Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İLİMDEKİ BAŞKAN VE BAŞKANLAR KİMLER

İlimiz yeni belediye başkanları hayırlı olsun. Ben değişen bir şey görmedim. Şimdiden söylüyorum. Değişen sadece koltukta oturan isim olmuştur. Asıl belediyeyi çalıştıracak olan kişiler değişmemiştir. Yeni belediye başkanları demek halkın başkanı demektir. Ben zatı alim kaç defa büyük şehir belediye başkanını aramama rağmen sekreteri telefonu açıp randevumu talep ediyorsunuz benimle tenezzül edip konuşmayan bana dönmeyen bir şahsiyetle kusura bakmayın benim başkanım olamaz. Benim öyle bir şahsiyetten de rendavu isteyecek kadar kişiliksiz olamam. Bir belediye başkanı ise halkın başkanı ise ben defalarca aramama rağmen her defasında cvp vermeyen birinin başkanlık koltuğunda kimlere kimlerin emrinde olacağını şimdiden görmüş olmaktayım. Geçmişte bir dostum çok güzel bir konuşması aklıma geldi. O arkadaşıma şimdi hak veriyorum. İlimizde belediye başkanı olan şahsiyetlerin seçimden önce seçimi kazandığı kesindir. Seçimden önce belediye proje ve hizmet ettirecek şahsiyetler kendi çıkar menfaatleri doğrultusunda hizmet ve görev yapacak bir aday belirleyip adayın onlara hizmet eri olacağını kesinleştirip aday yaptırıyorlar. Bu adaylar kazandığı gün artık o proje sahipleri başkanlık koltuğuna oturan şahsiyeti onların emri himayesi doğrultusunda hizmet ve görüşmeler yapmak zorunda kalmaktadır. Kendi istek ve kendi fikirlerini güdemeyecekleri bir göreve başlıyorlar. İşte bunların son ürünü olan yeni belediye başkanımız hayırlı olsun. Bu konu benle görüşmedi anlamında değildir. Benim sıradan bir halk vatandaş olarak güderek sıradan bir vatandaşımın yaşayacağı konuyu apaçık görmüş tatbiki olarak durumu öğrenmiş oldum. İlimdeki belediyede başkanlık sistemin böyle yönetildiğinin farkına varmakla ilimde belediye başkanı olan şahsiyetlerin kendi başlarına başkanlık yöneticisi olmadıklarının kesin bir göstergesi olarak bunu kanıtlamıştır. Şimdiden hayırlı olsun bakalım ilimin arka plandaki şahsiyetler sizlere de hayırlı kazançlar ilimde kendi plan proje ve çıkarlarınıza hayırlı olsun. Varsın kalsın Şanlıurfa sizlere artık bu ilden Hz. İbrahim gibi göç etme zamanımız gelmiştir. Şanlıurfa ilindeki durumlar böyle yönetilmeye ve böyle idare edilmeye devam edilmektedir.
Ekleme Tarihi: 24 Nisan 2019 - Çarşamba

İLİMDEKİ BAŞKAN VE BAŞKANLAR KİMLER

İlimiz yeni belediye başkanları hayırlı olsun.

Ben değişen bir şey görmedim. Şimdiden söylüyorum. Değişen sadece koltukta oturan isim olmuştur.

Asıl belediyeyi çalıştıracak olan kişiler değişmemiştir.

Yeni belediye başkanları demek halkın başkanı demektir. Ben zatı alim kaç defa büyük şehir belediye başkanını aramama rağmen sekreteri telefonu açıp randevumu talep ediyorsunuz benimle tenezzül edip konuşmayan bana dönmeyen bir şahsiyetle kusura bakmayın benim başkanım olamaz. Benim öyle bir şahsiyetten de rendavu isteyecek kadar kişiliksiz olamam.

Bir belediye başkanı ise halkın başkanı ise ben defalarca aramama rağmen her defasında cvp vermeyen birinin başkanlık koltuğunda kimlere kimlerin emrinde olacağını şimdiden görmüş olmaktayım.

Geçmişte bir dostum çok güzel bir konuşması aklıma geldi. O arkadaşıma şimdi hak veriyorum. İlimizde belediye başkanı olan şahsiyetlerin seçimden önce seçimi kazandığı kesindir. Seçimden önce belediye proje ve hizmet ettirecek şahsiyetler kendi çıkar menfaatleri doğrultusunda hizmet ve görev yapacak bir aday belirleyip adayın onlara hizmet eri olacağını kesinleştirip aday yaptırıyorlar. Bu adaylar kazandığı gün artık o proje sahipleri başkanlık koltuğuna oturan şahsiyeti onların emri himayesi doğrultusunda hizmet ve görüşmeler yapmak zorunda kalmaktadır. Kendi istek ve kendi fikirlerini güdemeyecekleri bir göreve başlıyorlar.

İşte bunların son ürünü olan yeni belediye başkanımız hayırlı olsun.

Bu konu benle görüşmedi anlamında değildir. Benim sıradan bir halk vatandaş olarak güderek sıradan bir vatandaşımın yaşayacağı konuyu apaçık görmüş tatbiki olarak durumu öğrenmiş oldum.

İlimdeki belediyede başkanlık sistemin böyle yönetildiğinin farkına varmakla ilimde belediye başkanı olan şahsiyetlerin kendi başlarına başkanlık yöneticisi olmadıklarının kesin bir göstergesi olarak bunu kanıtlamıştır.

Şimdiden hayırlı olsun bakalım ilimin arka plandaki şahsiyetler sizlere de hayırlı kazançlar ilimde kendi plan proje ve çıkarlarınıza hayırlı olsun. Varsın kalsın Şanlıurfa sizlere artık bu ilden Hz. İbrahim gibi göç etme zamanımız gelmiştir.

Şanlıurfa ilindeki durumlar böyle yönetilmeye ve böyle idare edilmeye devam edilmektedir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.