Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İKİ KARDEŞİN DAYANIŞMASININ ESERİ FÜZELER

Türkiye artık büyük başarılara imza atmaya devam eder oldu. Rusya ile aramızı kötüleyip komşu ilişkilerimizi yok etmek için uğraşan güçlerin başarısız olduğunu bu başarısızlıktan daha kötü sonuçların doğduğunu görür oldular. Rusya ülkesinin petrol ve doğal gaz ürünlerinin Türkiye üzerinden Avrupa ülkelerine satış ve pazarlamasını tamamen Türkiye üzerinden olduğundan ürünlerimizi almak isteyenlerin bizlerden değil Türkiye ile konuşmaları anlaşmaları gerektiğini belirlemektedir. Türkiye ile Rusya arasını kötü yapmakla iki ülkenin bir birine düşman edilmesini isteyen güçlerin düşünce ve istedikleri oyunların tutmaması ile şok oldukları yetmez gibi en büyük şoku almış olduğumuz S-400 füzeleri ile dostluğumuzu daha da güçlendirmiş olduk. Bu yetmeyecek gelecekte daha çok projelerin ve geleceğe yönelik büyük üretimlerin beraber yapacağının sinyallerini vermiş bulunmaktayız. Bu füzeleri almakla bizim ülke gelecekte büyük bir başarıya imza atmış olacak ve bu yapılan işlemin emsal olarak kabul görüleceği de kesinlik kazanmış olacaktır. Nato’ya bağlı ülkelerin geçmişte Nato ülkesi olan ülkelerden ancak silah ve mühimmat alabilmekte idiler. Şimdi Türkiye’nin yapmış olduğu bu alış verişten artık Nato üyesi olan ülkelerin istedikleri ülkelerden silah ve mühimmat alabileceklerinin açık bir gösterge ve ifadesidir. Siyonist ülkelerin ülkelere yapmış oldukları baskı ve dayatma yönetimlerin artık Siyonistlerin sömürgeleri altında kalan birçok ülkenin Türkiye’nin Siyonist güçlerine sahip ülkelere kafa tutması ile güç alarak artık ülkelerin kendi irade güçlerinin varlığına güven sağlamaya başlamışlardır. Siyonist ülkelerin sömürgeleri atında olan ülkelerde bakınız hep iç savaş hep açlık ve terör merkezleri haline gelmiş ülkelere dönüşmüştür. Türkiye bu yapılan başarılı ve dik duruşuyla başarılı bir hükümet ile yönetilmesi ise ülkenin yükselme trendine büyük başarılar ile gündeme gelinmektedir. Siyonist ülkelerin başında Amerika olması ile başta Orta Doğu ülkelerinde iç savaş ve her gün toplu ölümler ile yetinmeyip adeta bir terör yuvasına dönüşmüş ülkeler yaratıp iç savaşla ülkelerin halkıyla beraber ülkede hükümetleri de parçalanmış durumdadır.  Ülke halkları da artık ülkelerinde yaşayamayacak duruma düşmeleri ile halk göçmen olmuş başta ülkemiz olmak üzere birçok Avrupa ülkesine göç etmeye zorlanmıştır. Türkiye ile Rusya’nın arasını bozmaya çalışan ülkelerin ülkemiz için yapılan tüm plan projeleri tutmayınca şimdi de ülkemiz ve Rusya için yeni planlar üretmeye çalışan Siyonistlerin artık çok geç kaldıklarını gördüler. Güzel bir Rus halkının deyimi aklıma gelmişken söyleyelim. Bir Rus vatandaşını hamama götürüp iyi yıkayıp keseler iseniz altından Türk çıkar. Bizim aramızı artık kimse bozamayacaktır. Çünkü Rusya ile Türkiye sırtını bir dağa dayamış iki kardeş gibidir. İşe ağrı dağın bir yamacı Türkiye bir diğer yamacı Rusya’dır. İşte bu sebeple artık kimse aramızı bozamaz.    
Ekleme Tarihi: 23 Temmuz 2019 - Salı

İKİ KARDEŞİN DAYANIŞMASININ ESERİ FÜZELER

Türkiye artık büyük başarılara imza atmaya devam eder oldu.

Rusya ile aramızı kötüleyip komşu ilişkilerimizi yok etmek için uğraşan güçlerin başarısız olduğunu bu başarısızlıktan daha kötü sonuçların doğduğunu görür oldular.

Rusya ülkesinin petrol ve doğal gaz ürünlerinin Türkiye üzerinden Avrupa ülkelerine satış ve pazarlamasını tamamen Türkiye üzerinden olduğundan ürünlerimizi almak isteyenlerin bizlerden değil Türkiye ile konuşmaları anlaşmaları gerektiğini belirlemektedir.

Türkiye ile Rusya arasını kötü yapmakla iki ülkenin bir birine düşman edilmesini isteyen güçlerin düşünce ve istedikleri oyunların tutmaması ile şok oldukları yetmez gibi en büyük şoku almış olduğumuz S-400 füzeleri ile dostluğumuzu daha da güçlendirmiş olduk.

Bu yetmeyecek gelecekte daha çok projelerin ve geleceğe yönelik büyük üretimlerin beraber yapacağının sinyallerini vermiş bulunmaktayız.

Bu füzeleri almakla bizim ülke gelecekte büyük bir başarıya imza atmış olacak ve bu yapılan işlemin emsal olarak kabul görüleceği de kesinlik kazanmış olacaktır. Nato’ya bağlı ülkelerin geçmişte Nato ülkesi olan ülkelerden ancak silah ve mühimmat alabilmekte idiler. Şimdi Türkiye’nin yapmış olduğu bu alış verişten artık Nato üyesi olan ülkelerin istedikleri ülkelerden silah ve mühimmat alabileceklerinin açık bir gösterge ve ifadesidir.

Siyonist ülkelerin ülkelere yapmış oldukları baskı ve dayatma yönetimlerin artık Siyonistlerin sömürgeleri altında kalan birçok ülkenin Türkiye’nin Siyonist güçlerine sahip ülkelere kafa tutması ile güç alarak artık ülkelerin kendi irade güçlerinin varlığına güven sağlamaya başlamışlardır.

Siyonist ülkelerin sömürgeleri atında olan ülkelerde bakınız hep iç savaş hep açlık ve terör merkezleri haline gelmiş ülkelere dönüşmüştür.

Türkiye bu yapılan başarılı ve dik duruşuyla başarılı bir hükümet ile yönetilmesi ise ülkenin yükselme trendine büyük başarılar ile gündeme gelinmektedir.

Siyonist ülkelerin başında Amerika olması ile başta Orta Doğu ülkelerinde iç savaş ve her gün toplu ölümler ile yetinmeyip adeta bir terör yuvasına dönüşmüş ülkeler yaratıp iç savaşla ülkelerin halkıyla beraber ülkede hükümetleri de parçalanmış durumdadır.  Ülke halkları da artık ülkelerinde yaşayamayacak duruma düşmeleri ile halk göçmen olmuş başta ülkemiz olmak üzere birçok Avrupa ülkesine göç etmeye zorlanmıştır.

Türkiye ile Rusya’nın arasını bozmaya çalışan ülkelerin ülkemiz için yapılan tüm plan projeleri tutmayınca şimdi de ülkemiz ve Rusya için yeni planlar üretmeye çalışan Siyonistlerin artık çok geç kaldıklarını gördüler.

Güzel bir Rus halkının deyimi aklıma gelmişken söyleyelim. Bir Rus vatandaşını hamama götürüp iyi yıkayıp keseler iseniz altından Türk çıkar.

Bizim aramızı artık kimse bozamayacaktır. Çünkü Rusya ile Türkiye sırtını bir dağa dayamış iki kardeş gibidir. İşe ağrı dağın bir yamacı Türkiye bir diğer yamacı Rusya’dır. İşte bu sebeple artık kimse aramızı bozamaz.

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.