Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İHMAL Mİ SABOTAJ MI?

Ülkem güne acı haberle uyandı. Ülkemin her yanından her ferdi acı haberi duyunca acıları paylaşıp acılar içinde her kesimden acılara ortak ve acıları paylaşıp geçmiş olsun demeye başladılar. Ülkem geçmişteki hükumetlerin geçmişte Osmanlı döneminde raylı sisteme verdikleri önemin ve değerin Cumhuriyetin ilk yıllarında çalışmalar devam etmiştir. Daha sonra gelen hükumetler raylı sistemleri hep kulak arkası eder oldular. Daha sonra ülkeyi kalkındırma hamlesi olarak iş başına gelen rahmetle anmadan geçemediğimiz değerli devlet adamı şehidimiz A. MENDERES bey efendinin bir çok projeleri içinde ülkenin demir yolları raylı sistemlerini yeniden yapılmasını ve yeniden hayata geçirmesi için büyük bir proje ile ele alıp ülkenin kalkınma hamlesinde raylı sisteme büyük önem verilmesi gerektiğini sonuç olarak böylesi projelerden başını yakıp milletin adamını yok ettiler. Geçmişten günümüze kadar ülkemde göreve gelen her hükumet iş başına gelindiğinde Devlet Demir Yolları işleme müdürlüğü her hükumet kurulduğunda ülkem için hazırladıkları gelişmiş yüksek hızlı tren sistemleri ve demir yolların gelişmesi yeniden yapılanması için projeleri her hükumetlere sundular. Bu sunumlar her hükumet o projelerin dosyalarını alıp masada sümen altı denilen tabirle kulak arkasına koydular. Taki AKP hükumeti iş başına gelene kadar. Bu hükumet bu konuyu enine boyuna ele alıp böyle bir kurumun sesine kulak verip bu konuda çalışmalara başladıkları günlerde yine içerideki ihanetçiler ve provokatörler yine iş başında idiler. Projeleri yapım aşamasına alan hükumetin içinde provokatörler var olduğundan Ankara, İstanbul arası yapımında yıllarca gecikmeli ve bilinçli bir şekilde bataklık yolda projelendirilip şuan bile Pamukova geçitti tamamen sıkıntılı bir bölge bu bölgede yapılan projede bilinçli bir işlevlik yapıldı. Zaten deneme aşamasına gelindiğinde bile defalarca bu hatta kablolar v.s sıkıntılar yaşatılıp o bölgede tamamen provokatörler iş başında idiler. Bu hattın açılmaması için ellerinden gelinen her şeyi yapmaya çalışmalarda başta olan hükumet açık bir dille ifade edip siz ne yaparsanız yapın bu proje hayata geçecektir. Mesajından sonra artık provokatörler eylemlerinden ellerini çekip Ankara, İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren devreye girdiğinden bu yana başta halk olmak üzere ülkemde büyük bir rahatlık sağlandı. Bu çalışmadan halkımız vatandaşımız mutlu oldu. Şimdi bu gelişmeden rahatsız olan dış güçlerin halen böyle bir gelişmeyi hazım edemedikleri her defasında dile getirmekteler. Yaşanana bu vak'ada başta ulusum olmak devletimin başı sağ olsun.
Ekleme Tarihi: 14 Aralık 2018 - Cuma

İHMAL Mİ SABOTAJ MI?

Ülkem güne acı haberle uyandı.

Ülkemin her yanından her ferdi acı haberi duyunca acıları paylaşıp acılar içinde her kesimden acılara ortak ve acıları paylaşıp geçmiş olsun demeye başladılar.

Ülkem geçmişteki hükumetlerin geçmişte Osmanlı döneminde raylı sisteme verdikleri önemin ve değerin Cumhuriyetin ilk yıllarında çalışmalar devam etmiştir. Daha sonra gelen hükumetler raylı sistemleri hep kulak arkası eder oldular.

Daha sonra ülkeyi kalkındırma hamlesi olarak iş başına gelen rahmetle anmadan geçemediğimiz değerli devlet adamı şehidimiz A. MENDERES bey efendinin bir çok projeleri içinde ülkenin demir yolları raylı sistemlerini yeniden yapılmasını ve yeniden hayata geçirmesi için büyük bir proje ile ele alıp ülkenin kalkınma hamlesinde raylı sisteme büyük önem verilmesi gerektiğini sonuç olarak böylesi projelerden başını yakıp milletin adamını yok ettiler.

Geçmişten günümüze kadar ülkemde göreve gelen her hükumet iş başına gelindiğinde Devlet Demir Yolları işleme müdürlüğü her hükumet kurulduğunda ülkem için hazırladıkları gelişmiş yüksek hızlı tren sistemleri ve demir yolların gelişmesi yeniden yapılanması için projeleri her hükumetlere sundular. Bu sunumlar her hükumet o projelerin dosyalarını alıp masada sümen altı denilen tabirle kulak arkasına koydular.

Taki AKP hükumeti iş başına gelene kadar. Bu hükumet bu konuyu enine boyuna ele alıp böyle bir kurumun sesine kulak verip bu konuda çalışmalara başladıkları günlerde yine içerideki ihanetçiler ve provokatörler yine iş başında idiler.

Projeleri yapım aşamasına alan hükumetin içinde provokatörler var olduğundan Ankara, İstanbul arası yapımında yıllarca gecikmeli ve bilinçli bir şekilde bataklık yolda projelendirilip şuan bile Pamukova geçitti tamamen sıkıntılı bir bölge bu bölgede yapılan projede bilinçli bir işlevlik yapıldı.

Zaten deneme aşamasına gelindiğinde bile defalarca bu hatta kablolar v.s sıkıntılar yaşatılıp o bölgede tamamen provokatörler iş başında idiler. Bu hattın açılmaması için ellerinden gelinen her şeyi yapmaya çalışmalarda başta olan hükumet açık bir dille ifade edip siz ne yaparsanız yapın bu proje hayata geçecektir. Mesajından sonra artık provokatörler eylemlerinden ellerini çekip Ankara, İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren devreye girdiğinden bu yana başta halk olmak üzere ülkemde büyük bir rahatlık sağlandı. Bu çalışmadan halkımız vatandaşımız mutlu oldu. Şimdi bu gelişmeden rahatsız olan dış güçlerin halen böyle bir gelişmeyi hazım edemedikleri her defasında dile getirmekteler. Yaşanana bu vak'ada başta ulusum olmak devletimin başı sağ olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.