böyle bilsin ki artık bu ülkede terör ve terörist faaliyetler gösteren hiç bir güce asla yardım ve yataklık edilmeyecektir. Yani başımız da olan Irak hemen akabinde işte Suriye durumları apaçık ortada ülkemizi de bu duruma düşürecek olan dış mihraklara karşı birlik beraberlik günü olduğunu tüm vatandaşlar olarak bilmekteyiz. Özelikle Suruç ilçesinde ki vatandaşlarımızın böylesi bir faaliyetin varlığından haberleri olsa oradaki hemşehrilerim eminim ki devletimden önce onlar böylesi ihanetçi teröristleri elleriyle imha edecek kadar cesur ve yürekler .

Hükümet olarak içimizde kalan gizlenen ve halen kendilerini kamufle eden terör ve terör örgütlerine bağlı olan tüm amir ve görevlilerin artık devlet kademesinden arındırmamız gerektiğini artık yeniden büyük devlet olma yolunda devam edeceğimiz günler artık doğmuştur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.