Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İLİMİN MİLLETVEKİLLERİ NE YAPARLAR?

Şanlıurfa ili ülkemizin en güzel ve kıymetli şehirleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Şanlıurfa ili dünya illeri arasında ilk sıralarda yer almaktadır. Şanlıurfa ili dünya üzerinde ilk tarımın yapıldığı şehir olarak kayıtlarda görülmektedir. Şanlıurfa dünyanın merkezi olan İslamiyet’in ilk ışıklarının doğduğu yer olarak kainatın son peygamberleri Hz. Muhammedin atasının şehri şehri nebidir. Şanlıurfa ilinin her taşı tarih her sokağı bir kitabe her semti bir şah eser olarak dünya üzerinde geçmişten günümüze birçok medeniyete, bir topluma ev sahipliği yapmı olan ildir. Şimdi gelinen son noktaya baktığımda bu kadar tarihsel bir medeniyete dokuya sahip ilimizin konumuna ve durumuna bakıldığında maalesef içler açısı hallerle adeta karşı karşıya viran varoş ve kaygısız bir şehirin tarihi dokuları yok edilip sadece bir taş ve betonerme yığınlığı ile görünüm kazandırılmış bir kente dönülmüş öylede anımsatılması ile günümüze yansıtılmaktadır. İlimizin nüfus bakımdan ülkemin ilk 10 ili arasına girmiş durumda olan Şanlıurfa ilinin bölesi bir durumda olmasının dan dolayı ilimizin milletvekili sayısı da haliyle buna istinaden sayısı hayli fazlalık görülmüştür. Şimdi bu ülkede var olan bir sisteme bakıldığında zaten sistemin köhneliğinden söz etmeyeceğim çünkü geçmişten günümüze öyle devam etmektedir. İlimizin milletvekilleri işleri ne bunlar ne işler yaparlar bunları ilimizin temsilcisi ve sözcüsü olarak nere gönderdiliğiniz biliyormusunuz? Bunu bilemeyecek kadar bilgiden yoksun yaptıkları işleri bilmeyen görevlerinin ahtını bilmeyip kendi çıkar menfaatleri için göreve gelmiş bilen ve bu milletvekillerinin yanında gidip onları kendi çıkar menfaatleri ile ilgili bu kişilerin kapılarını aşındırmışlardır. Bizler hakikatleri yazıp hakkıyla işlerin peşinde olmamızdan dolayı bizleri tanımazlar hatta ki öyle bizleri ziyareti bırakın ki bizler işlerinin hakkında bir nezaket ziyareti yapmak istersek hemen orada kendilerini yüksek görme kaprisliğine girip kendileri bizlere zamanları yok dercesine görüşmeler yapmamaya bakarlar. Sizler kim olursanız olunuz ki bizim şahsiyetimizin meclise gelme hevesinde değilim Şanlıurfa iline de geldiğinizde kusura bakmayın ben 150 birinci şahıs olarak sizleri görmeye gelmem bunu bilesiniz ve sizlerde işlerinizi yapmaya davet ederim. Yapmadığınız takdirde de sizleri eleştirmeye de müktedirim.
Ekleme Tarihi: 10 Eylül 2018 - Pazartesi

İLİMİN MİLLETVEKİLLERİ NE YAPARLAR?

Şanlıurfa ili ülkemizin en güzel ve kıymetli şehirleri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Şanlıurfa ili dünya illeri arasında ilk sıralarda yer almaktadır.

Şanlıurfa ili dünya üzerinde ilk tarımın yapıldığı şehir olarak kayıtlarda görülmektedir.

Şanlıurfa dünyanın merkezi olan İslamiyet’in ilk ışıklarının doğduğu yer olarak kainatın son peygamberleri Hz. Muhammedin atasının şehri şehri nebidir.

Şanlıurfa ilinin her taşı tarih her sokağı bir kitabe her semti bir şah eser olarak dünya üzerinde geçmişten günümüze birçok medeniyete, bir topluma ev sahipliği yapmı olan ildir.

Şimdi gelinen son noktaya baktığımda bu kadar tarihsel bir medeniyete dokuya sahip ilimizin konumuna ve durumuna bakıldığında maalesef içler açısı hallerle adeta karşı karşıya viran varoş ve kaygısız bir şehirin tarihi dokuları yok edilip sadece bir taş ve betonerme yığınlığı ile görünüm kazandırılmış bir kente dönülmüş öylede anımsatılması ile günümüze yansıtılmaktadır.

İlimizin nüfus bakımdan ülkemin ilk 10 ili arasına girmiş durumda olan Şanlıurfa ilinin bölesi bir durumda olmasının dan dolayı ilimizin milletvekili sayısı da haliyle buna istinaden sayısı hayli fazlalık görülmüştür.

Şimdi bu ülkede var olan bir sisteme bakıldığında zaten sistemin köhneliğinden söz etmeyeceğim çünkü geçmişten günümüze öyle devam etmektedir. İlimizin milletvekilleri işleri ne bunlar ne işler yaparlar bunları ilimizin temsilcisi ve sözcüsü olarak nere gönderdiliğiniz biliyormusunuz?

Bunu bilemeyecek kadar bilgiden yoksun yaptıkları işleri bilmeyen görevlerinin ahtını bilmeyip kendi çıkar menfaatleri için göreve gelmiş bilen ve bu milletvekillerinin yanında gidip onları kendi çıkar menfaatleri ile ilgili bu kişilerin kapılarını aşındırmışlardır. Bizler hakikatleri yazıp hakkıyla işlerin peşinde olmamızdan dolayı bizleri tanımazlar hatta ki öyle bizleri ziyareti bırakın ki bizler işlerinin hakkında bir nezaket ziyareti yapmak istersek hemen orada kendilerini yüksek görme kaprisliğine girip kendileri bizlere zamanları yok dercesine görüşmeler yapmamaya bakarlar.

Sizler kim olursanız olunuz ki bizim şahsiyetimizin meclise gelme hevesinde değilim Şanlıurfa iline de geldiğinizde kusura bakmayın ben 150 birinci şahıs olarak sizleri görmeye gelmem bunu bilesiniz ve sizlerde işlerinizi yapmaya davet ederim. Yapmadığınız takdirde de sizleri eleştirmeye de müktedirim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.