Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İSLAM DİNİNE GEÇEN VATANDAŞLARINA KARŞI EYLEM

Yeni bir 11 Eylül olayları ile karşı karşıyayız.Yine konu İslam yine oyuncular Müslüman kesim yine olay vuku yeri Avrupa. Dünya yine karıştı.Avrupa kıtası günlerdir İslam karşıtı İslam dinin gelişmesine karşı gün geçtikçe sokaklara dökülmekte olan Avrupa bu protestolara daha çok destek toplamak için yapmış oldukları son oyun.Yıllardır İslam dinin son peygamberi olan Hz. Muhammed hakaret edip karikatürlerle alay eden bir yayın organı olan dergilerde böylesi hakaret içerikli diziler hazırlayan kendini bilmezlerin yapmış oldukları olayları günlerce aylarca devam ettirdiler.İslam dinin güzellik ve hoş görüsü ile bu olayların tasvip ve önemsizlileştirmesinden pek gündem yaratamadılar.Bunu neden bu zamana bırakıp neden şimdi bu karikatürlere infaz kararı verdiler.Bakın birde IŞİD lideri resmini koyup onun üzerinden yorumlar yapmışlar.Şimdi soruyorum IŞİD örgütünü kimler üretti? Kimlere karşı kullandı? Bu örgütlerin elemanlarını ve destekleri kimler sağladı?Bu kadar soru işaretleri dururken şimdi Avrupa'nın merkezinde böylesi bir eylemi gerçekleştirmeye müsait zemin hazırlayan ve aylardır tehdit alan bu yayın organına nasıl oluyor böylesi bir anda toplu katliam yapılıyor?Bunların oluşumunu sağlayan durumlara bunların hem zeminini hazırlayan plan projelere bakmak gerekmektedir.Tüm dünyada terör terördür.Bu terörleri destekleyen yıllardır terörleri destekleri veren ülkeler şimdi terörlerle mücadele etme durumuna düşmeleri normal görmek zorundalar.Ülkemizi yıllarca terör estirip bu terör örgütlerine destek veren bu ülkelerin şimdi kendi oyunlarının esirleri olmaktalar.Şimdi bu olayın arkasında neler olacak. Avrupa İslamlaşmaya karşı yapmakta oldukları boykot ve protestolara yeterli sayıda destek Verne ülke ve milleti bulacaklar mı şimdi onun gayreti içersindeler.İslam dinine karşı böylesi eylemleri ve fiilleri işleyen Siyonist güçlerin her ne yaparlarsa yapsınlar dünya üzerinde İslam dinin insanlar üzerindeki hak ve hürriyettin tek yegane kurtarıcısı ve sağlıklı yaşama hakkının yegane çıkar yolu hak din ilsem olduğunu bilsinler ki bu hak din illaki her kavim her millet her toplum bunu bilecek ve yaşayacaktır.
Ekleme Tarihi: 12 Ocak 2015 - Pazartesi

İSLAM DİNİNE GEÇEN VATANDAŞLARINA KARŞI EYLEM

Yeni bir 11 Eylül olayları ile karşı karşıyayız.
Yine konu İslam yine oyuncular Müslüman kesim yine olay vuku yeri Avrupa.

Dünya yine karıştı.
Avrupa kıtası günlerdir İslam karşıtı İslam dinin gelişmesine karşı gün geçtikçe sokaklara dökülmekte olan Avrupa bu protestolara daha çok destek toplamak için yapmış oldukları son oyun.
Yıllardır İslam dinin son peygamberi olan Hz. Muhammed hakaret edip karikatürlerle alay eden bir yayın organı olan dergilerde böylesi hakaret içerikli diziler hazırlayan kendini bilmezlerin yapmış oldukları olayları günlerce aylarca devam ettirdiler.
İslam dinin güzellik ve hoş görüsü ile bu olayların tasvip ve önemsizlileştirmesinden pek gündem yaratamadılar.
Bunu neden bu zamana bırakıp neden şimdi bu karikatürlere infaz kararı verdiler.
Bakın birde IŞİD lideri resmini koyup onun üzerinden yorumlar yapmışlar.
Şimdi soruyorum IŞİD örgütünü kimler üretti? Kimlere karşı kullandı? Bu örgütlerin elemanlarını ve destekleri kimler sağladı?
Bu kadar soru işaretleri dururken şimdi Avrupa'nın merkezinde böylesi bir eylemi gerçekleştirmeye müsait zemin hazırlayan ve aylardır tehdit alan bu yayın organına nasıl oluyor böylesi bir anda toplu katliam yapılıyor?
Bunların oluşumunu sağlayan durumlara bunların hem zeminini hazırlayan plan projelere bakmak gerekmektedir.
Tüm dünyada terör terördür.
Bu terörleri destekleyen yıllardır terörleri destekleri veren ülkeler şimdi terörlerle mücadele etme durumuna düşmeleri normal görmek zorundalar.
Ülkemizi yıllarca terör estirip bu terör örgütlerine destek veren bu ülkelerin şimdi kendi oyunlarının esirleri olmaktalar.
Şimdi bu olayın arkasında neler olacak. Avrupa İslamlaşmaya karşı yapmakta oldukları boykot ve protestolara yeterli sayıda destek Verne ülke ve milleti bulacaklar mı şimdi onun gayreti içersindeler.
İslam dinine karşı böylesi eylemleri ve fiilleri işleyen Siyonist güçlerin her ne yaparlarsa yapsınlar dünya üzerinde İslam dinin insanlar üzerindeki hak ve hürriyettin tek yegane kurtarıcısı ve sağlıklı yaşama hakkının yegane çıkar yolu hak din ilsem olduğunu bilsinler ki bu hak din illaki her kavim her millet her toplum bunu bilecek ve yaşayacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.