Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İHANETİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

 Daha dün senin yaşadığın ülkede sana ikinci sınıf insan muamelesi yapan ülkene biat edip yaşarken. Ne oldu Siyonist Emperyalist ülkeleri senin sözde adına imiş gibi nifak sokup senin ve nice ülkenin insanını hunharca katıl edilmesine teşvik etiler. Sen bunlara biat edip kendi canını kurtarmak için önce ülkeme hem de şehrime sığınma yaptın. Sonra ne oldu? Seni koruyup senin ülkede olan savaştan seni ve senin gibi milyonlarca mülteci olan tüm ülkenin vatandaşlarını ülkemizde en güzel şekilde misafir edip ağırladık. Bumu bizim suçumuz? Tabi ki bu hakkımız değil. Ama sende Siyonist ve Emperyalistlerin emir eri ve uşaklığını yaptığından dolayı onların emirlerine girdiğinden onların sözcüsü ve temsilcisi olmaya kendini şartlandırıp görevlendirdin. O zaman senin hemşerilerini sana sahiplik eden seni ülkelerinde lider ilan eden onların emirlerine girdiğine göre şimdi buradan sana o bulunduğun Emperyalist güçlerin ülkeleri mademki sana sahiplik ediyorlar ise bu günden itibaren senin tüm ülke vatandaşlarını da ülkelerine kabul etsin. Daha dün ülkeme ne isterseniz verelim aman bu mülteci olan insanları ülkemize göndermeyin ne olur ne derseniz size verelim diyen ülkeler şimdi seni sahiplenmiş gibi sen orada onların uşaklığını yapıp oradan ülkeme karşı laf etmelerin anlam veremiyorum. Sözde kendini Suriye Kürt temsilcisi olarak ilk geldiğinde Şanlıurfa iline sonra Türkiye’nin değişik ilerinden sonra Avrupa’ya geçen bu şahıssa ben bir anlam vermiş değilim. Sen ilk günlerde ülkemin yetkili mercilerine aman bize yardım edin. Kobani’yi ele geçirecekler bizleri orada yok edecekler diyen şahıs ülkemin makamlarından yardım talep eden şahıs şimdide kalkmış ülkemin hakkında kendini bilmeden ileri geri konuşmalar sarf eder oluyor. Bu apaçık ki kendiside artık safını belirtmiş olmaktadır. Böylesi kendini benliklerini başka ideolojilere satmış olan insanlar hiç mi bu durumu düşünmüyorlar. Senin ideolojisini ve uşaklık etiğin ülke senin durumunda olan vatandaşlarını ülkelerine mülteci olarak bile kabul etmeyen zihniyetlere senin ve senin gibilerinin uşaklık etmesi ile onların vermiş olduğu talimatlarla ülkeme laf söylemeye nasıl cüret edersin. Tabi canım sizin gibilerin hepsi şimdi aynı konumda kendilerinin rahatları keyifleri yerinde ise halkından kendilerine ne gerek. Ülkemde bile bak öyle dağda zavallı halkım vatandaşım kandırılmış aç, sefil bir yaşam mücadelesi sözde temsilcileri keyiflerde her gün ayrı davetlerde yemeklerinden artanlar nice insanlar doyarken. Evlatları kolejlerde özel okullarda halk perişan yaşam içinde okurken günümüzün yaşam felsefesi böyle gerektiriyor deyip geçiştiriyorlar. Sizler gidin uşaklık etiklerinize hizmet etmeye onların konuşan ağızları olmaya devam ediniz. Ülkemde kalkar senin ülkene gelir senin savunamadığın senin için deyip sizleri kullanıp gelecekte sizlere de Filistin’e oynadıkları oyunun aynısını oynayacaklardır. Bunu bilen ülkem şimdiden geleceğe mehil verdirmeden gelecek tedbiri şimdiden almakla işe koyulacaktır tabi ki.
Ekleme Tarihi: 05 Ekim 2016 - Çarşamba

İHANETİN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ

 Daha dün senin yaşadığın ülkede sana ikinci sınıf insan muamelesi yapan ülkene biat edip yaşarken.

Ne oldu Siyonist Emperyalist ülkeleri senin sözde adına imiş gibi nifak sokup senin ve nice ülkenin insanını hunharca katıl edilmesine teşvik etiler. Sen bunlara biat edip kendi canını kurtarmak için önce ülkeme hem de şehrime sığınma yaptın.

Sonra ne oldu?

Seni koruyup senin ülkede olan savaştan seni ve senin gibi milyonlarca mülteci olan tüm ülkenin vatandaşlarını ülkemizde en güzel şekilde misafir edip ağırladık. Bumu bizim suçumuz?

Tabi ki bu hakkımız değil.

Ama sende Siyonist ve Emperyalistlerin emir eri ve uşaklığını yaptığından dolayı onların emirlerine girdiğinden onların sözcüsü ve temsilcisi olmaya kendini şartlandırıp görevlendirdin.

O zaman senin hemşerilerini sana sahiplik eden seni ülkelerinde lider ilan eden onların emirlerine girdiğine göre şimdi buradan sana o bulunduğun Emperyalist güçlerin ülkeleri mademki sana sahiplik ediyorlar ise bu günden itibaren senin tüm ülke vatandaşlarını da ülkelerine kabul etsin.

Daha dün ülkeme ne isterseniz verelim aman bu mülteci olan insanları ülkemize göndermeyin ne olur ne derseniz size verelim diyen ülkeler şimdi seni sahiplenmiş gibi sen orada onların uşaklığını yapıp oradan ülkeme karşı laf etmelerin anlam veremiyorum.

Sözde kendini Suriye Kürt temsilcisi olarak ilk geldiğinde Şanlıurfa iline sonra Türkiye’nin değişik ilerinden sonra Avrupa’ya geçen bu şahıssa ben bir anlam vermiş değilim. Sen ilk günlerde ülkemin yetkili mercilerine aman bize yardım edin.

Kobani’yi ele geçirecekler bizleri orada yok edecekler diyen şahıs ülkemin makamlarından yardım talep eden şahıs şimdide kalkmış ülkemin hakkında kendini bilmeden ileri geri konuşmalar sarf eder oluyor.

Bu apaçık ki kendiside artık safını belirtmiş olmaktadır. Böylesi kendini benliklerini başka ideolojilere satmış olan insanlar hiç mi bu durumu düşünmüyorlar.

Senin ideolojisini ve uşaklık etiğin ülke senin durumunda olan vatandaşlarını ülkelerine mülteci olarak bile kabul etmeyen zihniyetlere senin ve senin gibilerinin uşaklık etmesi ile onların vermiş olduğu talimatlarla ülkeme laf söylemeye nasıl cüret edersin.

Tabi canım sizin gibilerin hepsi şimdi aynı konumda kendilerinin rahatları keyifleri yerinde ise halkından kendilerine ne gerek. Ülkemde bile bak öyle dağda zavallı halkım vatandaşım kandırılmış aç, sefil bir yaşam mücadelesi sözde temsilcileri keyiflerde her gün ayrı davetlerde yemeklerinden artanlar nice insanlar doyarken.

Evlatları kolejlerde özel okullarda halk perişan yaşam içinde okurken günümüzün yaşam felsefesi böyle gerektiriyor deyip geçiştiriyorlar. Sizler gidin uşaklık etiklerinize hizmet etmeye onların konuşan ağızları olmaya devam ediniz.

Ülkemde kalkar senin ülkene gelir senin savunamadığın senin için deyip sizleri kullanıp gelecekte sizlere de Filistin’e oynadıkları oyunun aynısını oynayacaklardır. Bunu bilen ülkem şimdiden geleceğe mehil verdirmeden gelecek tedbiri şimdiden almakla işe koyulacaktır tabi ki.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.