Fuat GEMALMAZ
Köşe Yazarı
Fuat GEMALMAZ
 

İHANETİN ARDINDAN UYANIŞ

Araplar nihayet uyandı. Amerika hesaplarına bloke koydu. Daha önce varili 300 dolar olan Petrolü kendi istedikleri üzere 50 dolara kadar indirdiler burada Araplara verilen zararı bile hesap edemediler.Geçmişte günümüze Amerika'ya hep esir olan Araplar şimdi ne oldu uyandınız. Hesaplarınıza bloke koyunca sizler ne oluyor dediniz. Yıllarca bölgenizde sizlere kardeş olan sizin canınıza malınıza kıyarken sizleri yok etmek için sürekli bölgede iç savaşlar çıkararak. İran ile Irak'ı yıllarca bir birine bırakıp sırf oradan kendine nema çıkaran. Orada ki petrol kuyularına ortak bir şekilde kullanan o yıllarda silah satıp para kazanıp sürekli sermayesini güçlendirmek için çalışan Amerika'ya sesiniz çıkmazdı. Şimdi ne oldu ey Arapların lideri olan beyler şimdi nasırınıza mı bastılar. Yoksa sizin menfaatinize mi dokundular. Uyandınız. Şimdiye kadar sahi sizler nerde idiniz? Sizler uykuda mıydınız yoksa size verilen vaatler ile sermayenizi elinizden alıp sizleri şirketlerine ortakmış gibi gösterip sizlere kar payı verip sizleri nerde ise asırlardır uyutup sizleri kendilerine ve sanayi ürünlerine teknolojilerine adeta köle edip size verilen karı bu yoldan sizlerden hep geri aldılar.Bu kadar oyunlara yıllardır hep kendi iradeniz ile onların sanayi ürünlerine sözde marka diye aynı ürünler bir başka isimle ucuz satılırken onların marka diye ürettikleri ürünlere yüksek fiyatlar ile sizlere sunup sizlerden yüklü miktarlarda gelirler elde edip sizleri kendi sanayilerine köle edip durdular.İlk ürünlerini sizlere sizlerin hizmetinize sizleri davet edip gelin fuarlarımızda yapılan teknolojileri izleyin deyip sizleri misafir ederken işin aslında sizin cebinizdeki paranın nasıl alırız hesaplarını hep yaptılar.Suudi kralın Avrupa ülkelerinde villaları yalıları olup orada sırf yılda bir iki aylığına tatile gide bilmek için dünyanın parasını masraf ederken orada o ülkedeki sermayesini hiç hesaplamaya gerekte yok. Oradaki yatırımları ile dünya üzerinde birçok aç olan ülke vatandaşlarına aylık beklide yıllık gıda masrafları kadar giderlerdir.Şimdi yenimi uyandınız.Evet, yeni uyandınız. Osmanlının torunları atalarının siz Araplara İslam dinini nasıl temsilcisi ve İslam dininin dünya üzerinde hakim olduğunu yeniden kanıtlamak için yeniden diriliş olan şuandaki zaman içeresinde gelinen son noktadır.Bizim Davos'ta ülkemizin o zamanki başbakanı nasıl ki İsrail'in liderine siz katilsiniz dediğinde akabinde siz Araplar çıkıp o gün Sayın Erdoğan doğru söylüyor. Bu vesile ile Avrupa ve Amerika'daki tüm sermayelerimizi ve yatırımlarımızı askıya alıyoruz demiş olsa idiniz o gün dünya lideri konumuna ve hatta Amerika ve Avrupa ekonomik olarak çökmüş olmuşlardı.Sizler ne yaptınız kalkıp o günün akabinde toplanıp o gecenin açıklaması olarak o gece yaşanan sadece Sayın Erdoğan'ın kendi fikir ve açıklaması deyip geçişme yaptınız. Şimdide gidin ne haliniz varsa görünüz bizi alakadar etmez o sizin ticaret anlaşmanızdır bizi bağlamaz.
Ekleme Tarihi: 13 Ekim 2016 - Perşembe

İHANETİN ARDINDAN UYANIŞ

Araplar nihayet uyandı.
Amerika hesaplarına bloke koydu.
Daha önce varili 300 dolar olan Petrolü kendi istedikleri üzere 50 dolara kadar indirdiler burada Araplara verilen zararı bile hesap edemediler.
Geçmişte günümüze Amerika'ya hep esir olan Araplar şimdi ne oldu uyandınız. Hesaplarınıza bloke koyunca sizler ne oluyor dediniz.
Yıllarca bölgenizde sizlere kardeş olan sizin canınıza malınıza kıyarken sizleri yok etmek için sürekli bölgede iç savaşlar çıkararak. İran ile Irak'ı yıllarca bir birine bırakıp sırf oradan kendine nema çıkaran. Orada ki petrol kuyularına ortak bir şekilde kullanan o yıllarda silah satıp para kazanıp sürekli sermayesini güçlendirmek için çalışan Amerika'ya sesiniz çıkmazdı. Şimdi ne oldu ey Arapların lideri olan beyler şimdi nasırınıza mı bastılar. Yoksa sizin menfaatinize mi dokundular. Uyandınız. Şimdiye kadar sahi sizler nerde idiniz? Sizler uykuda mıydınız yoksa size verilen vaatler ile sermayenizi elinizden alıp sizleri şirketlerine ortakmış gibi gösterip sizlere kar payı verip sizleri nerde ise asırlardır uyutup sizleri kendilerine ve sanayi ürünlerine teknolojilerine adeta köle edip size verilen karı bu yoldan sizlerden hep geri aldılar.
Bu kadar oyunlara yıllardır hep kendi iradeniz ile onların sanayi ürünlerine sözde marka diye aynı ürünler bir başka isimle ucuz satılırken onların marka diye ürettikleri ürünlere yüksek fiyatlar ile sizlere sunup sizlerden yüklü miktarlarda gelirler elde edip sizleri kendi sanayilerine köle edip durdular.
İlk ürünlerini sizlere sizlerin hizmetinize sizleri davet edip gelin fuarlarımızda yapılan teknolojileri izleyin deyip sizleri misafir ederken işin aslında sizin cebinizdeki paranın nasıl alırız hesaplarını hep yaptılar.
Suudi kralın Avrupa ülkelerinde villaları yalıları olup orada sırf yılda bir iki aylığına tatile gide bilmek için dünyanın parasını masraf ederken orada o ülkedeki sermayesini hiç hesaplamaya gerekte yok. Oradaki yatırımları ile dünya üzerinde birçok aç olan ülke vatandaşlarına aylık beklide yıllık gıda masrafları kadar giderlerdir.
Şimdi yenimi uyandınız.
Evet, yeni uyandınız. Osmanlının torunları atalarının siz Araplara İslam dinini nasıl temsilcisi ve İslam dininin dünya üzerinde hakim olduğunu yeniden kanıtlamak için yeniden diriliş olan şuandaki zaman içeresinde gelinen son noktadır.
Bizim Davos'ta ülkemizin o zamanki başbakanı nasıl ki İsrail'in liderine siz katilsiniz dediğinde akabinde siz Araplar çıkıp o gün Sayın Erdoğan doğru söylüyor. Bu vesile ile Avrupa ve Amerika'daki tüm sermayelerimizi ve yatırımlarımızı askıya alıyoruz demiş olsa idiniz o gün dünya lideri konumuna ve hatta Amerika ve Avrupa ekonomik olarak çökmüş olmuşlardı.
Sizler ne yaptınız kalkıp o günün akabinde toplanıp o gecenin açıklaması olarak o gece yaşanan sadece Sayın Erdoğan'ın kendi fikir ve açıklaması deyip geçişme yaptınız.
Şimdide gidin ne haliniz varsa görünüz bizi alakadar etmez o sizin ticaret anlaşmanızdır bizi bağlamaz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.